Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony SHAKE X3D

Zobraziť katalóg
Sony SHAKE X3D
5 1 hodnotení
Minisystém 1200 W, CD, DVD prehrávač, podpora MP3, FM tuner, diaľkové ovládanie, USB, bluetooth, NFC
Kód:  GS580e1 Produktové číslo:  SHAKEX3PN.EU Stránky výrobcu

Sony SHAKE X3D

vypnuté
Audio systém k poslechu hudby i sledování filmů

Výkonný audiosystém na počúvanie hudby aj sledovanie filmov

vypnuté
Podsvícené reproduktory
Synchronizované podsvietenie

Prehrávač diskov Sony SHAKE X3D teraz podporuje aj DVD v napaľovaných formátoch, takže si okrem hudby pustíte aj filmy či hudobné klipy na tanečnú inšpiráciu. So svojím odvážnym dizajnom bude systém SHAKE-X3D stredobodom pozornosti na každom večierku. Ostré uhly, ovládacie prvky z lešteného hliníka a podsvietené tlačidlá podčiarkujú atraktivitu výkonného systému – pretože poriadna párty si žiada poriadny dizajn. Aj osvetlenie reproduktorov je synchronizované s rytmom hudby.

vypnuté
Fiestable - dálkové ovládání přes smartphone
Diaľkové ovládanie cez mobil

Ovládajte večierok z tanečného parketu prostredníctvom špeciálnej aplikácie Fiestable. Jednoducho si ju stiahnite do smartfónu a užívajte si bezdrôtové ovládanie – zapnite potrebnú farbu svetiel LED reproduktora alebo si ľubovoľne pokojne zaexperimentujte so špeciálnymi dídžejskými efektmi.

vypnuté
Intenzivní zvuk se subwooferem
Intenzívnejší zvuk než so subwooferom

Dôraz kladený na počuteľnosť celého pásma zvládnu vyprodukovať 2-pásmové reproduktory s výkonom až 1 200 W. Reproduktor v unikátnom vyhotovení Pressure Horn vytvára dvakrát väčší tlak než klasický subwoofer, čím zvyšuje hladinu intenzity zvuku.

vypnuté
Konektivita plná možností
Konektivita plná možností

Prehrajte skladby z inteligentného telefónu alebo tabletu pomocou technológie NFC – stačí dotyk a ste pripravení. Streamujte hudbu z telefónu alebo iného zariadenia pomocou bluetooth. Dvojica USB portov vám neumožní len prehrávať hudbu z pripojených USB zariadení, ale aj ju nahrávať.

vypnuté
Songpal
Robustné a neskreslené basy

S aplikáciou SongPal pustíte všetky svoje obľúbené skladby v dosahu, či už sú uložené v počítači, na serveri alebo v obľúbenej hudobnej online službe. Pevná kónická membrána subwoofera si zachová svoj tvar aj pri silných vibráciách, takže výsledkom sú hlasné, čisté a neskreslené basové tóny. Ak sa vám páči hudba, ktorá práve hrá a doteraz ju nemáte uloženú v počítači, jednoducho pripojte druhé USB úložiska a hudbu si nahrajte.

S funkciou CLEARAUDIO+ upraví Sony SHAKE X3D zvuk na dosiahnutie lepšej zreteľnosti.

vypnuté
Clear Audio +

Pripojte niekoľko jednotiek SHAKE a vytvorte vyšší zvukový výkon.

vypnuté
Propojení více jednotek
ŠPECIFIKÁCIA
  • VÝKON 1 200 W
  • ROZHRANIE Analógový vstup a výstup zvuku
    Kompozitný výstup videa
    2× USB
    2× Predný výstup reproduktora
    Vstup na mikrofón
  • PRIPOJENIE K SIETI NFC, BLUETOOTH
  • OBSAH Napájací kábel AC
    Anténa
    Batéria AAA

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň ma to optický vstup na prehrávanie zvuku z TV?

Rad tu nakupujem ale táto cena je o dost vysia než v inych eshopoch...počkam na akciu...bude ?

Diskusia a poradňa k Sony SHAKE X3D
Príslušenstvo pre Sony SHAKE X3D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SHAKE X3D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SHAKE X3D.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií