AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

Sony PXW-FS7K

Zobraziť katalóg
Sony PXW-FS7K
Digitálna kamera – CMOS Exmor Super35 8.3Mpx, 4K (3840×2160) video, vstavaný mikrofón, WiFi, NFC, GPS, 16:9, 3.5"LCD, 4.8 zoom, HDMI, USB, stereo mini jack, SD, 2× XQD slot
Kód:  OT172b1 Produktové číslo:  PXWFS7K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PXW-FS7K

Rad profesionálnych kamier od Sony sa rozrástol o nový kompaktný model PXW-FS7K s ergonomickým dizajnom pre pohodlné natáčanie. Táto veľkoformátová digitálna filmová kamera vybavená CMOS Exmor Super 35 snímačom zvláda zaznamenať video v ultra vysokom rozlíšení 4K (3840 × 2160). S citlivosťou ISO 2000 a dynamickým rozsahom 14 clonových čísel zaobstaráte špičkovo kvalitné záznamy v horších svetelných podmienkach. Videozáznamy máte možnosť ukladať na rýchle karty XQD.

Kľúčové vlastnosti

  • Kamera natáča v rozlíšení 4K (3840 × 2160)
  • Natočené video sa ukladá na vysoko výkonné XQD karty, prípadne na SD kartu
  • Filmový senzor Super 35 zabezpečí kvalitný obraz aj za zhoršených podmienok
  • Kamera sníma rýchlosťou až 180 snímok za sekundu vo Full HD
  • Vodoodolný a prachuvzdorný objektív ponúkne 4,8× priblíženie
  • Bajonet na objektívy E-mount (objektívy A-mount cez voliteľný adaptér)
  • Kamera disponuje GPS, NFC a Wi-Fi pripojením

Špičkový senzor

Na veľkosti rozhodne záleží. A platí to aj pre senzor tejto kamery značky Sony. Tá totiž disponuje filmovým Super 35 senzorom, ktorý dokáže vykúzliť dokonale krásny bokeh, zvýrazňujúci zaznamenávaný objekt. Spolu s tým prináša tento senzor taktiež vysokú svetelnú citlivosť, preto sa môžete tešiť na špičkové zábery s minimom šumu pri zhoršených svetelných podmienkach. Do tretice prináša väčší senzor aj širší uhol záberu ako iné senzory a objektív ponúkne 4,8× priblíženie.

Super Slow motion zábery

Dokumentárne programy, filmy, televízne reklamy a oveľa viac zvládnete natočiť s touto profesionálnou kamerou od Sony. Videozáznamy natáča kamera v kodeku XAVC Intra a XAVC Long pri rýchlosti snímania až 180 fps vo Full HD rozlíšení. Pri natáčaní do UHD (3840 × 2160) je možné natáčať až rýchlosťou 60 fps. Video môže byť simultánne alebo kontinuálne zaznamenávané na dve karty XQD, pre ktoré sa v kamere nachádzajú dva sloty.

Kamera pre profesionálneho dokumentaristu

Každá dobrá kamera by sa mala dostať aj do ťažko prístupných miest a natáčať zo všemožných uhlov. To vám umožní natáčať z ruky. Kamera je však tiež veľmi dobre vyvážená aj pre natáčanie z ramena, aby bolo nutné použiť ďalšie príslušenstvo. Hľadáčik si ľahko môžete prispôsobiť podľa vašich konkrétnych požiadaviek natáčania. Ak vám hľadáčik nebude stačiť, môžete použiť aj 3,5" displej.

Kvalitný objektív pre naozajstné filmovanie

Kamera je vybavená GPS prijímačom a WiFi pripojením. Využiť tiež môžete bezdrôtové pripojenie NFC. Štandardne je kamera vybavená objektívom G Full-Frame odolným proti prachu a vlhku, s ktorým sa môžete pustiť do naozajstného filmovania. Motorový zoom, ktorým objektív disponuje, prináša presnosť a kvalitu, ktorú vyžadujú formáty 4K. 


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie snímača
8,3 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
3,5" Hotovo!
Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Optický hľadáčik, Akumulátorové napájanie, GPS Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Optický hľadáčik, Akumulátorové napájanie, GPS Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony BP-U30, Sony BP-U90, Sony BP-U60 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2,94 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Šírka
15,6 cm Hotovo!
Výška
23,9 cm Hotovo!
Hĺbka
24,7 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony PXW-FS7K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PXW-FS7K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PXW-FS7K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PXW-FS7K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PXW-FS7K.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií