Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony SRS-XB23 zelený

Zobraziť katalóg
Sony SRS-XB23 zelený
4,7 52 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, k mobilu, s hlasovým asistentom, s mikrofónom, frekvenčný rozsah od 20 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.0, certifikácia IPX7, podpora AAC, LDAC a SBC, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 12 h
Kód:  GS476f28b3 Produktové číslo:  SRSXB23G.CE7 Stránky výrobcu

Sony SRS-XB23 zelený

S Bluetooth reproduktorom Sony SRS-XB23 si užijete kvalitný zvuk kamkoľvek sa vydáte

Je to tu, nový reproduktor od Sony dorazil – SRS-XB23. Ide o Bluetooth reproduktor, ktorý má ideálny tvar, veľkosť a výbavu na indoor, ale aj outdoor použitie (váha podobná plnšej 0,7 l fľaši). Reproduktor má aj tvar podobný outdoor fľaši, teda ho môžete ľahko umiestniť do vonkajšieho vrecka v batohu a pod. Sony SRS-XB23 má aj napriek svojim kompaktným rozmerom výkonu na rozdávanie. Vďaka praktickému pútku si ho môžete pripnúť kde sa vám len zapáči a vyraziť na cesty. Batéria reproduktora Sony SRS-XB23 sľubuje až 12-hodinovú výdrž, pričom s aktívnou funkciou EXTRA BASS, ktorá ešte zlepší basové tóny, môžete prehrávať svoje playlisty až 10 hodín. Špeciálne tvarované reproduktory zabezpečia skvelé zvukové podanie. So Sony SRS-XB23 spárujete svoje smart zariadenie pomocou Bluetooth rozhrania, pričom cez aplikáciu Sony|Music Center možno ovládať reproduktor napríklad aj z tanečného parketu. Už nie je na čo čakať, kúpte si úplne nový reproduktor a vyrazte za dobrodružstvom.

Kompaktný reproduktor s hutným zvukom

Vyrazte na cesty a užite si hutný a kvalitný zvuk bez kompromisov s Bluetooth reproduktorom Sony SRS-XB23, ktorý bol navrhnutý tak, aby sprostredkoval nízke aj vysoké tóny a ukázal vám, ako majú znieť basy. Prístroj je tvorený celkom 4 reproduktormi – 2 hlavné disponujú technológiou EXTRA BASS, ktorá obohatí basy a 2 postrannými pasívnymi reproduktormi.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Sony SRS-XB23

  • Výdrž batérie až 12 hodín
  • Zelené farebné vyhotovenie
  • Odolnosť podľa špecifikácie IP67 – odolá prachu i vode
  • Diaľkové ovládanie cez aplikáciu Sony|Music Center (dostupná pre iOS i Android)
  • Možnosť prepojenia až 100 kompatibilných reproduktorov
  • Zabudovaný mikrofón na vybavenie hovorov
  • Kompaktné rozmery umožnia reproduktor zobrať všade so sebou
  • Praktické pútko slúži na zavesenie reproduktora Sony SRS-XB23
  • Špeciálny tvar reproduktora zabezpečí lepší zvuk s nižším skreslením
  • Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel na reproduktore

Jednoduché ovládanie a dlhá výdrž batérie reproduktora Sony SRS-XB23

Na tele bezdrôtového reproduktora Sony SRS-XB23 sa nachádzajú ľahko rozpoznateľné ovládacie prvky, ktoré umožnia veľmi intuitívne a rýchle ovládanie reproduktora. Sony SRS-XB23 má batériu s dostatočnou kapacitou, ktorá vám zaistí až 12 hodín štandardného počúvania, pričom so zapnutou funkciou EXTRA BASS bude výdrž aj tak parádnych 10 hodín. Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB23 má v sebe zabudovaný mikrofón, vďaka ktorému môžete úplne pohodlne vybavovať telefónne hovory.

Stabilné Bluetooth pripojenie

K svojmu smart zariadeniu môžete reproduktor Sony SRS-XB23 pripojiť pomocou Bluetooth rozhrania vo verzii 5.0. Vďaka tomu získate stabilné a energeticky nenáročné pripojenie.

Sony SRS-XB23

Kompaktná veľkosť reproduktora Sony SRS-XB23

Vďaka kompaktným rozmerom môžete umiestniť reproduktor Sony SRS-XB23 takmer kdekoľvek. Bez problémov sa vám vlezie do vrecka alebo do držiaka na nápoje, či už v rozkladacom kresle alebo v batohu.

Sony SRS-XB23

Reproduktor Sony SRS-XB23 má praktický popruh

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB23 si môžete vďaka popruhu zavesiť na strom, hojdaciu sieť alebo lanko pri stane a prehrávať si muziku pohodlne odtiaľ.

Tvar X-Balanced od Sony

Ide o novinku z dielne Sony, ktorá zaistí ešte väčšiu zvukovú kvalitu, zlepší akustický tlak, zníži skreslenie prehrávaného obsahu. S Bluetooth reproduktorom Sony SRS-XB23 si užijete nebývalú kvalitu zvuku.

Sony SRS-XB23

X-Balanced

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB23 nemá bežnú kruhovú membránu, ale špeciálny tvar, ktorý ešte zlepšuje celkovú kvalitu zvuku.

Sony SRS-XB23

Zlepšenie akustického tlaku a zníženie skreslenia

Membrána reproduktorov je špeciálne navrhnutá tak, aby jej tvar nebol pravidelný. Vďaka tomu je akustický tlak väčší a reproduktor Sony SRS-XB23 sprostredkuje úchvatné basy.

Sony SRS-XB23

Špeciálny tvar zaistí širšiu zvukovú scénu

Sony SRS-XB23 má špeciálne tvarované reproduktory a ideálnu hmotnosť, vďaka čomu sa zlepšila čistota zvuku a dosiahla sa širšia zvuková scéna.

Sony SRS-XB23

Zosilnená prachotesná membrána

Vystužená protiprachová membrána zaistí Bluetooth reproduktoru Sony SRS-XB23 kvalitný a čistý zvuk bez kompromisov.

Sony SRS-XB23

Sony SRS-XB23 disponuje bočnými pasívnymi reproduktormi

Aby ste si mohli užiť poriadne basy ako sa patrí, je reproduktor Sony SRS-XB23 vybavený bočnými pasívnymi reproduktormi.

Sony SRS-XB23

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB23 nezastraší ani voda

Reproduktor Sony SRS-XB23 sa pýši odolnosťou podľa špecifikácie IP67, takže ho môžete brať bez problémov kamkoľvek so sebou. Sony SRS-XB23 vás uchváti svojím zvukom nielen doma, ale napríklad na pláži, v lese či na párty pri bazéne, pretože sa nezľakne vody – a to ani tej slanej.

Sony SRS-XB23

Sony SRS-XB23 má odolnú konštrukciu

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB23 prešiel dlhou fázou testovania, takže je jasné, že ho len tak niečo nerozhádže. Sony SRS-XB23 v pohode vydrží každodenné používanie, ktoré so sebou prináša občas nejaký ten náraz alebo oder.

Prepojte viac reproduktorov

Rozbehnite to vo veľkom a prepojte pomocou Bluetooth technológie až 100 kompatibilných reproduktorov dohromady a užite si zvuk ako z veľkej festivalovej stage.

Sony | Music Center

Cez inteligentnú aplikáciu Sony|Music Center budete môcť ovládať Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB23 aj z tanečného parketu. Pohodlne tak pustíte váš obľúbený playlist, prepnete skladby alebo zmeníte zvukové módy.

Umiestnite reproduktor ako chcete

Sony SRS-XB23 môže v pokoji stáť alebo ležať. Záleží len od vás, akú pozíciu preferujete. V aplikácii Sony|Music Center si potom nastavíte, aký výstup zvuku chcete – buď stereo alebo monoaurálny.

Port USB-C

Na nabíjanie Bluetooth reproduktora Sony SRS-XB23 slúži kábel typu USB-C.

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, LDAC, SBC Hotovo!

Charakteristika

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S hlasovým asistentom, S mikrofónom Hotovo!
Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IPX7 Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
2 700 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
21,8 cm Hotovo!
Výška
7,6 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,58 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu si přikoupit další kus Sony SRS-XB23 a spárovat ho se svým stávajícím, tak aby mi to hrálo stereo?

Má tento reproduktor i vstup AUX-IN

Lze na tomto zařízení poslouchat a naladit FM RÁDIO?

Dobrý den, jakou teplotní odolnost má reproduktor? Chtěl bych ho využít na podlahu sauny.

Dobrý deň, koľko wattov má reproduktor?

Dobrý den, tak to jo dobré zdražení o 50% ještě nedávno to bylo 2100 Kč. jen blázen by to u vás koupil o 50% procent dráž než jinde... Mějte se fajn

Aká je prosím doba nabíjania? Ďakujem.

Dobrý den, komunikuje reproduktor s Alexou?

Dobrý den, ve specifikacích nemůžu nikde najít RMS výkon, můžete mi ho prosím sdělit. Děkuji

Jaké zpoždění má zvuk reproduktoru? Je znatelné? Chtěl bych ho občas použít na sledování filmů/videa a mám obavy, že díky absenci jack konektoru to nebude možné.

12
Diskusia a poradňa k Sony SRS-XB23 zelený
Príslušenstvo pre Sony SRS-XB23 zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB23 zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB23 grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB23 grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-XB23 zöld.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií