Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

Sony Xperia XA1 Ultra White

Zobraziť katalóg
Sony Xperia XA1 Ultra White
4,9 9 hodnotení
Mobilný telefón 6,0" IPS FHD 1920x1080, procesor MediaTek Helio P20 Octa Core, RAM 4 GB, interná pamäť 32 GB, MicroSDXC až 256 GB, fotoaparát 23Mpx + 16MPx, A-GPS, 3G/LTE, batéria 2700 mAh, Android 7.0
Kód:  SOM0723a2c Produktové číslo:  1308-0060 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Xperia XA1 Ultra White

Štýlovo štíhly

Prednosťou tohto modelu je veľký špičkový displej s Full HD rozlíšením a dvojica fotoaparátov, ktorá prekoná vaše očakávania a umožní vám dokonale si pripomenúť vaše okamihy. Precízne a detailné vyhotovenie hliníkového rámčeka a sklo 2.5D, dávajú telefónu sympatický vzhľad. Navyše skvele padne do ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový 6" Full HD displej
  • 23 Mpx fotoaparát s hybridným automatickým zaostrovaním
  • 16 MPx selfie kamera so širokouhlým objektívom
  • Hladký beh a vysoký výkon vďaka 64-bitovému osemjadrovému procesoru
  • Luxusné hliníkové vyhotovenie
  • Google Android 7.0 Nougat

Veľký displej so skvelými parametrami

S ohromujúcim 6" displejom takmer bez rámčeka ponúka telefón Xperia XA1 Ultra pohlcujúce zážitky zo sledovania obrazu priamo vo vašej dlani. Vďaka rozlíšeniu FullHD (1920 × 1080) je obraz dostatočne jemný a vy neprehliadnete jediný detail. Telefón ponúka funkciu minidisplej a jednoduchú interakciu jednou rukou, aby ste už nikdy nemuseli robiť kompromisy, pokiaľ ide o pohodlie a štýl.

Vytvorte konečne svoje najlepšie snímky

Dvojciferné hodnoty rozlíšenia predného i zadného fotoaparátu znamenajú ostrejšie snímky s krásnymi farebnými detailmi v každom svetle. Xperia XA1 Ultra ponúka špičkový zadný fotoaparát a FullHD kameru s rozlíšením 23 Mpx, hybridným automatickým zaostrovaním, snímačom Exmor RS na fotografovanie pri slabom osvetlení a s rýchlym spúšťaním, s ktorým je ľahké zachytiť bezchybné snímky vo verných farbách.

Prvotriedne selfie

Pozdvihnite svoje selfie na novú úroveň vďaka 16 Mpx fotoaparátu, ktorý vás zachytí vo vysokom rozlíšení a v živých farbách. Rozmazaným snímkam odzvonilo, optická stabilizácia obrazu a blesk sa postarajú o to, aby vaša selfie bola vždy ostrá. Keď ukážete fotoaparátu dlaň, spustíte tým odpočet samospúšte, takže získaniu dokonalého autoportrétu už nestojí nič v ceste.

Výkonný hardvér

Hladký beh a okamžité reakcie zabezpečuje 64-bitový osemjadrový procesor s frekvenciou až 2,3 GHz, ktorý istí 4 GB RAM pumožňujúca plynulé prepínanie medzi aplikáciami a beh najmodernejších aplikácií v systéme Android 7.0 Nougat. O dlhú výdrž sa stará batéria s kapacitou 2 700 mAh.

Adaptívne nabíjanie

Qnovo priebežne upravuje nabíjací prúd, čím spomaľuje starnutie batérie a predlžuje jej životnosť. Funkcia Quick Charging umožňuje rýchle doplnenie energie.

Naučte ho svoje zvyky

Učí sa a prispôsobuje vášmu spôsobu používania telefónu. Funkcia Smart Cleaner automaticky deaktivuje aplikácie, ktoré nepoužívate, a premazáva medzipamäť, aby optimalizovala využitie úložiska a pamäte. Úložisko môžete rozšíriť kartou microSD, aby ste mohli svoje pesničky, videá a fotografie vziať so sebou kamkoľvek sa vydáte.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
23 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
16 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
165 mm Hotovo!
Šírka
79 mm Hotovo!
Hĺbka
8,1 mm Hotovo!
Hmotnosť
188 g Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
23 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
2 700 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Software

Verzia operačného systému
Android 7.0 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím Vás, je pravda, že s tímto telefonem a se Sony obecně nelze telefonovat přes Whatsapp a Viber? Díky

Dobrý den, jedná se o CZ distribuci?

Dobrý den chtěl jsem se zeptat asi mobil není na dvě SIM karty? Děkuji za odpověď

Dobrý den, je tělo celokovové ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím o informaci, zda tento telefon budeme mít i v růžové a zlaté barvě? Pokud ano, tak kdy? Děkuji a přeji příjemný den Radka Fundová

Diskusia a poradňa k Sony Xperia XA1 Ultra White
Príslušenstvo pre Sony Xperia XA1 Ultra White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia XA1 Ultra White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia XA1 Ultra White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia XA1 Ultra White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Xperia XA1 Ultra Fehér.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií