Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony Xperia E3 (D2203) Black

Zobraziť katalóg
Sony Xperia E3 (D2203) Black
4,7 29 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" 854x480, Procesor Qualcomm MSM8926-2 Quad core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 4GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 5 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  RO212k9a1 Produktové číslo:  1289-1017 Stránky výrobcu
Sony Xperia E3 (D2203) Black 147,41 € Zánovné

Sony Xperia E3 (D2203) Black

Sony Xperia E3 (D2203) Black je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Telefón pripravený na všetko


Tenký a ľahký smartfón si získa pozornosť zmesou odolnosti, elegancie, funkčnosti a v neposlednom rade rýchlym hardvérom po stránke výkonu i pripojenia. Telefón má ladný tvar s charakteristickým hliníkovým tlačidlom na boku, takže sa vám bude ľahko ovládať jednou rukou. Aj tak sa, ale počíta s nehodami, ktoré nevyhnutne prídu. Vďaka 4,5" displeju z tvrdeného skla odolného proti poškriabaniu a rohom so zvýšenou odolnosťou zostane váš telefón dlhšie ako nový a vy na neho môžete zostať dlho pyšní. So štvorjadrovým procesorom a modemom LTE/4G ponúka svižné internetové pripojenie aj výkon na vaše radovánky.

Fotoaparát stále po ruke


Vezmite svoj telefón a behom chvíľky spustite fotoaparát pomocou funkcie spúšťania aplikácií zatrasením. Xperia E3 bola hrdo osadená fotoaparátom s takými vlastnosťami, aby ste nasnímali živé fotografie. 5-megapixlový fotoaparát má inovatívny automatické rozpoznávanie scény a HDR funkciu, s ktorou vám výsledný záber nepokazí ani nevyvážené osvetlenie scény či rovno protisvetlo. Na rýchly pohyb má špeciálnu aplikáciu, ktorá zaobstará 31 snímok za 2 sekundy. Fotografie nestačia? Zaznamenajte spomienky do videa v rozlíšení HD. Ľahko zachytíte pominuteľný magický okamih a s aplikáciou Social live sa oň môžete ihneď podeliť s ostatnými.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Xperia E3 (D2203) Black
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií