AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony WF-SP900 čierne

Zobraziť katalóg
Sony WF-SP900 čierne
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.0, podpora AAC a SBC, hlasový asistent, NFC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX8–odolné voči vode a potu, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, výdrž batérie až 21h(3h+9h)
Kód:  RO980d8a Produktové číslo:  WFSP900B.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WF-SP900 čierne

Môžeme s istotu povedať, že čo sa týka slúchadiel, nestačí len dychberúci zvuk, ale tiež aj pohodlné počúvanie. Uzatvorená konštrukcia slúchadiel Sony WF-SP900 je navyše zárukou výnimočnej izolácie zvuku. Dôvodom na kúpu slúchadiel Sony WF-SP900 môže byť aj integrovaný mikrofón. V porovnaní s konkurenčnými modelmi sú vybavené technológiou na bezdrôtový prenos muziky, čo poskytne úplnú voľnosť v pohybe. S frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 000 Hz môžete mať istotu, že neprepočujete ani jeden tón. V balení nájdete aj viac náušníkov v rôznej veľkosti. Vymeniť ich nie je nič ťažké, stačí pôvodné náušníky zložiť a nasadiť nové.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony WF-SP900

  • Bezdrôtové slúchadlá
  • Úložisko 4 GB
  • Bluetooth & NFC
  • Odolnosť voči sladkej a slanej vode pri potápaní do 2 m
  • Krytie IPX5/8 a IP6X
  • Výdrž batérie s dobíjacím puzdrom až 12 hodín
  • Vstavaný mikrofón na Handsfree hovory

Vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu kdekoľvek

Slúchadlám s mikrofónom Sony WF-SP900 nerobí voda problém. Môžete si s nimi zaplávať v sladkej i slanej vode a dokonca sa aj potápať do hĺbky 2 metrov.

Sony WF-SP900

Bluetooth & NFC

Na pripojenie k ďalším zariadeniam môžete využiť technológiu Bluetooth alebo sa môžete dotknúť puzdra slúchadiel a spárovať sa vďaka technológii NFC.

Sony WF-SP900

Kapacita úložiska 4 GB

V takomto veľkom úložisku nájde svoje miesto až 920 vašich obľúbených skladieb. Slušná porcia muziky.


Sony WF-SP900

Koncovky vhodné na plávanie

Špeciálne koncovky slúchadiel Sony WF-SP900 boli stvorené priamo na plávanie a zaručia vám dokonalú vodotesnosť. Váš zážitok z počúvania hudby vo vode tak bude úplne dokonalý.

Sony WF-SP900

Praktické lanko na nosenie

Sony dodáva k slúchadlám aj praktické lanko na zavesenie okolo krku. Tým získate podstatne väčšiu istotu pri akejkoľvek aktivite.



Sony WF-SP900 – slúchadlá vyrobené pre dobrodruhov

Slúchadlá Sony disponujú prachotesnou konštrukciou s označením IP6X, a tak môžu s vami vyraziť za akýmkoľvek dobrodružstvom.

Sony WF-SP900

Ľahko nastaviteľné slúchadlá

Každý užívateľ má iné uši, a tak sa koncovky slúchadiel Sony WF-SP900 perfektne prispôsobia ideálnej hĺbke zasunutia. Slúchadlá vám potom budú sedieť ako uliate.

Sony WF-SP900

Slúchadlá, ktoré držia

Špeciálna konštrukcia so závesným oblúkom bezpečne udrží slúchadlá na vašom uchu nech sa deje čokoľvek. Vy sa tak môžete venovať svojim aktivitám úplne bez zábran.



Režim okolitého zvuku vás udrží v obraze

Slúchadlá Sony WF-SP900 disponujú režimom okolitého zvuku, s ktorým môžete skombinovať svoju hudbu so zvukmi prostredia. Tak už nič neujde vašej pozornosti. Alebo si môžete zvoliť hlasový režim, vďaka ktorému budete počuť hlasy ostatných alebo oznámenie. 


Dostatok energie

Pri plnom nabití môžete bez obáv streamovať hudbu pomocou Bluetooth počas troch hodín. Prenosné puzdro navyše dokáže slúchadlá opäť niekoľkokrát nabiť a tým sa výdrž posunie až na parádnych 12 hodín. 

Pokiaľ však počúvate hudbu z interného 4 GB úložiska, môžete si svoje songy vychutnávať až počas 6 hodín. Pri použití prenosného puzdra sa táto doba zdvihne až na dlhých 21 hodín. A to je už niečo.


Všetko na obyčajné poklepanie

Veľkou výhodou slúchadiel Sony WF-SP900 je rýdzo intuitívne ovládanie. Na zníženie hlasitosti stačí dvakrát poklepať na ľavé slúchadlo a naopak, na zvýšenie hlasitosti poklepať dvakrát na slúchadlo pravé. Po stlačení ľavého tlačidla môžete aktivovať alebo vypnúť režim okolitého zvuku a dvoma stlačeniami zapnúť alebo vypnúť vaše rýchle nastavenia – Quick Sound. Pravým tlačidlom ovládate bežné funkcie akými sú pretočenie skladby, preskočenie na ďalšiu skladu, pozastavenie či prehrávanie skladby alebo prijímanie hovorov. Po dlhšom stlačení môžete aktivovať hlasového asistenta. Tieto slúchadlá sa vám budú ovládať jedna radosť.


Sony WF-SP900

Headphones Connect

Pomocou tejto aplikácie si môžete jednoducho zapnúť alebo vypnúť režim okolitého zvuku, nastaviť ekvalizér, prepínať medzi normálnym a hlasovým režim a mnoho ďalšieho.

Sony WF-SP900

Music Center

Aplikácia Music Center na mobilné telefóny vám ukáže, aká skladba práve hrá. Či už je streamovaná alebo uložená v internej pamäti slúchadiel. V aplikácii môžete zároveň ovládať prehrávanie hudby. Aplikácia je dostupná aj pre počítače a pomocou nej môžete prenášať skladby.

Sony WF-SP900

Hlasový asistent

Pri dlhom stlačení tlačidla na slúchadlách Sony dôjde k spusteniu aplikácie Google alebo aktivujete Siri.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
21 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
3 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
9 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
14,6 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pri plavani nedochadza k "stlacaniu" ovladacich tlacidiel vodou? kedze su velmi jemne a v recenziach som citala, ze je to problem. Dakujem.

Dobrý den, Jaky má cca asi dosah Bluethooth? Jde mi o to jestli vydrží připojení k telefonu když půjdu plavat aspon na 30m bazén. Díky

Dobrý den, fungují sluchátka nezávisle, když půjdu běhat a nechám si telefon doma. Děkuji

Dobrý den, dají se přeskakovat skladby z pevného uložiště sluchátek? Děkuji.

Dobrý den, jdou tato sluchátka spárovat s Xiaomi redmi note 8T ?

Zdravím, máte tu někdo zkušenost s použitím pod přilbu , když jezdím na kole ? A ještě pokud bych chtěl používat jen jedno sluchátko, zdali se to druhé dá vypnout ... Předem díky za každou odpoved ;)

Fungují sluchátka i v případě, že přes ně budu mít čepici, když mají dotykové ovládání?

vie plavat toto zariadenie pre pripad vypadnutia z usi pri plavani dakujem za odpoved

Diskusia a poradňa k Sony WF-SP900 čierne
Príslušenstvo pre Sony WF-SP900 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WF-SP900 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WF-SP900 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WF-SP900 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WF-SP900 fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií