Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Sony SRS-XB20, zelená

Zobraziť katalóg
Sony SRS-XB20, zelená
4,5 2 hodnotení
Bluetooth reproduktor - prenosný, bluetooth 4.2, NFC, Extra Bass, handsfree, funkcia Pair - možnosť spárovania s druhým XB20 a vytvorenia stereo zvuku, Wireless Party Chain, SongPal, vodoodolný, farebné podsvietenie, jack 3,5 mm, microUSB vstup, výdrž až 12 hodín
Kód:  GS476f22 Produktové číslo:  SRSXB20G.CE7 Stránky výrobcu

Sony SRS-XB20, zelená

Reproduktor Sony SRS-XB20 je prenosný a dokáže hrať 12 hodín. Skvele sa hodí aj do spoločnosti, má dostatočný výkon a poriadny zvuk. Celý reproduktor kopírujú LED svetlá, ktoré blikajú podľa tónov v hudbe, a tak jej dodávajú správny elán. Reproduktor môžete spárovať s ďalšími typmi rovnakého radu a vytvoriť si napríklad domáce kino. Reproduktor môžete použiť ako externý zdroj na nabíjanie. Konštrukcia reproduktora je vodoodolná, preto sa nemusíte báť kontaktu s vodou.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezpečná vodoodolná konštrukcia
  • Farebné svetlá
  • Výdrž batérie až 12 hodín
  • Podpora bluetooth a NFC
  • Farba: zelená

Konektivita

K reproduktoru sa môžete pripojiť pomocou technológie bluetooth alebo NFC. Dosah spojenia je až 10 metrov. Na ľahké ovládanie svetiel a hudby poslúži mobilná aplikácia, ktorú si môžete nainštalovať na svoj telefón či tablet.

 

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Výkon??

Jak je možný že vynechává zvuk jako když se sekne cd disk zadrmolí přes bluetooth vyzkoušel jsem jiný Repčáky bezdrátové a ty nevynechávali? U mého Lg g5 .

Dobrý den, chtěl bych se Vás prosím zeptat jestli tento reproduktor funguje s jakýmkoli mobilním zařízením či nikoli(mám na mysli jestli musím vlastnit mobil od sony nebo ne)?

Diskusia a poradňa k Sony SRS-XB20, zelená
Príslušenstvo pre Sony SRS-XB20, zelená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB20, zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB20, grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB20, grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-XB20, zöld.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií