Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Sony SRS-XB3 zelená

Zobraziť katalóg
Sony SRS-XB3 zelená
5 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor Bluetooth, NFC, Extra Bass, funkcia ADD - možnosť spárovanie dvoch reproduktorov, microUSB, Jack, výdrž batérie až 24 hod.
Kód:  GS476e3 Produktové číslo:  SRSXB3G.EU8 Stránky výrobcu

Sony SRS-XB3 zelená


Štíhly silák Sony XB3 spĺňa všetky požiadavky, ktoré by ste mohli očakávať od prenosného reproduktora. Je dokonale kompaktný, vodeodolný, má vysoko nadštandardné výdrž batérie a vytvára prekvapivo silný zvuk. Jeho tromfom je múdra konštrukcia s dvoma 48mm širokopásmovými meničmi so silnými magnetmi, a ľahkou membránou, ktorá reaguje pružne aj na tie najjemnejšie podnety a súčasne je schopná vysokého zdvihu pre masívne odozvu.

Aktívne jednotky doplňuje rovnaký počet pasívnych žiaričov pre hlbšie basy. Tie si oproti otvorom basreflexu zachovávajú spoľahlivejšie výstup za každých okolností a eliminujú nežiadúce zvuky od prúdenia vzduchu. Chcete ešte dynamickejšie odozvu s výraznejšími hĺbkami? Stačí stlačiť tlačidlo EXTRA BASS a signálový procesor to zaistí bez omeškania. Pre rozšírené možnosti stereofónneho počúvania a dvojnásobnú hlasitosť je navyše pripravená možnosť spárovanie dvoch reproduktorov v jeden funkčný celok. K dispozícii je aj režim virtuálneho priestorového zvuku.


kľúčové vlastnosti

  • výdrž batérie až 24 hodín na jedno nabitie
  • vodeodolná konštrukcia s certifikáciou IPX5
  • funkcie EXTRA BASS pre hlboký, výrazný zvuk
  • rozšírené stereo spojením dvojice jednotiek
  • počúvanie jedným dotykom vďaka NFC a Bluetooth
  • dobíjanie mobilných zariadení cez USB
  • horizontálne aj vertikálne možnosti položenia
vypnuté
24h výdrž baterie

Prenosný a odolný

Pre prenosný reproduktor je kľúčová jeho schopnosť pracovať v miestach bez prístupu k elektrickej zásuvke. V tomto ohlede je SRS-XB3 výnimočným modelom, na integrovanú batériu dokáže totiž pracovať až 24 hodín. Navyše nájdete na jeho tele port USB pre dobíjanie telefónov / tabletov s maximálnym prúdovým výstupom až 1,5 A. K tomu pripočítajte ešte vodeodolnosť podľa certifikácie IPX5 (odolné proti striekajúcej vode) a cestovné výbava je kompletný.


Bezdrôtové spojenie špičkovej kvality

K bezdrôtovej konektivite s prenosnými zariadeniami je reproduktor vybavený technológiou Bluetooth 3.0. Párovanie vám navyše uľahčí aj štítok NFC, ktorého sa stačí jednoducho dotknúť a spojenie je nadviazané automaticky. Bez problémov sa ale samozrejme zviažete aj bez jeho asistencie. Pre vysokú kvalitu reprodukovaného zvuku je k dispozícii je podpora moderných kodekov AAC a LDAC. Vstavaný mikrofón zase poslúži pre pohodlné konferenčné hovory a telefonovanie hands-free. Pre prepojenie s ľubovoľným ďalším zdrojom zvuku možno využiť štandardné 3,5mm linkový vstup.


Ovládanie na dosah ruky

Stačí si stiahnuť aplikáciu SongPal pre chytré telefóny či tablety a okamžite môžete prevziať kontrolu nad vašej hudobnej zbierkou. Jednoducho sa pripojte cez Bluetooth a získate bezproblémový prístup ku všetkým svojim obľúbeným skladbám, či už sú uložené v počítači, serveru alebo obľúbené hudobné službe online. Aplikáciu je možné použiť aj na prispôsobenie nastavenia zvuku, aby ste dosiahli vyváženého prednese podľa vašich hudobných preferencií.


Bezdrôtové spojenie:
Typ: Bluetooth v3.0
Max. dosah: 10 m
Profily: A2DP / AVRCP / HSP / HFP
Kodeky: SBC / AAC / LDAC
Podpora telefonovanie hads-free

napájanie:
Zdroj: 4200mAh batéria / AC adaptér
Batérie (výdrž / doba dobíjania): 24 h / 4 h
Spotreba (prevádzkový / pohotovostný): 30 / 0,5 W

Poznámka k IPX5:
Systém bol testovaný a zistilo funkčným po vystavení priamemu prúdu vody pri použití trysky s vnútorným priemerom 6,3 mm z akéhokoľvek smeru, kedy množstvo vody zodpovedá približne 12,5 l / min a prúd vody pôsobí na zariadenie 3 minúty zo vzdialenosti približne 3 metre. Tekutiny, pre ktoré špecifikácia vodotesnosti platí, sú: sladká voda, kohútiku voda, telesný pot. Pre iné než vyššie uvedené tekutiny špecifikácia neplatí (napr. Mydlová voda, bazénová voda, morská voda a pod.).


Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolik má tento repráček "W" ???

Zdravím chtěl jsem se zeptat jak nahlas to cca. funguje S mobilem Huawei P8 Gold premium. jelikož sem koupil uz par bluetooth repraku a nejak zlvašt to neháralo na hlas ¨ Děkují předem za odpověd.

Diskusia a poradňa k Sony SRS-XB3 zelená
Príslušenstvo pre Sony SRS-XB3 zelená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB3 zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-grün XB3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-grün XB3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SRS-zöld XB3.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií