Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza pre firmy

Sony Xperia X Performance Black

Zobraziť katalóg
Sony Xperia X Performance Black
5 2 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" IPS TRILUMINOS 1920x1080 procesor Qualcomm Snapdragon 820 Octu core 64bit, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, microSDXC až 200GB, fotoaparát 23Mpx + 13Mpx, IP65 / IP68, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, microUSB, čítačka odtlačkov prstov , NanoSIM, batéria 2700mAh, Android 6.0
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SOM0730a3c Produktové číslo:  1302-9850 Stránky výrobcu
Sony Xperia X Performance Black 385,80 € Použité

Sony Xperia X Performance Black

Sony Xperia X Performance Black je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

143,7 mm

vypnuté
Sony Xperia X Performance

70,4 mm

vypnuté
Sony Xperia X Performance

8,7 mm

Hmotnosť telefónu: 165 g

Úhlopříčka displeje

5,0"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

2 700 mAh

kapacita batérie

MicroSim

NanoSIM

typ SIM karty

Rozměry

70 × 144 × 8,7 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

23 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

165 g

hmotnosť telefónu

vypnuté
Hi-Res Audio
 

Kvalitné ozvučenie

Vďaka technológii Hi-Res Audio a podpore digitálneho potlačenia hluku môžete hudbu počúvať tak, ako by mala znieť, a vypnúť pritom všetko rušenie z okolia.

vypnuté
Displej s Full HD rozlišením
 

Luxusné farby

Všetko, čo na tomto Full HD displeji vidíte, je jasnejšie a živšie vďaka technológiám vyvinutým pre televízory Sony BRAVIA.

vypnuté
PS4 Remote Play
 

Pokračujte v hraní

S funkciou PS4 Remote Play sa môžete k systému PS4 pripojiť zo svojho smartphonu - a vziať si hru so sebou do inej miestnosti.


Xperia X Performance sa pýši špičkovým fotoaparátom, ktorý je najmenší, najrýchlejší a najlepší, aký sme doteraz vyrobili. Vďaka rýchlym reakciám, inteligentnejšiemu ostreniu a nové adaptívnej uzávierke získate lepšie snímky aj v tých najnáročnejších situáciách.Tento model sa pýši elegantným vzhľadom s mierne zaoblenými hranami a výbornou hardvérovou výbavou s vysokým výkonom, o ktorý sa postará štvorjadrový procesor a 3 GB operačnej pamäte. Okrem toho je telefón vybavený luxusným fotoaparátom aj kvalitnými prednými stereo reproduktory Clear Audio +.


Spojenie elegancie a účelnosti

Xperia X Performance bol navrhnutý v štyroch farebných variantách, ktoré dokonale podporia váš štýl. Vďaka prepracovanému dizajnu a intuitívnemu ovládaniu sa telefón stane vašim nepostrádateľným spoločníkom pre prácu aj zábavu. Pre ochranu súkromia je k dispozícii čítačka odtlačkov prsta, ktorá je umiestnená na boku prístroja.

Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Zážitok z každého pohľadu

Kvalitný Full HD displej Triluminos IPS s uhlopriečkou 5" zaručí vysokú ostrosť obrazu a parádnu podívanú zo všetkých zorných uhlov. Vďaka technológii Live Colour LED je k dispozícii širší farebná paleta, takže displej poskytuje bohatšie, hlbšie a intenzívnejšie farby.


Zaostrené na budúcnosť

Predný fotoaparát s rozlíšením 23 Mpx je vybavený ultra rýchlym zaostrovaním, takže sa už nemusíte báť rozmazaných fotografií vašich detí a domácich zvierat.

Hybridný autofokus navyše predvída vaše pohyby a účinne znižuje riziko rozmazania snímok. Predný 13Mpx fotoaparát umožňuje robiť ostré selfie snímky aj za zhoršených svetelných podmienok.


Nekompromisný výkon

Sony Xperia X Performance ponúka podporu rýchlych LTE sietí a tiež umožňuje pripojiť sa bezdrôtovo cez WiFi rozhranie a Bluetooth. Plynulý chod systému Android 6.0 má pod palcom extrémne výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 820. Telefón je vybavený 32GB vnútornou pamäťou, ktorú je možné ďalej rozšíriť microSD kartami až o kapacitu 200 GB.


Udržujte batériu v kondícii

Zatiaľ čo sa väčšina inteligentných telefónov potýka s rýchlym poklesom kapacity batérie, Xperia X nemá s životnosťou batérie žiadny problém. Prelomové Qnovo adaptívne nabíjanie udržuje životnosť batérie aj počas nabíjania. Inteligentná správa spotreby zaručí výdrž batérie až dva dni, takže už nemusíte neustále hledať elektrickú zásuvku pre zapojenie nabíjačky.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Základné parametre

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
143,7 mm Hotovo!
Šírka
70,5 mm Hotovo!
Hĺbka
8,6 mm Hotovo!
Hmotnosť
165 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
23 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
2 700 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
3 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
200 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,15 GHz (2 150 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu se zeptat na přesný typ? Jedná se o F8131? Děkuji

Dobrý den , bude i kompaktní verze? Či chystá Sony nějakou kompaktní novinku ? (4'-4,6')

bude i dual sim varianta?

Príslušenstvo pre Sony Xperia X Performance Black
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií