Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony SRS-NB10, biely

Zobraziť katalóg
Sony SRS-NB10, biely
3,0 4 hodnotení
Bluetooth reproduktor – širokopásmové bezdrôtové reproduktory na umiestnenie na krk, flexibilný nákrčník, ľahké vyhotovenie, veľké ovládacie tlačidlá v prednej časti, integrované všesmerové mikrofóny, možnosť pripojenia 2 zariadení súčasne, kapacita batérie na 20 hodín počúvania, nabíjanie cez USB-C, funkcia rýchleho nabíjania, odolnosť voči vode a potu IPX45, podpora zvukových profilov A2DP, AVRCP, HFP, HSP, SPP, biela farba
Kód:  GS476f43c2 Produktové číslo:  SRSNB10W.CE7 Stránky výrobcu

Sony SRS-NB10, biely

Biely Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10 je skvelý na prácu z domu

Majte dokonalý prehľad o tom, čo sa deje okolo vás, a zároveň si vychutnávajte počúvanie hudby alebo podcastov. Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10 si totiž pohodlne položíte okolo krku a môžete si ho vziať kamkoľvek a robiť takmer čokoľvek. Vstavaná batéria poskytuje až 20 hodín počúvania na jedno nabitie. Na doplnenie energie využijete kábel USB-C. Už po 10 minútach nabíjania budete mať dostatok energie na 1 hodinu počúvania. Kvalitné počúvanie hudby zabezpečujú širokopásmové reproduktory a pasívne basové žiariče. Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-NB10 využíva na prenos technológiu Bluetooth 5.1 a umožní pripojenie hneď až dvom zariadeniam súčasne. Integrované všesmerové mikrofóny sa hodia na handsfree hovory.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Sony SRS-NB10, biely

  • Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10 vyniká kompaktným a ľahkým dizajnom s kvalitnou tkaninou
  • Pružný popruh umožňuje reprák jednoducho umiestniť za krk
  • Veľké ovládacie tlačidlá v prednej časti slúžia na spustenie/zastavenie počúvania a nastavenie hlasitosti
  • Sony SRS-NB10 má integrované všesmerové mikrofóny na uskutočňovanie handsfree hovorov
  • Bezdrôtový reproduktor využíva technológiu Bluetooth 5.1 a možno ho pripojiť k dvom zariadeniam súčasne
  • Kapacita batérie na približne 20 hodín počúvania
  • Bluetooth reprák Sony SRS-NB10 sa nabíja cez USB-C a je vybavený funkciou rýchleho nabíjania – už po 10 minútach nabíjania budete mať energiu na hodinu počúvania
  • Odolnosť voči striekajúcej vode a potu podľa IPX45
  • Podpora zvukových profilov A2DP, AVRCP, HFP, HSP, SPP
Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Kvalita počúvania je nevyhnutná pri všetkých činnostiach

Širokopásmové reproduktory sú umiestnené tak, aby boli naklonené smerom nahor a hrali tak pre vaše uši. Budete počuť úplne všetko, čo vychádza z bezdrôtového reproduktora Sony SRS-NB10, ale zároveň nebudete rušiť svoje okolie. Pasívny žiarič v zadnej časti zvyšuje basy.

Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Technológia Precise Voice Pickup

Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-NB10 oplýva vysoko kvalitnými mikrofónmi s technológiou Precise Voice Pickup. Vďaka tomu dokážu mikrofóny dokonale spracovať zvukový signál a minimalizovať ozvenu. Osoba, s ktorou hovoríte, vás bude počuť jasne a zreteľne.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Reprák ponúka jednoduché a presné nastavenie hlasitosti

Reproduktor na Bluetooth Sony SRS-NB10 má na sebe umiestnené tlačidlá na spustenie/zastavenie prehrávania a na úpravu hlasitosti. Vďaka veľkým tlačidlám tu jednoducho nastavíte požadovanú úroveň.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Ovládanie mikrofónu priamo na tele reproduktora

Ak chcete prijať prichádzajúci telefónny hovor, jednoducho ho prijmete pomocou integrovaného mikrofónu v reproduktore Sony SRS-NB10. Ten možno jediným kliknutím ľahko stlmiť.

Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-NB10 môžete pohodlne nosiť celý deň

Bluetooth reproduktor vyniká svojím ľahkým a kompaktným vyhotovením s pružným pásikom okolo krku. Počas práce tak môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu a v prípade potreby pokojne prijímať prichádzajúce hovory.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Ľahká konštrukcia umožňuje jednoduché prenášanie

Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10 vyniká ľahkou konštrukciou a flexibilným popruhom, ktorý si môžete pohodlne umiestniť okolo krku.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Reproduktor Sony SRS-NB10 vás udrží stále v strehu

Tým, že je Bluetooth reprák umiestnený na pásiku, nič vám nebráni v tom, aby ste mali dokonalý prehľad o tom, čo sa deje vo vašom okolí.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Sony SRS-NB10 má dostatok výkonu

Prenosný Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10 má v sebe ukrytú batériu s dostatočnou kapacitou na 20 hodín (v závislosti od úrovne hlasitosti) prehrávania hudby na jedno nabitie. Bez obáv sa tak môžete venovať svojej práci a počúvať svoju obľúbenú hudbu alebo podcasty.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Reproduktor na Bluetooth Sony s rýchlym nabíjaním

Ak sa reproduktor na Bluetooth Sony SRS-NB10 vybije, nezúfajte. Prostredníctvom USB-C kábla bude mať reprák Sony už po 10 minútach nabíjania dostatok energie na jednu hodinu počúvania hudby.

Sony SRS-NB10 umožňuje súčasné pripojenie dvoch zariadení

K bezdrôtovému reproduktoru Sony SRS-NB10 možno naraz pripojiť hneď dve zariadenia. Ak počúvate hudbu zo smartfónu a rozhodnete sa prijať hovor na notebooku, môžete tak urobiť kliknutím na tlačidlo prehrávania/hovoru na ľavej strane pásika na krk. Po skončení hovoru sa jednoducho vráťte k počúvaniu hudby zo smartfónu.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Reprák Sony SRS-NB10 odolá postriekaniu vodou

Reprák na Bluetooth Sony SRS-NB10 vyniká ochranou IPX45, takže sa nemusíte obávať poškodenia reproduktora v prípade náhleho postriekania vodou.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Pripojenie cez Bluetooth

Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-NB10 ľahko pripojíte k svojim zariadeniam pomocou technológie Bluetooth. Môžete si tak vychutnať čistý a kvalitný zvuk v súkromí, a to aj pri nízkej hlasitosti. Počúvanie hudby alebo sledovanie filmov na televízore bude s repráčikom Sony SRS-NB10 potešením.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sony SRS-NB10

Bezdrôtový reproduktor vyniká svojím dizajnom

Reprák Sony SRS-NB10 vyniká ľahkou konštrukciou a jednoduchým, elegantným dizajnom. Bezdrôtový reproduktor má vysoko kvalitnú textilnú povrchovú úpravu.

Spoločnosť Sony myslí na udržateľnosť

Obalový materiál bezdrôtového reproduktora Sony SRS-NB10 obsahuje menej ako 10 percent plastov. V spoločnosti Sony sa snažia znížiť vplyv svojich výrobkov na životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.1 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
5.1 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IPX4 Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
20 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
19,1 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Výška
4,9 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,11 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu, K počítaču Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Ocenenie

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá sa prepojiť aj na sluchatko? Pripadne je zariadenie možné použiť aj do rušného prostredia kde je potrebné, aby zosilovalo hlas oprotisediaceho? Alebo je to čisto reproduktor na krk? Dakujem

Diskusia a poradňa k Sony SRS-NB10, biely
Príslušenstvo pre Sony SRS-NB10, biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-NB10, bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-NB10, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-NB10, weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-NB10 - fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií