Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Sony Bluetooth WH-CH510, modré

Zobraziť katalóg
Sony Bluetooth WH-CH510, modré
4,4 30 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, menič 30 mm, výdrž batérie až 35 h
Kód:  RO980b1g Produktové číslo:  WHCH510L.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Bluetooth WH-CH510, modré

Istota kvalitného počúvania po celý deň

S modrými bezdrôtovými slúchadlami Sony WH-CH510 cez hlavu sa môžete oddávať počúvaniu hudby úplne slobodne a zároveň štýlovo. Jednoduchá minimalistická konštrukcia s otočnými mušľami priam žiada, aby ste si slúchadlá bezpečne uložili do batoha a brali si ich všade s sebou. Bezproblémové prepojenie s vaším mobilom zabezpečuje Bluetooth 5.0 s podporou profilov A2DP, AVRCP a ďalších. Ovládanie je tiež jednoduché – priamo na mušliach slúchadiel Sony WH-CH510 nájdete niekoľko tlačidiel, ktorými upravíte hlasitosť, preskočíte, alebo pozastavíte skladbu. Slúchadlá sa môžu pochváliť veľmi vysokou kapacitou batérie až 35 hodín na jedno nabitie. A ak by vám to nestačilo, s funkciou rýchleho nabíjania počas 10 minút získate ďalšiu hodinu a pol. O detailný zvuk sa potom postarajú 30 mm meniče a samozrejmosťou je vstavaný mikrofón na hands-free hovory.

Prednosti bezdrôtových slúchadiel Sony WH-CH510, modré

  • Dostupné bezdrôtové slúchadlá cez hlavu
  • Štýlová minimalistická konštrukcia v modrej farbe s otočnými mušľami
  • Prepojenie zabezpečuje stabilná Bluetooth 5.0 technológia s podporou profilu A2DP
  • Tlačidlá ovládania priamo na mušliach slúchadiel Sony WH-CH510
  • Skvelá kapacita batérie až 35 hodín
  • Sony WH-CH510 majú funkciu rýchleho nabíjania, za 10 minút nabíjania až 1,5 hodiny prevádzky
  • O detailný zvuk sa postarajú 30 mm meniče
  • Integrovaný mikrofón na hands-free hovory
 Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH510

Sony WH-CH510 ponúkajú Bluetooth 5.0

Modré slúchadlá Sony WH-CH510 hravo spárujete so svojím mobilným telefónom, alebo tabletom pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.0. Tá ponúka stabilné prehrávanie hudby a je aj ohľaduplnejšia k batérii (oproti predchádzajúcim verziám).

 Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH510

Energia na celodenné počúvanie

Trávite veľa času na cestách a potrebujete slúchadlá, ktoré s vami udržia tempo? Batéria bezdrôtových slúchadiel Sony WH-CH510 disponuje kapacitou až 35 hodín na jedno nabitie. Ak aj napriek tomu budete potrebovať dobiť batériu, tak dostatok energie na 90 minút prehrávania dostanete už po 10 minútach nabíjania.

 Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH510

WH-CH510 majú praktickú konštrukciu

Slúchadlá Sony WH-CH510 sú nielen ľahké, ale majú tiež praktickú konštrukciu, vďaka ktorej ich môžete vziať všade so sebou. Mušle slúchadiel sú otočné, takže ich môžete bez problémov uložiť kamkoľvek potrebujete.

Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH510 môžu byť všade s vami

Ľahké vyhotovenie a možnosť otočiť mušle tak, aby sa dali bezpečne uložiť, určite oceníte na cestách. Hlavový most je možné bezproblémovo nastaviť pre vaše maximálne pohodlie a jeho tenké vyhotovenie zaručuje, že je pohodlný a dobre vyzerá.

Vyberte si farbu, ktorá vám sedí

Štýlový dizajn slúchadiel len podčiarkuje možnosť vybrať si farbu, ktorá sa vám páči najviac. Nech už si vyberiete akúkoľvek, tak si môžete byť istí, že na vás budú dobre vyzerať.

Jednoduché ovládanie

Pomocou tlačidiel môžete bez problémov prechádzať skladby, upravovať hlasitosť, alebo púšťať a zastavovať prehrávanie.

Možnosť využitia hlasového ovládania

Stačí stlačiť jedno tlačidlo a môžete využiť hlasové ovládanie vášho zariadenia. To je kompatibilné s telefónmi disponujúcimi systémom Android alebo iOS.

Bezkáblové slúchadlá Sony WH-CH510 ponúkajú bezproblémové handsfree

Pri prichádzajúcom hovore už nebudete musieť vyťahovať ruky z vreciek pretože bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH510 disponujú integrovaným mikrofónom, vďaka ktorému môžete vybavovať svoje telefonáty.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
30 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie
35 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
130 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim Vas tu cenovku 59 eur myslite vazne? Pred mesiacom boli za 36 eur a v rakusku ich predavate za 35 eur? Ci si len pripravujete podu pre uzasnu zlavu?

dají se připojit přes usb c na jack 3,5?

Dobrý den,je kabel součástí balení a jak je dlouhý ? Lze pouze připojit jackem k TV ? Děkuji

Dobrý den, hledám sluchátka k poslechu televize. Prosím o radu a doporučení. Děkuji Eva Z.

Dobrý den, dají se tyto sluchátka propojit přes kabel s mobilem, abych nepoužíval Bluetooth? Kdybych například použil tento kabel: https://www.alza.cz/gaming/vention-usb-c-male-to-3-5mm-male-cable-1-5m-gray-aluminum-alloy-type-d6406327.htm , zapojil usb-c do sluchátek a jack do mobilu, fungovalo by to? Neb by se to muselo přes kabel udělat jinak, popřípadě jestli to teda vůbec jde...

Dobrý večer, oprava : dajú sa tieto sluchátka pripojiť aj TV SONY KDL.50W807C ĎAKUJEM

Dobrý večer, dajú sa tieto sluchátka pripojiť aj TV SONY BRAVIA. ĎAKUJEM.

Dobrý deň, dajú sa slúchadlá spárovať aj so starším tlačítkovým telefónom, ktorý obsahuje bluethooth ale menej ako 4.1?

Dobrý den, Jak je možné že sluchátka + (povinný) dárek-(nelze odstranit z nákupu) nejde poslat do AlzaBoxu? /rozměry balíčku co mi přišel jsou v.21cm š.30cm? Když od Vás zásilkovna.cz převezme balíček který má poškozený obnal může ho jako taková otevřit a přebalit do jinné krabice? pokud Ano, není to pořušení poštovního tajemství?

Diskusia a poradňa k Sony Bluetooth WH-CH510, modré
Príslušenstvo pre Sony Bluetooth WH-CH510, modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Bluetooth WH-CH510, modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Bluetooth WH-CH510, blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Bluetooth WH-CH510, blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Bluetooth WH-CH510, kék.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií