Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Sony SA-CS9

Zobraziť katalóg
Sony SA-CS9
4,6 5 hodnotení
Subwoofer aktívny, 115 W, 25cm reproduktor, frekvenčný rozsah 28-200 Hz
Kód:  JP420g Produktové číslo:  SACS9.CEL Stránky výrobcu

Sony SA-CS9

Výrazný zvuk subwoofera dodá hutnosť filmom aj hrám. Je teda skvelým rozšírením viackanálového zážitku z domáceho kina. Alebo si užite hudbu nadupanú basmi a oživte zábavu vášho večierku. Štýlové čierne vyhotovenie subwoofera dokonale ladí s interiérom väčšiny moderných domácností. Vďaka prijateľnej veľkosti ho umiestnite aj do malých priestorov, a pritom podá pevný zvuk v nízkych frekvenciách.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantné subwoofer pre zvučné basy
  • Sľudový 250 mm reproduktor pre stabilnú kvalitu
  • Prehĺbenie tónov systémom Bass Reflex
  • Zosilňovač a elektronická časť presne na mieru
  • Výkonný transformátor zaisťujúci stabilné napájanie
  • Obmedzenie nadbytočných vibrácií

Doprajte si bohatšie basy

Bežné reproduktory majú papierové kužele, ktoré sa časom deformujú, čím sa zväčšuje skreslenie zvuku. Tu je však reproduktor so sľudovou membránou, vďaka čomu je membrána pevnejšia, a udrží svoj tvar aj pod vysokým tlakom a vysokou rýchlosťou. Z toho vyplýva reprodukcia pri vysokej hlasitosti bez toho, aby sa nejako zhoršila kvalita zvuku. Menšia plocha ozvučnice potom minimalizuje skreslenie zvukového poľa a zachováva presnosť.

Technológia Bass Reflex

Robustné basy podporuje systém Bass Reflex s uzavretou konštrukciou. Sofistikované kanály Bass Reflex potláčajú nežiadúce deformácie nízkych frekvencií a pridávajú basom patričnú mohutnosť. Drevená preglejka dobre drží tvar a bráni zmenám spôsobeným teplotou alebo vlhkosťou. Nežiadúce vibrácie sú odstránené dvojakým spôsobom - akustickou absorpciou vĺn vytváraných tlakom v zadnej časti a tlmením vibrácií vnútri samotnej skrine.

Špičkové komponenty

Všetko doťahuje do dokonalosti precízne zhotovenie elektronickej časti. Nekvalitné diely môžu výrazne ovplyvniť celkovú kvalitu zvuku. Preto je tu vstavaný zosilňovač s výkonom až 115 W a elektrické obvody, ktoré sú citlivé na vibrácie, sú umiestnené mimo skriňu reproduktora. Využíva iba najkvalitnejšie komponenty aj v ostatných častiach. Výkonný transformátor zaisťuje stabilné napájanie, samotný elektrický obvod je odolný a veľký chladič potláča výkyvy teplôt v prípade veľkého zaťaženia.

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je součástí balení i mono cinch-cinch kabel na připojení k zesilovači?

Dobrý den. Kolik tento sub váží? Hodil by se i na hudbu? Jsem náročnější posluchač a nechci aby to dunělo a hučelo, ale hrálo

Diskusia a poradňa k Sony SA-CS9
Príslušenstvo pre Sony SA-CS9
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SA-CS9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SA-CS9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SA-CS9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SA-CS9.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií