Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony SRS-XG300 čierna

Zobraziť katalóg
Sony SRS-XG300 čierna
4,7 16 hodnotení
Bluetooth reproduktor – aktívny, aktívny subwoofer, k mobilu a párty, s USB napájaním, frekvenčný rozsah od 20 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.2, certifikácia IPX6, podpora AAC, LDAC a SBC, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 25 h
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GS476f33a Produktové číslo:  SRSXG300B.EU8 Stránky výrobcu

Sony SRS-XG300 čierna

Sony SRS-XG300 čierna je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Odporúčané k tomuto modelu

Skvele prenosný a odolný Bluetooth reproduktor Sony s 25-hodinovou výdržou a štýlovým osvetlením

Chcete si zaobstarať odolný, kompaktný bezdrôtový reproduktor s veľkou výdržou na jedno nabitie? Tým pravým riešením môže byť Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300, ktorý vyniká odolnosťou podľa stupňa IP67, takže mu nevadí prach ani voda, a dokonca odolá aj občasným nárazom. Na pohodlné prenášanie repro slúži praktická zasúvacia rukoväť. Prenosný Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300 má batériu s vysokou kapacitou a až 25-hodinovou výdržou. Pomocou podpory rýchleho nabíjania získa už po 10 minútach dostatok energie na 70 minút ďalšieho používania. Bezdrôtový reprák na mobil je kompatibilný so zariadeniami iOS aj Android, ku ktorým sa pripojí pomocou Bluetooth. Využiť môžete benefity viacbodového pripojenia (Multipoint Connection), s ktorým je možné repráčik Sony pripojiť až k dvom zariadeniam súčasne. Na tele zariadenia je umiestnené tlačidlo slúžiace na aktiváciu funkcie MEGA BASS zvýrazňujúcej basy. Okolo pasívnych ozvučníc vedú svetelné prúžky zlepšujúce atmosféru počas počúvania. Efekty a farby osvetlenia reproduktora Sony si môžete nastaviť v aplikácii. 

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Sony SRS-XG300, čierny

Bluetooth reproduktor Sony vhodný na počúvanie na cestách vďaka kompaktnému a odolnému dizajnu

Prachotesný, vodoodolný (aj proti slanej vode) a nárazuvzdorný podľa IP67, s vodoodpudivou sieťovinou

Na prenášanie Bluetooth repro slúži praktická zasúvacia rukoväť

O rovnomerné a kvalitné šírenie zvuku sa starajú difúzor Sony Line-Shape Diffuser, reproduktorové jednotky X-Balanced, výškové meniče a pasívne ozvučnice

Práve okolo pasívnych žiaričov je umiestnené štýlové osvetlenie

Funkcia MEGA BASS na zosilnenie basových tónov

Prenosný reproduktor má batériu s až 25-hodinovou kapacitou

Funkcia rýchleho nabíjania umožní doplniť počas 10-minútového nabíjania dosť energie na 70 minút používania

Malý reproduktor je možné po pripojení kábla nabíjať aj telefónom

Mini Bluetooth reproduktor Sony je možné využiť na handsfree hovory a konferencie

Technológia Echo Cancelling umožní hovoriť dvom ľuďom súčasne, a to bez toho, aby bol hovor prerušený

Multipoint Connect (viacbodové pripojenie) slúži na spárovanie repro Sony s dvoma zariadeniami súčasne (pomocou Bluetooth)

Vďaka funkcii Party Connect je možné spárovať až 100 kompatibilných reproduktorov Sony

Bezdrôtový reprák na hudbu Sony SRS-XG300 bol vyrobený s ohľadom na prírodu

Podpora kodekov AAC, LDAC a SBC

Kompatibilný s iOS alebo Android

Elegantné čierne farebné vyhotovenie

Reproduktor na Bluetooth Sony SRS-XG300

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300

Prenosný reproduktor odolný voči vode a prachu

Prenosný reproduktor Sony SRS-XG300 bol stvorený na to, aby ste si ho mohli brať všade so sebou – k bazénu aj do parku, alebo na pláž. Vďaka kompaktnému a ľahko prenosnému dizajnu ho môžete bez obáv niesť v ruke, alebo držať za praktické zasúvacie pútko. Samozrejmosťou je vodoodolné, prachotesné vyhotovenie (IP67) s vodoodpudivou sieťovou úpravou. Ak sa vám naň počas akcie napríklad vyleje nápoj, nič sa mu nestane. Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-XG300 dokonca odolá slanej vode a prežije aj občasné nárazy.

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300

Malý reproduktor s dlhou výdržou na batériu

Pri prenosnom zariadení ale hlavne potrebujete, aby už po pár hodinách nedošlo k jeho vybitiu. To pri reproduktore Sony SRS-XG300 nehrozí, pretože kapacita batérie sa pohybuje až na úrovni 25 hodín. Vďaka funkcii rýchleho nabíjania získa malý reproduktor už po 10 minútach nabíjania dostatok energie na ďalších 70 minút prehrávania. Ak to bude potrebné, môžete reprák Sony dobiť prostredníctvom vášho telefónu. 

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300

Čisté hovory a funkcia viacbodového pripojenia

Prenosný Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300 nebol vytvorený iba na skvelé počúvanie hudby, ale môžete si vychutnávať aj benefity handsfree volania s priateľmi či kolegami z práce. Pomocou funkcie Echo Cancelling môžu aj dvaja ľudia bez obáv hovoriť súčasne a to bez toho, aby došlo k prerušeniu hovoru. Skvelým benefitom je funkcia Multipoint Connect, vďaka ktorej môžete bezdrôtový reproduktor na mobil Sony SRS-XG300 spárovať až s dvoma zariadeniami súčasne a prepínať medzi nimi podľa potreby. 

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300

Bezdrôtový reproduktora Sony SRS-XG300 vás nadchne svojím zvukom

Bezdrôtový reproduktor Sony SRS-XG300 dokáže rovnomerne rozprestrieť zvuk vo vysokej kvalite a s hutnými basmi. Za tento výkon vďačí reproduktorovým jednotkám X-Balanced, predným výškovým reproduktorom aj pasívnym ozvučniciam, ktoré poskytnú prvotriedne basy. Ak chcete basy ešte viac posilniť, stačí stlačiť tlačidlo MEGA BASS, ktoré je umiestnené na tele repro Sony SRS-XG300. 

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300

Podpora Party Connect a atmosférické osvetlenie

Pomocou Bluetooth je možné, vďaka funkcii Party Connect, prepojiť model Sony SRS-XG300 s až 100 ďalšími kompatibilnými reproduktormi Sony a dopriať si synchronizovaný zvuk na vytvorenie plnohodnotnej párty. Ak si chcete pri počúvaní alebo prebiehajúcej akcii spestriť atmosféru, je možné využiť štýlové osvetlenie pasívnych ozvučníc. Osvetlenie bezdrôtového reproduktora Sony SRS-XG300 je možné prispôsobiť v aplikácii Sony | Music Center. 

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300

Mini Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300 bol vyrobený udržateľným spôsobom

Mini Bluetooth reproduktor bol vyrobený s ohľadom na životné prostredie, ale aj napriek tomu bol zachovaný jeho štýlový výzor. Vnútorné komponenty repro Sony SRS-XG300 sú vyrobené z recyklovaných plastov a aj samotný obal reproduktora obsahuje najviac 5 % plastových materiálov. 

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300
Bluetooth reproduktor Sony SRS-XG300

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, LDAC, SBC Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, LDAC, SBC Hotovo!

Charakteristika

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
8 Ohm Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S USB napájaním Hotovo!
Ovládanie
iOS, Android Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IPX6 Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
5 200 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
25 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
31,8 cm Hotovo!
Hĺbka
13,6 cm Hotovo!
Výška
13,8 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
3 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu, Párty Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, chtěl bych se zeptat zdali jde tento reproduktor propojit s TV přes Bluetooth? Děkuji.

Dobry den.Mam na vas otazku ale predpokladam ze mi nebudete vediet odpovedat aky ma tento reproduktor vykon pretoze ako uz byva zvykom sony nikde neudava kolko to ma Watov mam zaujem o kupu preto sa pytam.Dakujem

USB výstup umí jen nabíjet nebo i přehrát flashdisk?

V parametrech je špatně uvedeno, že 3,5 mm jack je VÝSTUP. Není to pravda - tedy alespoň v návodu je uvedeno že to je AUDIO IN, tedy vstup (není to tedy výstup např.na sluchátka, ale vstup z externího zařízení).

Lze u tohoto vyrobku nastavit pripojeni pres buetooth pouze jednomu uzivateli.Resp.zablokovat vsechny ostatni.A pokud ano,tak jakym zpusobem?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda je možnost tyto disco trysko světelné proužky úplně vypnout? :) Děkuji.

Zdravím, lze tento reproduktor mít trvalé připojen do elektronické sítě? Jako přenosný bych ho využil jen občas. Převážně však doma na jednom místě. Může být trvalé připojen k napájení, nebo ho musím nabít, odpojit a pak zas nabít?

Dobrý deň. Vedeli by ste mi k tomuto reproduktoru odporučiť nejaké zariadenie z ktorého by som mohol púšťať rádio, prípadne aj hudbu s pamäťovej kary?

Pokud neumí Sony uvést výkon repro, vyberu si jinou značku, kde toto není problém. Sony sází na značku, ale co do praktičnosti uvádění údajů o výrobku, má zpátečnický styl. Upouštím od Sony a jdu k jiné značce, kde jsou specifikace jasné.

Príslušenstvo pre Sony SRS-XG300 čierna
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií