AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Sony PXW-X200

Zobraziť katalóg
Sony PXW-X200
Digitálna kamera – CMOS Exmor, Full HD (1920×1080) video, vstavaný mikrofón, WiFi, NFC, GPS, 16:9, 3.5" LCD, 17× optický zoom, HDMI, USB, stereo mini jack, SD/SDHC
Kód:  OT173f Produktové číslo:  PXWX200 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony PXW-X200

Rad profesionálnych kamier od Sony sa rozrástol o nový ľahký kompaktný model PXW-X200 s ergonomickým dizajnom pre pohodlné natáčanie. Táto veľkoformátová digitálna filmová kamera vybavená trojicou polpalcových senzorov CMOS Exmor zvláda zaznamenať video vo Full HD rozlíšení. Kamera cieli na profesionálnych kameramanov, ktorí sú nútení natáčať aj v miestach, ktoré neponúkajú ideálne svetelné podmienky. 

Kľúčové vlastnosti digitálnej kamery Sony PXW-X200

  • Kamera natáča vo Full HD rozlíšení
  • Natočené video sa ukladá na karty SD/SDHC
  • Kamera je vybavená trojicou polpalcových senzorov CMOS Exmor
  • Vodoodolný a prachuvzdorný objektív ponúkne 17× priblíženie
  • Kamera disponuje NFC a Wi-Fi pripojením

Špičkový senzor

Na veľkosti rozhodne záleží. A platí to aj pre senzor tejto kamery značky Sony. Tá totiž disponuje trojicou polpalcových senzorov CMOS Exmor, ktorý bol vyvinutý práve na profesionálne využitie. Senzor dokáže vykúzliť dokonale krásny bokeh, ktorý zvýrazní zaznamenávaný objekt. Spolu s tým prináša tento senzor taktiež vysokú svetelnú citlivosť, takže sa môžete tešiť na špičkové zábery aj v zhoršených svetelných podmienkach s minimom šumu. 

Profesionálne kamera do všetkých podmienok

Dokumentárne programy, filmy, firemné večierky či reportáže a oveľa viac zvládnete natočiť s touto profesionálnou kamerou od Sony. Videozáznamy natáča kamera s kompresiou MPEG-4 AVC/H.264. Pri zázname do kodekov XAVC možno zvoliť kompresiu Intra-frame s maximálnym dátovým tokom 112 Mbps alebo efektívnejší Long GOP režim s tokom 50/35/25 Mbps. Video môže byť simultánne alebo kontinuálne zaznamenávané na dve karty SD/SDHC, pre ktoré sa v kamere nachádzajú dva sloty. Každá dobrá kamera by sa mala dostať aj na nepredstaviteľné miesta a natáčať zo všemožných uhlov, čo vám umožní natáčanie z ruky. Hľadáčik si ľahko môžete prispôsobiť podľa vašich konkrétnych požiadaviek natáčania. Ak vám hľadáčik nebude postačovať, možno použiť aj 3,5" displej.

Spomalený a zrýchlený záznam vo Full HD kvalite

Dvojnásobny spomalený záznam dosiahnete nastavením nahrávacieho formátu na 25p a prepnutím snímkovej frekvencie do 50 fps. Ak by ste naopak svoje video radi zrýchlili, stačí prepnúť snímkovú frekvenciu na 1 fps a nahrávať v móde 50p. Akonáhle zapnete funkciu Picture Cache Recording, kamera uloží video s maximálnou dĺžkou 15 sekúnd do vyrovnávacej pamäte. Vo chvíli, keď stlačíte spúšť, pätnásťsekundový záznam vyhotovený pred spustením sa automaticky pridá z vyrovnávacej pamäte na začiatok záznamu.

Kvalitný objektív pre naozajstné filmovanie

Kamera je tiež vybavená Wi-Fi pripojením a využiť tiež môžete bezdrôtové pripojenie NFC. Vďaka vstavanému GPS modulu nie je problémom ukladať dáta o vašej pozícii. Kamera je vybavená objektívom Fujinon so 17× zoomom, s ktorým sa môžete pustiť do naozajstného filmovania. Motorový 17× zoom, ktorým objektív disponuje, prináša presnosť a kvalitu.



Parametre a špecifikácia

Optický zoom
17 ks Hotovo!
Uhlopriečka displeja
3,5" Hotovo!
Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Optický hľadáčik, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Optický hľadáčik, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup), Externý mikrofón Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony BP-U30, Sony BP-U90, Sony BP-U60 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1,5 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
16,8 cm Hotovo!
Výška
16,1 cm Hotovo!
Hĺbka
33,1 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Slnečná clona, Krytka objektívu, Diaľkový ovládač Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony PXW-X200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PXW-X200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PXW-X200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PXW-X200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony PXW-X200.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií