AP+ nový vizuál Aplikace

Sony WI-C310 biele

Zobraziť katalóg
Sony WI-C310 biele
3,8 8 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, výdrž batérie až 15 h
Kód:  RO980c3d Produktové číslo:  WIC310W.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WI-C310 biele

Biele bezdrôtové slúchadlá Sony WI-C310 vás ohromia svojím dynamickým zvukom vychádzajúcim z kvalitne spracovaných 9 mm reproduktorov. Okrem kvalitného zvuku vás poteší 15-hodinová životnosť batérie, ktorá sa plne nabije už za 3 hodiny. Slúchadlá s mikrofónom Sony WI-C310 sa vyznačujú svojou ľahkosťou a flexibilným prevedením okolo krku. To vám umožní pohodlné počúvanie, nech už ste kdekoľvek. K produktu sa jednoducho pripojíte cez sieť bluetooth. V každom slúchadle je vstavaný magnet, ktorý prakticky zamedzuje zamotávaniu káblov. Vďaka vstavanému mikrofónu máte možnosť do vašich slúchadiel streamovať hovor, ktorý aktivujete multifunkčným tlačidlom.


Kľúčové vlastnosti bielych bezdrôtových slúchadiel Sony WI-C310

  • Batéria disponuje vysokou výdržou skoro na celý deň
  • Bezdrôtové slúchadlá SONY WI-C310 sa vyznačujú svojím dynamickým zvukom
  • K produktu sa pripojíte pomocou siete bluetooth
  • Inteligentná funkcia Voice Assistant je ovládaná iba hlasovými príkazmi
  • Biele slúchadlá Sony WI-C310 sú charakteristické svojím prevedením okolo krku, ktoré zaručuje pohodlné počúvanie

Sony WI-C310

Bluetooth 5.0

Dajte zbohom zamotaným káblom a vytiahnutým konektorom. Pomocou technológie Bluetooth 5.0 sa budete môcť hravo pripojiť k svojmu zariadeniu a užívať si príjemné počúvanie.

Sony WI-C310

Parádna výdrž batérie

Batéria slúchadiel Sony WI-C310 má dostatočnú kapacitu na to, aby zvládla prehrávať vašu hudbu počas 15 hodín. S funkciou rýchleho nabíjania dobijete za 10 minút dostatok šťavy na ďalšiu hodinu počúvania.

Sony WI-C310

Kompaktný dizajn za krk

Slúchadlá Sony WI-C310 sú dostatočne ľahké a malé, takže vám počas vašich aktivít nebudú nijako prekážať.

Sony WI-C310

Magnetické koncovky

V každom slúchadle sa ukrýva vstavaný magnet, vďaka ktorému si ich môžete pohodlne zavesiť okolo krku a venovať sa niečomu inému. Nemusíte tak mať obavy, že slúchadlá Sony WI-C310 stratíte.

Sony WI-C310

Handsfree jediným dotykom

Stlačením jediného tlačidla môžete prijať alebo ukončiť hovor v režime handsfree. Integrovaný mikrofón slúchadiel Sony WI-C310 zaistí kvalitný prenos vášho hlasu.

Sony WI-C310

Funkcia hlasového asistenta

Režim Voice Assistant iste nadchne jedincov, ktorí si chcú ľahko naplánovať svoj deň. Stačí sa len pripojiť k hlasovému asistentovi prostredníctvom multifunkčného tlačidla a zadávať ľubovoľné hlasové povely.


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Na kábli Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
15 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
19 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se ovládat hlasitost +/- Přepínání písniček dopředu/zpět A pauza. Maji sluchátka tyto funkce?

Dobrý den, jsou součástí balení i náhradní špunty? Děkuji za odpověď. Jana

Dobrý den, jakou mají prosím sluchátka impedanci? Děkuji

Dobrý den, nedaří se mi sluchátka nabít, když zasunu konektor do notebooku okamžitě mi to hlásí přepětí, musím dokonce restartovat počítač. Při druhém pokusu se mi to podařilo, ale pak už nikoliv. Nenabíjí se ani přes žádnou z nabíječek. červené světlo pouze krátce bliká a následně začne nabíječka přerušovaně vydávat vysoký ton. Nevím co dělám špatně. může mi někdo prosím poradit?Děkuji

Dobrý den..Chci si objednat sluchátka a když tam píšete že jsou rozbalené skladem, nebo použité, jak to mám brát? Jako že už je někdo použil a vrátil?

Diskusia a poradňa k Sony WI-C310 biele
Príslušenstvo pre Sony WI-C310 biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WI-C310 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WI-C310 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WI-C310 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WI-C310, fehér.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií