Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Systém tela Sony SHAKE-X7

Zobraziť katalóg
Systém tela Sony SHAKE-X7
Minisystém CD / DVD prehrávač, 1200 W, AM / FM tuner, HDMI, Bluetooth, NFC, LED displej, DJ efekty, Karaoke, Party Mode, Songpal
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  GS580g1 Produktové číslo:  hcdshakex7.cel Stránky výrobcu
Systém tela Sony SHAKE-X7 517,46 € Použité

Systém tela Sony SHAKE-X7

Systém tela Sony SHAKE-X7 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Masívny zvuk a odvážny dizajn robia tento systém centrom každej strany. Aby sa pod atmosférou dostala atmosféra, audio systém funguje dobre. Sofistikované 3-pásmové reproduktory poskytujú výkonný hudobný výkon pre vysokokvalitnú reprodukciu aj pri vysokej hlasitosti . Budete si vychutnávať hudbu v plnosti. Navyše reprodukcia zvuku sprevádza svetelné efekty a existujú aj DJ efekty.

Kľúčové vlastnosti

  • Systém pre milovníkov hudby a párty
  • DJ a svetelné efekty, režim karaoke (potlačenie hlasu v skladbe)
  • Aplikácia pre ovládanie a pohodlné prehrávanie hudby z rôznych zdrojov
  • Okamžité pripojenie NFC cez Bluetooth
  • DSEE obnovuje detaily digitálnej hudby
  • Funkcia ClearAudio + automaticky upravuje zvuk kvôli jasnosti
  • Pripojte viacero jednotiek SHAKE na vytvorenie Party Chain,

Portfólio nosičov hudby

Streamte hudbu zo smartphonu, prenosného počítača alebo iného zariadenia cez Bluetooth - bez použitia káblov. S technológiou NFC, len jedným dotykom a ste pripravení. Na prehrávanie sú k dispozícii úložné priestory USB a optické disky CD a DVD, takže môžete tiež uvoľniť filmy alebo hudobné klipy pre inšpiráciu tanca. Pár portov USB vám umožní nielen prehrávať hudbu z pripojených zariadení USB, ale aj ju nahrávať. Máte radi hudbu, ktorá sa práve prehráva? Jednoducho pripojte druhý úložný priestor USB a odovzdajte hudbu.

Telefón ako ovládač

Ovládajte tanečný parket so špeciálnou aplikáciou Fiestable. Stiahnite si ho do vášho smartphonu a vychutnajte si bezdrôtové ovládanie všetkých nastavení vášho party. Zapnite farbu svetiel LED reproduktorov alebo experimentujte s DJ efektmi a mikrofónnymi zvukovými efektmi a dajte strane správnu atmosféru. So službou SongPal uvoľníte všetky svoje obľúbené skladby v dosahu, či už sú uložené vo vašom počítači, na serveri alebo v obľúbenej hudobnej online službe.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Konektivita
S Bluetooth Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!
Šírka prehrávača
455 mm Hotovo!
Výška prehrávača
165 mm Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita
S Bluetooth Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
455 mm Hotovo!
Výška prehrávača
165 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
330 mm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Systém tela Sony SHAKE-X7
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií