Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Sony PXW-X160 Profi

Zobraziť katalóg
Sony PXW-X160 Profi
Digitálna kamera CMOS Exmor, Full HD (1920x1080) video, vstavaný mikrofón, WiFi, 16:9, 3.5" LCD, 25x optický zoom, HDMI, USB, stereo mini jack, SD / SDHC
Kód:  OT173e5 Produktové číslo:  PMW-X160/C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PXW-X160 Profi

Rad profesionálnych kamier od Sony sa rozrástol o nový ľahký kompaktný model   PXW-X160 s ergonomickým dizajnom pre pohodlné natáčanie. Táto veľkoformátová digitálna filmová kamera vybavenátrojicou 1/3" senzorov CMOS Exmor zvláda zaznamenať video vo Full HD rozlíšení. Kamera je zameraná pre profesionálnych kameramanov, ktorí sú nútení natáčať aj v miestach, ktoré neponúkajú ideálne svetelné podmienky. 

Kľúčové vlastnosti

  • kamera natáča vo Full HD rozlíšení (1920 × 1080)
  • natočené video sa ukladá na karty SD / SDHC / SDXC a SxS
  • trojica 1/3" senzorov CMOS Exmor zabezpečí kvalitný obraz aj za zhoršených podmienok
  • videozáznamy natáča kamera do kodeku XAVC, príp. AVCHD a DV
  • objektív ponúkne rýchle 25× zoomovanie

Špičkový senzor

Na veľkosti rozhodne záleží. A platí to aj pre senzor tejto kamery značky Sony. Trojica 1/3"CMOS Exmor senzorov, ktorými kamera disponuje, bola vyvinutá práve pre profesionálne využitie. Tieto snímače boli vyvinuté práve pre profesionálne využitie a ponúkajú vysoké rozlíšenie a samozrejme aj široký dynamický rozsah farieb.Spolu s tým prináša tento senzor taktiež vysokú svetelnú citlivosť, takže sa môžete tešiť na špičkové zábery aj za zhoršených svetelných podmienok s minimom šumu. 

Natáčajte na dve karty

Dokumentárne programy, filmy, televízne reklamy a oveľa viac zvládnete natočiť s touto profesionálnou kamerou značky Sony. Videozáznamy natáča kamera do kodeku XAVC, prípadne AVCHD a DV.Video môže byť simultánne alebo kontinuálne zaznamenávané na dve karty SD / SDHC / SDXC alebo aj na SxS karty, pre ktoré sa v kamere nachádzajú dva sloty. Každá dobrá kamera by sa mala dostať aj na nepredstaviteľné miesta a natáčať zo všemožných uhlov, čo vám umožní natáčanie z ruky. Hľadáčik si ľahko môžete prispôsobiť podľa vašich konkrétnych požiadaviek natáčania. Ak vám hľadáčik nebude postačovať, možno použiť aj 3,5" displej.

Širokouhlý objektív sa pýši rýchlym 25  zoomom, takže si zaobstaráte vždy ostré záznamy.Objektív je možné ovládať pomocou troch prstencov pre nastavenie ostrosti, zoomu a clony. 

 

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony PXW-X160 Profi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PXW-X160 Profi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PXW-X160 Profi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PXW-X160 Profi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PXW-X160 Profi.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií