AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony UHP-H1B

Zobraziť katalóg
Sony UHP-H1B
5 2 hodnotení
Blu-ray prehrávač – 3D, UHD 4K, prevod z 2D na 3D, DVD, HDMI, USB, DLNA, WiFi, Screen Mirroring, DSEE HX, SongPal
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GS505f Produktové číslo:  UHPH1B.EC1 Stránky výrobcu

Sony UHP-H1B

Sony UHP-H1B je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Blu-Ray prehrávač Sony UHP-H1B má všetko, čo budete potrebovať k svojej 3D televízii s rozlíšením Ultra HD. Prináša perfektne ostrý obraz z diskov 3D Blu-ray a tiež simuluje 3D prevodom obrazu z 2D. To znamená, že aj vaša stará zbierka filmov a rozprávok dostane nový nádych.

Kľúčové vlastnosti

  • Zvuk s vysokým rozlíšením a technológiou DSEE HX pre viac detailov
  • Konštrukcia minimalizuje vibrácie a znižuje tak skreslenie zvuku
  • Prehrajte takmer akýkoľvek typ disku či formát súboru
  • Vysoká kvalita obrazu so zvýšením rozlíšenia na úroveň 4K s frekvenciou až 60 p
  • Dva výstupy HDMI na lepšie oddelenie A/V a čistejší zvuk

Ultra ostrý obraz

Funkcia 4K UHD Upscale zvyšuje rozlíšenie na úroveň 4K so štvornásobným množstvom detailov oproti Full HD. Celkovo sa teda osem miliónov pixelov postará o vysoko ostrý a detailný obraz, čo vám umožní uvidieť každý detail, aj keď sedíte blízko pri obrazovke. Filmy si vychutnáte v ostrejšom podaní v rozlíšení až 3 840 × 2 160 obrazových bodov. 

Zvuk vo vysokom rozlíšení

Bez kompromisov je tiež zvukové podanie s vysokým rozlíšením, a to najmä vďaka záznamu hudby s vyššou frekvenciou než v prípade diskov CD. Rozoznáte tak všetky nuansy aj v zložitých nahrávkach. Navyše patentovaná technológia DSEE HX zvyšuje rozlíšenie komprimovaných audiosúborov na úroveň blížiacu sa zvuku s vysokým rozlíšením. Týmto spôsobom sa obnovia detaily pôvodnej nahrávky, ktoré boli stratené v priebehu kompresie a dosiahne sa štúdiová kvalita pre všetku vašu hudbu.

Vychutnajte si lepšiu kvalitu streamovania cez Bluetooth s kodekom LDAC. Ide o nový kodek vyvinutý spoločnosťou Sony, ktorý podporuje až 3× vyššiu rýchlosť prenosu než klasické streamovanie cez Bluetooth. Využíva vzorkovaciu frekvenciu až 96 kHz a efektívnejší systém kódovania. Výsledkom je fantastický zvuk, ktorý aj po bezdrôtovom prenose kvalitou prekoná reprodukciu z CD.

Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Na zadnej strane našli svoje miesto dva výstupy HDMI, digitálny optický konektor a tiež analógový konektor AV. Budete tak mať dostatok priestoru na televízor, zosilňovač, reproduktory či ďalšie zariadenia. Flexibilitu podčiarkuje aplikácia SongPal (pre Android a iOS) na jednoduché ovládanie cez WiFi. 

Parametre a špecifikácia:

Rozmery (š × v × h):
360 × 50 × 250 mm

Hmotnosť:
2,8 kg

Funkcia:
Miracast – zrkadlenie obrazovky
Jednoduché nastavenie
Vstavané rozhranie WiFi (2,4 GHz/5 GHz)

Prehrávanie videa/audia/fotografií:
SA-CD (SA-CD/CD), BD-LIVE

Dekódovanie audia:
FLAC, DSD – DSDIFF/DSF, ALAC, AIFF, HEAAC V.1/V.2/úroveň 2, systém DTS, Dolby True HD

Súčasť balenia:
Príručka s pokynmi
Batérie (2× typ AAA)
Záručná karta

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Přehraje 4K Blu-ray disk, nebo podporuje jen upscaling? Děkuji..

lze u tohoto výrobku přes konektivitu bluetooth streamovat hudbu z mobilního zařízení (iphone)?

CHtěl bych si tento produkt zakoupit. Chci dosáhnout 60 p, jaký HDMI kabel to zvládne ? Potřebuji to na grafiku a pro filmy. Takže chci mít jistotu od Vás jaký kabel to dokáže a má i Sony něco takového ? Díky

Príslušenstvo pre Sony UHP-H1B
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií