Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony SWF-BR100B

Zobraziť katalóg
Sony SWF-BR100B
4,0 2 hodnotení
Subwoofer pre rad televízorov 2014 W6, W7, W8, W9, bezdrôtové pripojenie, čierny
Kód:  JP420b2 Produktové číslo:  SWFBR100B.GE3 Stránky výrobcu

Sony SWF-BR100B

Bezdrôtový subwoofer dokáže povýšiť audiovizuálny zážitok vašej televízie na úplne novú úroveň. S jeho výrazným basovým prednesom dodá filmom aj hrám správne Takúto atmosféru . Pritom je krásne spracovaný a nie príliš veľký. Za to skrýva vyspelý basový menič, u ktorého boli použité technologické vymoženosti pre tú najpôsobivejšie reprodukciu hlbokých tónov.

Kužeľový reproduktor sa slidovať membránou a penovým šesťhranným vzorom obmedzuje skreslenie a zaisťuje citlivú basovú odozvu. Subwoofer zvuk automaticky upravuje priamo na mieru konkrétneho modelu televízora BRAVIA , A tak je jedno, aký výkon majú vaše reproduktory. Skriňa je vyrobená z 18 mm hrubého drevovlákna strednej hustoty a dotvára bohatý, prirodzený zvuk.

Pripojenie prebieha cez slúchadlový výstup a dodávanú USB jednotku do USB portu televízora. Nastavenie filtrové priepustu sa vykonáva priamo na televízore a po dokončení nastavenia môžete diaľkovým ovládačom televízora ovládať všetko naraz. Ak chcete manuálne upraviť niektoré nastavenia zvuku, napríklad relatívna úroveň hlasitosti subwoofera, limitná frekvenciu alebo fázu, môžete použiť bežný ovládač.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita:
Modely BRAVIA série W/X roka 2014

Špecifikácia zvuku:
Výstupný výkon: referenčné: 100 W (4 ohmy, 100 Hz), menovitý: 70 W (4 ohmy, 100 Hz, 1% THD)
Typ reproduktora: Bezdrôtový subwoofer
Systém reproduktorov: Uzavretý
Typ ozvučnice reproduktora: Polotvrdá drevovláknitá doska
Aktívny/pasívny reproduktor: Aktívne
Jednotka reproduktora: 200mm kužeľovitý typ
Materiál skrine reproduktora: Polotvrdá drevovláknitá doska
Impedancia reproduktora: 4 ohmy
Ovládanie hlasitosti reproduktora: áno (ponuka televízora)
Subwoofer X-over: áno (ponuka televízora)
Kontrola fázovanie: áno (ponuka televízora)
Režim Noc: áno (ponuka televízora)

Bezdrôtový prenos:
Štandard bezdrôtovej siete: špecifikácia bezdrôtového zvuku (verzia 3.0)
Bezdrôtová frekvencia: 5,2/5,8GHz pásmo (záleží na danej krajine)
Vysielací výkon: max. 18 mW

Príkon:
Počas prevádzky: 30 W
V pohotovostnom režime: 0,5 W a menej

Rozmery:
Subwoofer: 272 x 306 x 395 mm
Bezdrôtový vysielač/prijímač: 19 x 27 x 91 mm

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony SWF-BR100B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SWF-BR100B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SWF-BR100B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SWF-BR100B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SWF-BR100B.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií