Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony SSD 128 GB Čierny

Zobraziť katalóg
Sony SSD 128 GB Čierny
4,9 14 hodnotení
Externý disk – USB 3.0, čítanie až 450MB/s, zápis minimálne 290 MB/s, kovové telo, miniatúrne vyhotovenie
Kód:  JU301a Produktové číslo:  SL-BG1B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony SSD 128 GB Čierny

vypnuté
 Sony SSD 128GB Černý

Spoľahlivé vyhotovenie pre bezpečné ukladanie súborov

vypnuté
 Sony SSD 128GB Černý
Dostatočne malý, aby sa Vošiel do vrecka

Štýlový externý disk Solid-State Drive je menší ako kreditná karta. Je veľmi kompaktný a ľahko prenosný – váži len 35 ga je len 9,4 mm hrubý. Odolný disk s povrchovou úpravou z lešteného hliníka je dostupný v čiernom vyhotovení, takže s ním svojich priateľov či kolegov určite zaujmete.

vypnuté
 Sony SSD 128GB Černý
Inteligentná správa súborov

So softvérom Backup Manager môžete ľahko zálohovať dáta z počítača PC či notebooku. Softvér dokáže rozpoznať súbory, ktoré boli nedávno zmenené alebo pridané a prenesie iba ich, čím vám ušetrí drahocenný čas.

vypnuté
 Sony SSD 128GB Černý
Maximálne zabezpečenie

S aplikáciou Password Protection Manager sa o svoje dáta už nemusíte báť. Po aktivácii je potrebné zadať heslo pri každom pripojení k počítaču PC2. Chrániť heslom môžete len niektoré oddiely, zatiaľ čo iné môžete nechať voľne prístupné.

vypnuté
 Sony SSD 128GB Černý
Rozhranie USB 3.0 pre rýchly prenos

Už nebudete musieť čakať, než sa súbory prenesú. Tento externý disk Solid-State je kompatibilný s rozhraním USB 3.0, ktoré umožňuje v režime čítania dosiahnutí minimálnej prenosovej rýchlosti 290 MB/s.

vypnuté
 Sony SSD 128GB Černý
Kapacita úložiska 128 GB

Uchovávajte svoje cenné súbory v bezpečí pomocou úložiska s kapacitou 128 GB – to je dostatočná kapacita na uloženie a organizáciu fotografií, videí, hudby a iných súborov. A vďaka dodatočnej vstavanej bezpečnostnej ochrane je to skutočne bezpečnejší a jednoduchší spôsob správy dát.

ŠPECIFIKÁCIA
  • Kapacitu úložiska 128 GB
  • ROZHRANIE USB 3.0

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
Kapacita disku
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
Šírka
37 mm (3,7 cm) Hotovo!
Výška
9,4 mm (0,94 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
Kapacita disku
128 GB (0,13 TB) Hotovo!

Rozmery

Šírka
37 mm (3,7 cm) Hotovo!
Výška
9,4 mm (0,94 cm) Hotovo!
Hĺbka
78 mm (7,8 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
35 g (0,04 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je kompatibilní s usb 2.0 a bude fungovat se smart tv samsung?

Diskusia a poradňa k Sony SSD 128 GB Čierny
Príslušenstvo pre Sony SSD 128 GB Čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SSD 128GB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SSD 128 GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SSD 128 GB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SSD 128GB fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií