Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Sony WALKMAN NWW-S625B čierny

Zobraziť katalóg
Sony WALKMAN NWW-S625B čierny
4,4 40 hodnotení
MP3 prehrávač - vhodný na beh a plávanie úložisko 16 GB, 12 h prehrávanie hudby, podpora AAC, MP3, FLAC, WMA a LPCM, micro USB, s Bluetooth a s NFC, hmotnosť 32g, v balení slúchadlá, diaľkový ovládač a USB kábel
Variant
Kód:  JW060k5 Produktové číslo:  NWWS625B.CEW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WALKMAN NWW-S625B čierny

Hľadáte spoločníka na športovanie a nikomu z vašich priateľov sa nechce? MP3 prehrávač Sony WALKMAN NWW-S625 v podobe slúchadiel v čiernej farbe je ideálnym parťákom pri športovaní v každom počasí. Tento prehrávač je vodotesný, odolný proti slanej vode, prachu ale tiež schopný odolať extrémnym teplotám -5 °C do 45 °C. O maximálne pohodlie sa stará ľahká pohodlná konštrukcia s ergonomickým dizajnom. Hudbu môžete prehrávať pomocou bezdrôtových technológií NFC a Bluetooth z vášho smartfónu alebo priamo zo zariadenia, ktoré disponuje 16 GB úložným priestorom na vaše skladby. Prehrávač Sony WALKMAN vydrží 12 hodín nepretržitého prehrávania. V prípade, že sa prehrávač vybije je tu funkcia 3 minútového nabitia, ktorá zaistí počúvanie ďalších 60 minút.


Kľúčové vlastnosti MP3 prehrávača Sony WALKMAN NWW-S625B čierny

  • Bezdrôtový športový MP3 prehrávač
  • Vodotesný, vhodný do extrémnych podmienok
  • Ľahká, pohodlná konštrukcia
  • Režim okolitého zvuku
  • Technológia NFC a Bluetooth
  • Výdrž batérie 12 hodín
  • Rýchlonabíjanie Sony WALKMAN NWW-S625 3 minúty
  • Vstavaný mikrofón na Handsfree hovory

Vodotesný a odolný proti prachu

Odolný dizajn s veľkou výdržou. Dokonalý spoločník na športovanie. Diaľkový ovládač odolný proti striekajúcej vode (s ochranou IPX5) môžete používať v miernom daždi alebo umyť pod tečúcou vodou. Vodotesnú náhlavnú súpravu s ochranou IPX5/8 možno plne ponoriť do slanej vody až do hĺbky dvoch metrov. Ovládač aj súprava disponujú ochranou proti prachu IP6X, takže si bez obáv môžete zacvičiť alebo sa prebehnúť na pláži.


Bezdrôtové technológie NFC™ a Bluetooth®

Streamujte bezdrôtovo hudbu a ďalšie audio zo smartfónu prostredníctvom funkcie Bluetooth®.


16 GB úložného priestoru

S takým množstvom priestoru môžete naložiť úplne po svojom. Zaplňte Sony WALKMAN NWW-S625B svojimi obľúbenými skladbami alebo podcastmi.


Walkman sa nebojí výziev

WALKMAN NWW-S625B sa stane skvelým spoločníkom nech ste kdekoľvek a robíte čokoľvek. Môžete tak vyraziť do hôr, či už je zima alebo leto. Rovnako ľahko si môžete vyraziť len na obyčajnú prechádzku a prečistiť si hlavu. Walkman bez problémov odolá teplotám od -5 do 45 stupňov Celzia. 


Odolný proti slanej vode

Ak ste fanúšik vodných športov, tak vám je tento walkman Sony priamo súdený. Môžete s ním do bazéna a potopiť sa až do hĺbky dvoch metrov. Vo vode môžete vyčíňať až 30 minút bez rizika, že sa walkman poškodí. 


Odolnosť proti prachu

Sony WALKMAN NWW-S625B odolá nečistotám a poletujúcemu prachu. Nemusíte sa obávať, že vaša aktivita walkmanu uškodí.


Sloboda streamovania

Walkman Sony disponuje bezdrôtovou technológiou Bluetooth, vďaka ktorej si môžete spontánne meniť zoznam skladieb.


Režim okolitého zvuku

Walkman Sony NWW-S625B má zabudované dva mikrofóny na možnosť počúvania  zvuku z okolia. Môžete tak stále počúvať svoju hudbu a pritom sa baviť bez obmedzenia so svojimi priateľmi.


Trvalé pohodlie

Walkman Sony sa pýši nízkou hmotnosťou a ergonomickým dizajnom, takže nosenie je veľmi pohodlné a walkman zostane kde má. 


Dlhotrvajúci výkon

Walkman má poriadnu batériu, vďaka ktorej vydrží hrať až 12 hodín na jedno nabitie. Ak sa ocitnete v časovej tiesni a walkman bude práve vybitý, nezúfajte. Vďaka funkcii rýchleho nabíjania môžete iba za tri minúty načerpať energiu na 60 minút počúvania.


Kompatibilný so smartfónmi

S inteligentnými telefónmi dokáže komunikovať vďaka Bluetooth a hladké spárovanie zaistí technológia NFC. Stačí jediný dotyk.


Diaľkový ovládač Bluetooth®

Počas dobrodružstva príde vhod aj diaľkové ovládanie, ktoré je odolné proti striekajúcej vode. Ovládač si môžete pripojiť k prstu alebo zápästiu a pomocou neho prijímať hovory a meniť skladby.


Štandardné a vodotesné koncovky slúchadiel

Vybrať si môžete z dvoch koncoviek. Ak sa chystáte do bazéna, tak budú vhodné vodotesné koncovky, ktoré sú pokryté tenkým filmom, chrániacim vnútorné časti walkmana pred vodou. Na perfektný zvuk počas cvičenia vám poslúžia štandardné koncovky. 


Vstavaný mikrofón

Sony WALKMAN NWW-S625B disponuje vstavaným mikrofónom, vďaka ktorému budete môcť prijímať hovory nech ste kdekoľvek (musíte byť samozrejme blízko svojho telefónu).


Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
16 GB Hotovo!
Pripojenie
Micro USB Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth, S NFC Hotovo!
Podporované audio formáty
AAC, FLAC, LPCM, MP3, WMA Hotovo!
Stupeň krytia
IPX5, IPX8 Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
16 GB Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Micro USB Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth, S NFC Hotovo!

Podporované formáty

Podporované audio formáty
AAC, FLAC, LPCM, MP3, WMA Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Stupeň krytia
IPX5, IPX8 Hotovo!

Batéria

Doba hrania – hudba
12 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
32 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Slúchadlá, Diaľkový ovládač, USB kábel Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Vedenie kábla
Obojstranné (do oboch mušlí) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
32 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zjistil jsem, že z nově (rozbaleno) zakoupených sluchátek, jedno sluchátko nehraje. Je možno je vyměnit za nové ihned bez reklamace když mám stále možnost vrátit do 14ti dnů?

dobrý den ,koupila jsem NW-WS413 slchátka sony ,bohužel došlo ke smazání hudby ,ale i všeho co tam bylo a nyní když jsem hudbu znovu nahrála ,tak to nepřehraje.Tam byl nahrán nějaký software nebo proc to nejde..co mam ddělat dekuji uherková

dobrý den ,koupila jsem NW-WS413 slchátka sony ,bohužel došlo ke smazání hudby ,ale i všeho co tam bylo a nyní když jsem hudbu znovu nahrála ,tak to nepřehraje.Tam byl nahrán nějaký software nebo proc to nejde..co mam ddělat dekuji uherková

Dobrý den, mohu poprosit o informaci, v kterém státu se tato sluchátka (Sony WALKMAN NWW-S413L) vyrábí? Děkuji moc

Dobry den, chci se zeptat, jak je dlouhy spojovaci kabel mezi temito sluchatky. V jedne recenzi jsem cetl, ze je velmi kratky (17-20cm) a lidem s vetsi hlavou jsou mala. Jak to tedy je?

Dobrý den, lze dokoupit nebo jinak sehnat k těmto sluchátkům pouze nabíječku (USB kolíbku)? Předem děkuji

Dobrý den, lze sehnat nabíjecí adaptér pro přehrávač Sony NW-WS413. Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné koupit náhrandí koncovky do uší. Moc Děkuji

Dobrý den, mají tyto sluchátka funkci náhodného přehrávání ?

Dobrý den, jak se nahrávají písničky do sluchátek? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Sony WALKMAN NWW-S625B čierny
Príslušenstvo pre Sony WALKMAN NWW-S625B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WALKMAN NWW-S625B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WALKMAN NWW-S625B - schwarz.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií