AD homeoffice AD homeoffice

Sony Xperia XA1 Ultra White

Zobraziť katalóg
Sony Xperia XA1 Ultra White
4,9 9 hodnotení
Mobilný telefón 6,0" IPS FHD 1920x1080, procesor MediaTek Helio P20 Octa Core, RAM 4 GB, interná pamäť 32 GB, MicroSDXC až 256 GB, fotoaparát 23Mpx + 16MPx, A-GPS, 3G/LTE, batéria 2700 mAh, Android 7.0
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SOM0723a2c Produktové číslo:  1308-0060 Stránky výrobcu
Sony Xperia XA1 Ultra White 294,14 € Zánovné

Sony Xperia XA1 Ultra White

Sony Xperia XA1 Ultra White je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Štýlovo štíhly

Prednosťou tohto modelu je veľký špičkový displej s Full HD rozlíšením a dvojica fotoaparátov, ktorá prekoná vaše očakávania a umožní vám dokonale si pripomenúť vaše okamihy. Precízne a detailné vyhotovenie hliníkového rámčeka a sklo 2.5D, dávajú telefónu sympatický vzhľad. Navyše skvele padne do ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový 6" Full HD displej
  • 23 Mpx fotoaparát s hybridným automatickým zaostrovaním
  • 16 MPx selfie kamera so širokouhlým objektívom
  • Hladký beh a vysoký výkon vďaka 64-bitovému osemjadrovému procesoru
  • Luxusné hliníkové vyhotovenie
  • Google Android 7.0 Nougat

Veľký displej so skvelými parametrami

S ohromujúcim 6" displejom takmer bez rámčeka ponúka telefón Xperia XA1 Ultra pohlcujúce zážitky zo sledovania obrazu priamo vo vašej dlani. Vďaka rozlíšeniu FullHD (1920 × 1080) je obraz dostatočne jemný a vy neprehliadnete jediný detail. Telefón ponúka funkciu minidisplej a jednoduchú interakciu jednou rukou, aby ste už nikdy nemuseli robiť kompromisy, pokiaľ ide o pohodlie a štýl.

Vytvorte konečne svoje najlepšie snímky

Dvojciferné hodnoty rozlíšenia predného i zadného fotoaparátu znamenajú ostrejšie snímky s krásnymi farebnými detailmi v každom svetle. Xperia XA1 Ultra ponúka špičkový zadný fotoaparát a FullHD kameru s rozlíšením 23 Mpx, hybridným automatickým zaostrovaním, snímačom Exmor RS na fotografovanie pri slabom osvetlení a s rýchlym spúšťaním, s ktorým je ľahké zachytiť bezchybné snímky vo verných farbách.

Prvotriedne selfie

Pozdvihnite svoje selfie na novú úroveň vďaka 16 Mpx fotoaparátu, ktorý vás zachytí vo vysokom rozlíšení a v živých farbách. Rozmazaným snímkam odzvonilo, optická stabilizácia obrazu a blesk sa postarajú o to, aby vaša selfie bola vždy ostrá. Keď ukážete fotoaparátu dlaň, spustíte tým odpočet samospúšte, takže získaniu dokonalého autoportrétu už nestojí nič v ceste.

Výkonný hardvér

Hladký beh a okamžité reakcie zabezpečuje 64-bitový osemjadrový procesor s frekvenciou až 2,3 GHz, ktorý istí 4 GB RAM pumožňujúca plynulé prepínanie medzi aplikáciami a beh najmodernejších aplikácií v systéme Android 7.0 Nougat. O dlhú výdrž sa stará batéria s kapacitou 2 700 mAh.

Adaptívne nabíjanie

Qnovo priebežne upravuje nabíjací prúd, čím spomaľuje starnutie batérie a predlžuje jej životnosť. Funkcia Quick Charging umožňuje rýchle doplnenie energie.

Naučte ho svoje zvyky

Učí sa a prispôsobuje vášmu spôsobu používania telefónu. Funkcia Smart Cleaner automaticky deaktivuje aplikácie, ktoré nepoužívate, a premazáva medzipamäť, aby optimalizovala využitie úložiska a pamäte. Úložisko môžete rozšíriť kartou microSD, aby ste mohli svoje pesničky, videá a fotografie vziať so sebou kamkoľvek sa vydáte.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
23 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
16 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
165 mm Hotovo!
Šírka
79 mm Hotovo!
Hĺbka
8,1 mm Hotovo!
Hmotnosť
188 g Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
23 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
2 700 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Software

Verzia operačného systému
Android 7.0 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím Vás, je pravda, že s tímto telefonem a se Sony obecně nelze telefonovat přes Whatsapp a Viber? Díky

Dobrý den, jedná se o CZ distribuci?

Dobrý den chtěl jsem se zeptat asi mobil není na dvě SIM karty? Děkuji za odpověď

Dobrý den, je tělo celokovové ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím o informaci, zda tento telefon budeme mít i v růžové a zlaté barvě? Pokud ano, tak kdy? Děkuji a přeji příjemný den Radka Fundová

Príslušenstvo pre Sony Xperia XA1 Ultra White
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií