PET PET

Sony SRS-XB3 červená

Zobraziť katalóg
Sony SRS-XB3 červená
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor Bluetooth, NFC, Extra Bass, funkcia ADD - možnosť spárovanie dvoch reproduktorov, microUSB, Jack, výdrž batérie až 24 hod.
Kód:  GS476e2 Produktové číslo:  SRSXB3R.EU8 Stránky výrobcu
Sony SRS-XB3 červená Predaj skončil

Sony SRS-XB3 červená


Štíhly silák Sony XB3 spĺňa všetky požiadavky, ktoré by ste mohli očakávať od prenosného reproduktora. Je dokonale kompaktný, vodeodolný, má vysoko nadštandardné výdrž batérie a vytvára prekvapivo silný zvuk. Jeho tromfom je múdra konštrukcia s dvoma 48mm širokopásmovými meničmi so silnými magnetmi, a ľahkou membránou, ktorá reaguje pružne aj na tie najjemnejšie podnety a súčasne je schopná vysokého zdvihu pre masívne odozvu.

Aktívne jednotky doplňuje rovnaký počet pasívnych žiaričov pre hlbšie basy. Tie si oproti otvorom basreflexu zachovávajú spoľahlivejšie výstup za každých okolností a eliminujú nežiadúce zvuky od prúdenia vzduchu. Chcete ešte dynamickejšie odozvu s výraznejšími hĺbkami? Stačí stlačiť tlačidlo EXTRA BASS a signálový procesor to zaistí bez omeškania. Pre rozšírené možnosti stereofónneho počúvania a dvojnásobnú hlasitosť je navyše pripravená možnosť spárovanie dvoch reproduktorov v jeden funkčný celok. K dispozícii je aj režim virtuálneho priestorového zvuku.


kľúčové vlastnosti

  • výdrž batérie až 24 hodín na jedno nabitie
  • vodeodolná konštrukcia s certifikáciou IPX5
  • funkcie EXTRA BASS pre hlboký, výrazný zvuk
  • rozšírené stereo spojením dvojice jednotiek
  • počúvanie jedným dotykom vďaka NFC a Bluetooth
  • dobíjanie mobilných zariadení cez USB
  • horizontálne aj vertikálne možnosti položenia
vypnuté
24h

Prenosný a odolný

Pre prenosný reproduktor je kľúčová jeho schopnosť pracovať v miestach bez prístupu k elektrickej zásuvke. V tomto ohlede je SRS-XB3 výnimočným modelom, na integrovanú batériu dokáže totiž pracovať až 24 hodín. Navyše nájdete na jeho tele port USB pre dobíjanie telefónov / tabletov s maximálnym prúdovým výstupom až 1,5 A. K tomu pripočítajte ešte vodeodolnosť podľa certifikácie IPX5 (odolné proti striekajúcej vode) a cestovné výbava je kompletný.


Bezdrôtové spojenie špičkovej kvality

K bezdrôtovej konektivite s prenosnými zariadeniami je reproduktor vybavený technológiou Bluetooth 3.0. Párovanie vám navyše uľahčí aj štítok NFC, ktorého sa stačí jednoducho dotknúť a spojenie je nadviazané automaticky. Bez problémov sa ale samozrejme zviažete aj bez jeho asistencie. Pre vysokú kvalitu reprodukovaného zvuku je k dispozícii je podpora moderných kodekov AAC a LDAC. Vstavaný mikrofón zase poslúži pre pohodlné konferenčné hovory a telefonovanie hands-free. Pre prepojenie s ľubovoľným ďalším zdrojom zvuku možno využiť štandardné 3,5mm linkový vstup.


Ovládanie na dosah ruky

Stačí si stiahnuť aplikáciu SongPal pre chytré telefóny či tablety a okamžite môžete prevziať kontrolu nad vašej hudobnej zbierkou. Jednoducho sa pripojte cez Bluetooth a získate bezproblémový prístup ku všetkým svojim obľúbeným skladbám, či už sú uložené v počítači, serveru alebo obľúbené hudobné službe online. Aplikáciu je možné použiť aj na prispôsobenie nastavenia zvuku, aby ste dosiahli vyváženého prednese podľa vašich hudobných preferencií.


Bezdrôtové spojenie:
Typ: Bluetooth v3.0
Max. dosah: 10 m
Profily: A2DP / AVRCP / HSP / HFP
Kodeky: SBC / AAC / LDAC
Podpora telefonovanie hads-free

napájanie:
Zdroj: 4200mAh batéria / AC adaptér
Batérie (výdrž / doba dobíjania): 24 h / 4 h
Spotreba (prevádzkový / pohotovostný): 30 / 0,5 W

Poznámka k IPX5:
Systém bol testovaný a zistilo funkčným po vystavení priamemu prúdu vody pri použití trysky s vnútorným priemerom 6,3 mm z akéhokoľvek smeru, kedy množstvo vody zodpovedá približne 12,5 l / min a prúd vody pôsobí na zariadenie 3 minúty zo vzdialenosti približne 3 metre. Tekutiny, pre ktoré špecifikácia vodotesnosti platí, sú: sladká voda, kohútiku voda, telesný pot. Pre iné než vyššie uvedené tekutiny špecifikácia neplatí (napr. Mydlová voda, bazénová voda, morská voda a pod.).


Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli u reproduktoru když si ho koupim i nabijecka? Jestli ano tak se jeste zeptal jestli se nabyjecka da strcit do zásuvky nebo se k tomu musí jeste něco dokoupit?

Diskusia a poradňa k Sony SRS-XB3 červená
Príslušenstvo pre Sony SRS-XB3 červená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB3 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-rot XB3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-rot XB3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-XB3 - piros.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií