Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Sony Noise Cancelling WH-CH710N, čierne

Zobraziť katalóg
Sony Noise Cancelling WH-CH710N, čierne
3,8 20 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, aktívne potlačenie hluku (anc), hlasový asistent, NFC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 7–20000 Hz, impedancia 72 Ohm, menič 30 mm, odnímateľný kábel 1.2m, výdrž batérie až 35 h
Kód:  RO980h2 Produktové číslo:  WHCH710NB.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Noise Cancelling WH-CH710N, čierne

Bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N ponúknu rad vychytávok

S bezdrôtovými slúchadlami Sony Noise Cancelling WH-CH710N sa môžete plne ponoriť do svojej obľúbenej muziky bez rušivých zvukov. Slúchadlá disponujú výdržou až 35 hodín a s využitím rýchlonabíjania, za pomoci USB-C, môžete predĺžiť životnosť o ďalšiu hodinu už za 10 minút. Prepojenie so zdrojovým zariadením prebieha cez NFC jediným dotykom písmená N, alebo môžete využiť technológiu Bluetooth. Aktívne potlačenie hluku zaistí utlmenie ruchu z okolia, vďaka čomu sa môžete kompletne ponoriť do hudobného sveta. Ak ste v meste, môžete si blokovanie vypnúť a budete počuť nielen hudbu, ale všetky dopravné prostriedky a ďalšie potrebné zvuky. Vďaka režimu handsfree môžete so slúchadlami Sony Noise Cancelling WH-CH710N vybavovať hovory bez potreby vytiahnuť telefón z vrecka.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N
Sony Noise Cancelling WH-CH710N
  • Skladacia konštrukcia
  • S kovovým posuvníkom si nastavíte slúchadlá podľa predstáv
  • Prepojenie umožňuje technológia NFC aj Bluetooth
  • Aktívne potlačenie hluku kontrolujú duálne snímače
  • Výdrž až 35 hodín
  • Možnosť zapojenia audio jack kábla
Sony Noise Cancelling WH-CH710N
Handsfree hovory

Bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N vám umožnia vybavovať telefónne hovory, bez toho aby ste museli vyťahovať telefón z vrecka. Kvalitný zabudovaný mikrofón zaistí čistý prenos vášho hlasu.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N
NFC na okamžité párovanie

Spárujte bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N s vaším zariadením ľahko a rýchlo jediným dotykom - stačí využiť funkciu NFC.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N
Streamovanie hudby s Bluetooth

Ak vaše zariadenie nemá technológiu NFC, nezúfajte. Bezdrôtové slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N podporujú technológiu Bluetooth, ktorá zaistí kvalitné prepojenie s vaším zariadením.

Vychutnajte si čistý zvuk

Slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N v sebe ukrývajú 30mm menič, s ktorým bude zvuk čistý a kvalitný aj pri vysokých vokáloch alebo nízkych basových linkách. Aktívne potlačenie hluku vám umožní naplno sa ponoriť do muziky a zabudnúť na okolie. Bezdrôtové slúchadlá majú štýlové vyhotovenie so zaobleným dizajnom, vďaka čomu sú veľmi pohodlné a môžete ich nosiť naozaj dlho. Výhodou slúchadiel Sony Noise Cancelling WH-CH710N je aj otočný dizajn, vďaka ktorému sa slúchadlá ľahko prenášajú.

Slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N disponujú technológiou duálneho snímača hluku, ktorá spočíva vo využití dvoch mikrofónov nasmerovaných dopredu a dozadu, vďaka čomu umožní zachytiť viac zvukov z okolia.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

S bezdrôtovými slúchadlami Sony Noise Cancelling WH-CH710N si užijete počúvanie na maximum. Automatická funkcia potlačenia okolitého hluku totiž neustále analyzuje vaše okolie a podľa toho vyberá najlepší možný filter, aby vás nič nerušilo pri počúvaní.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

Vstavaná batéria vám zaistí plných 35 hodín počúvania na jedno nabitie. Slúchadlá Sony Noise Cancelling WH-CH710N tiež disponujú praktickým rychlonabíjením, vďaka čomu už po 10 minútach získate dostatok energie pre 60 minút počúvania.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

Otočný dizajn slúchadiel Sony Noise Cancelling WH-CH710N vám umožní cestovať s ľahkosťou. Mušle slúchadiel možno zložiť na plocho, takže môžete slúchadlá bez ťažkostí uložiť kde potrebujete.

Sony Noise Cancelling WH-CH710N

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
7 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
30 mm Hotovo!
Impedancia
72 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
35 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
250 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den slyše jsem, že se nedají použít s aplikací sony. Je to pravda?

Ako sa to čudo nabíja? (Pomocou NFC?)

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa dajú k tým slúchadlám zohnať náhradné náušníky. Ďakujem

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak se tyto sluchátka nabíjejí Předem děkuji

Dobrý den, mají sluchátka funkci multipoint, lze je spárovat s více zažízeními najednou? Děkuji

Dobrý den, funguju tieto sluchadla aj na staršich verziach androidu? Mam staru Sony Xperiu Z3 s androidom 6.01, fungovali by s nou sluchadla? Za odpoved vopred dakujem.

Dobrý den rád bych se zeptal jak mám bezdrátově spárovat tyto sluchátka s tv Sony KD-65XH8096BAEP.dekuji

Dobry den je sucastou balenia obal na sluchadla pripadne da sa obal prikupit ?

Dobrý den, dá se u sluchátek používat pouze AMC. Bez poslechu hudby? Prostě si jen dělat absolutní ticho? Děkuji

Dobry den, půjdou sparovat se samsungem A40?

12
Diskusia a poradňa k Sony Noise Cancelling WH-CH710N, čierne
Príslušenstvo pre Sony Noise Cancelling WH-CH710N, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Noise Cancelling WH-CH710N, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Noise Cancelling WH-CH710N - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Noise Cancelling WH-CH710N - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Noise Cancelling WH-CH710N fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií