Premium Week Samsung

Sony WALKMAN NWZ-E473 čierny

Zobraziť katalóg
Sony WALKMAN NWZ-E473 čierny
4,7 3 hodnotení
MP4 prehrávač 4GB, MP4/MP3/WMA/WMV/JPEG prehrávač, 2 "QVGA displej, FM rádio, výdrž až 36 hod, externý reproduktor
Kód:  JW055b9 Produktové číslo:  NWZE473KB.CEW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WALKMAN NWZ-E473 čierny Predaj skončil

Sony WALKMAN NWZ-E473 čierny

Komfortné prehrávač Sony WALKMAN NWZ-E473 ponúkne úplne perfektný zážitok z prehrávania hudby. Je dodávaný spolu s dokovacou stanicou, ktorá zároveň funguje ako veľký stereo reproduktor, vďaka ktorému si celé vaše okolie vychutná skutočne čistý zvuk a bohaté basy. Prehrávač ponúkne supertenký dizajn a mnoho pokročilých technológií, z ktorých menujme napríklad Clear Audio pre úžasný zvuk aj pri prehrávaní súborov s vysokou kompresiou. Technológia SensMe potom dokáže zotrieďiť hudbu podľa tém pre každú náladu - od relaxačných melódií až po energické. Päťpásmový ekvalizér zaistí počúvanie hudby presne podľa vašich predstáv.

Veľmi nepríjemné sú skoky v hlasitosti medzi skladbami, preto je prehrávač vybavený technológiou Dynamic Normaliser, ktorý skoky spoľahlivo vyvažuje. Okrem hudby prehráte tiež kvalitné videá či si pozriete napríklad vaše obľúbené fotografie z dovolenky. Vnútorná pamäť je tvorená 4 GB, čo je dostatok pre veľké množstvo multimediálnych súborov. Zariadenie ďalej ponúkne vstavané FM rádio s 30 predvoľbami a funkciu diktafón, ktorá vám umožní zachytiť myšlienky z prednášok alebo schôdzok. Za zmienku určite stojí tiež vstavaná batéria, ktorá dokáže na jedno nabitie napájať zariadenie až po dobu 36 hodín pri počúvaní hudby.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Typ: Farebný TFT displej s bielym podsvietením LED
Rozlíšenie: 320 x 240 pixelov
Veľkosť obrazovky: 2 "

Vnútorná pamäť:
4 GB

Prehrávanie:
Ekvalizér: ÁNO (5 pásiem)
Metódy vyhľadávanie hudby: Všetky skladby/Album/Interpret/Žáner/Rok vydania/Zoznamy skladieb/Záložka/Zložka/Záznam hlasu
Režim prehrávania hudby: Normálny/Opakovať/Náhodný výber/Náhodný výber a opakovať/Opakovať 1 skladbu
Režim prehrávania videa: Normálne (Nepretržité prehrávanie nie je podporované)
Režim prehrávania fotografií: Normálny (Prezentácia nie je podporovaná)

Podporované formáty:
MP3, WMA (bez DRM), AAC-LC (bez DRM), Lineárne PCM, JPEG, MPEG4, AVC (H.264/AVC), WMV 9

Ďalšie vlastnosti:
Záznam hlasu (kodek mp3)
Tuner FM (30 predvolieb staníc)

Batérie:
Vstavaná
Prehrávanie hudby: 36 hodín
Doba nabíjania: 3 hodiny

Rozhranie:
USB
WM-PORT

Farebné prevedenie:
Čierne

Rozmery:
43,3 x 97,2 x 7,4 mm

Hmotnosť:
51 g

Dodávané príslušenstvo:
Slúchadlá
Rýchly sprievodca
Reproduktor
Nabíjateľná batéria (vstavaná)
Kábel USB

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky MP4 prehrávače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony WALKMAN NWZ-E473 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WALKMAN NWZ-E473 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Walkman NWZ-E473 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Walkman NWZ-E473 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WALKMAN NWZ-E473 černý.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií