Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony VAIO Fit 15E bílý

Zobraziť katalóg
Sony VAIO Fit 15E bílý
Notebook - Intel Pentium 3556 Haswell, 15.5 "LED 1366x768 lesklý, RAM 4GB DDR3L, Intel HD Graphics, HDD 500GB 5400 otáčok, DVD, WiFi, BlueTooth 4.0, NFC, webkamera, HDMI, USB 3.0, Windows 8.1 64-bit (SVF1532A1EW)
Kód:  NS045i3g Produktové číslo:  SVF1532A1EW.CEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony VAIO Fit 15E bílý

Štýlový notebook, ktorý bude budiť pozornosť všade, kde ho vytiahnete. Minimalistický dizajn zaisťuje pohodlné používanie a vďaka rýchlemu procesor generácie Haswell s vami bude notebook držať krok aj v náročnejších aplikáciách a umožní vám vychutnávať si naplno zábavu kdekoľvek na cestách. Multimediálne požitky umocňuje 15,5 "HD Ready displeja špičkovýzvuk s technológiou CLEARAUDIO +. Nadštandardnú výbavu dopĺňa NFC čip pre rýchle bezdrôtové prenosy.



Dôkladnosť, kvalita a štýl


Unikátny notebook Sony VAIO je všetkým, len nie priemerným. Ponúka dostatočný výkon, mobilitu a veľa prvotriednych funkcií a vybavenia, ako je napríklad veľká obrazovka s jemným HD Ready rozlíšením alebopriestranný touchpad perfektný ako pre prácu, tak pre zábavu. Minimalistický dizajn navrhnutý s dôrazom na čistý vzhľad bez prekážajúcich káblovzaisťuje pohodlné používanie a vďaka oblým rohom sa notebook VAIO ľahko vkladá a vyníma z puzdra či tašky.



Moderná výbava


Všetky zábavné aj pracovné činnosti zvládneterýchlo a bez zbytočného čakaniavďaka rýchlemu dvojjadrovému procesoru modernej generácie Haswell.Jeho nároky na energiu sú dokonca tak minimálne, že vám ultrabook bude k dispozícii až 5 hodín bez nutnosti vytiahnuť napájací adaptér. S grafickou kartou Intel HD Graphics bude prehrávanie HD videí a všetky grafické vychytávky systému Windows 8.1 ešte plynulejšie.



Stvorený pre multimédiá


Inžinieri firmy Sony dokázali vytvoriť perfektný displej pre sledovanie HD obsahu. Sledujte filmy, chatujte s priateľmi pomocou webkamery, prechádzajte si vaše obľúbené internetové stránky a oveľa oveľa viac na 15,5 "displeji s HD Ready rozlíšením. LED podsvietenie navyše zdokonaľuje farebné podanie, zvyšuje kontrast ak tomu všetkému spotrebováva minimum energie.



Zvuk ako v kine


Užívajte si multimediálnu zábavu so všetkým a poriadne. Špeciálna technológia CLEARAUDIO + vylepšuje zvukovú stránku notebooku VAIO a povyšuje tak všetky filmy, hudbu aj hry na vyššiu úroveň ako u konkurencie. S unikátnymi technológiami pre spracovanie zvuku si môžete zapnúť dynamické basy a výšky s čo najmenším skreslením pre nerušené a jedinečné zážitky z každého sledovanie videí a počúvania hudby.



Systém neobmedzených možností


Rýchlo sa dostanete k veciam, ktoré máte radi a behom niekoľkých sekúnd nájdete obrázky a získajte z inovatívneho operačného systému Microsoft Windows 8.1 maximum. Rýchly štart a bleskové spúšťanie všetkých aplikácií vám umožní pracovať maximálne efektívne. Dlaždicové plochu s aktívnymi prvkami si veľmi rýchlo obľúbite pre jej prehľadnosť a praktickosť a na portáli Windows Store nájdete všetky potrebné programy pohromade.

Doplňujúce informácie:

Užívateľské rozhranie:
Podsvietená česká klávesnica (výška zdvihu: 1,5 mm, rozteč: 19 mm)
Numerický blok
Touchpad s podporou gest
Špeciálne tlačidlá: Assist

Ostatné softvér:
VAIO Message Center, PlayMemories Home, VAIO Movie Creator, Imagination Studio, VAIO Edition, Album by Sony, Music by Sony, VAIO Care, VAIO Transfer Support, VAIO Update, VAIO Control Center, Adobe Reader 11, McAfee Internet Security 30-dňová licencie, McAfee Parental Controls, Internet Explorer 11

Parametre a špecifikácia

HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,5" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Pentium Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
HDD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
0,92 Mpx Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
4,9 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!

Rozmery

Šírka
380,3 mm Hotovo!
Hĺbka
260,8 mm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony VAIO Fit 15E bílý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony VAIO Fit 15E bílý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií