Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sony Xperia Z1 Compact (D5503) White

Zobraziť katalóg
Sony Xperia Z1 Compact (D5503) White
4,8 126 hodnotení
Mobilný telefón 4.3 "1280x720 Triluminos, Quad core Qualcomm 2.2GHz, 2GB RAM, 16GB, microSD až 64GB, NFC, LTE, fotoaparát 20.7Mpx, A-GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, FM, micro USB, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  RO212z6a Produktové číslo:  1280-7983 Stránky výrobcu
Sony Xperia Z1 Compact (D5503) White 289,61 € Zánovné

Sony Xperia Z1 Compact (D5503) White

Sony Xperia Z1 Compact (D5503) White je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nadupaný smartphone

Nadupaný smartphone

Jeden z najvybavenejších smartfónov súčasnosti Sony Xperia Z1 sa dočkal svojho nástupcu v podobe modelu Sony Xperia Z1 Compact, ktorý zo svojho predchodcu zachováva len to najlepšie ale je v praktickejšie veľkosti.


Všetko, čo potrebujete

Tešiť sa tak môžete napríklad na špičkový fotoaparát s vysokým rozlíšením, kvalitné TRILUMINOS displej s jemným HD rozlíšením, zvýšenú odolnosť proti prachu a vode a samozrejme kvalitné spracovanie pôsobiace luxusným dojmom. Sony Xperia Z1 Compact je teraz skrátka jedným z najlepších, čím sa spoločnosť Sony môže pochváliť a naozaj sa nemá za čo hanbiť.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vše, co potřebujete

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Už žádné zábrany

Už žiadne zábrany

Fantázii ani zábave sa s novou XPERIA Z1 Compact žiadne medze nekladú. Vo svojom vnútri totiž ukrýva jedno z najvýkonnejších procesorových riešení dneška. Štyri jadrá tepajúca v procesore Qualcomm si spoločne so silnou grafickou časťou Adreno poradia takmer so všetkým, čo vás napadne. Môžete plynule surfovať svetom internetu, robiť fotografie rýchlosťou svetla, hrať najnovšie hry, sledovať HD filmy a mnoho mnoho ďalšieho.


Nádherné fotografie

Zaobstaráte chcete fotografie s novým telefónom Sony Xperia Z1 Compact a ukážete je svojim známym, určite vám neuverí, že ste ich nasnímali smartphonom. Fotografie plné živých farieb, s minimom šumu as maximálnou ostrosťou zaručuje profesionálny optika Sony G, Exmor RS snímač a obrazový procesor BIONZ známy z fotoaparátov Sony. Samozrejmosťou je tiež schopnosť natáčať video v rozlíšení Full HD a prisvetľovacia dióda.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nádherné fotografie

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vysoká odolnost

Vysoká odolnosť

Rovnako ako svoj ??predchodca je nová Xperia Z1 Compact odolná proti vode a prachu. Certifikácia IP58 vám zaručí, že ani po 30 minútach sa do 1,5 metra ponoreného telefónu nedostane žiadna voda. Napriek tomu si však telefón zachováva veľký 4,3 "displej s HD rozlíšením a technológiou diód TRILUMINOS, ktorá dotiahne obraz k úplnej dokonalosti po všetkých jeho stránkach.


Obrovská pamäť

Aby ste mohli mať celý svet multimédií stále pri sebe, môžete vnútornú pamäť s kapacitou 16 GB rozšíriť pomocou MicroSD kariet až na 64 GB. Pre výmenu dát medzi telefónmi a pre pripojenie najrôznejších periférií poslúži zabudovaný NFC čip alebo bezdrôtový Bluetooth.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Obrovská paměť

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Blesková odezva

Blesková odozva

Xperia Z1 Compact je vybavená operačným systémom Android 4.4, ktorý je posledný evolúciou najpopulárnejšieho riešenie pre chytré telefóny a tablety. Jednou z hlavných inovácií tejto generácie je významné zvýšenie rýchlosti odozvy. Samozrejmosťou je zase o niečo krajšie grafické spracovanie pracovného prostredia. Ďalšie veľa skvelých funkcií potom len čaká na to, až ich sami objavíte a vyskúšate!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
4,3" (10,92 cm) Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
20,7 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4,3" (10,92 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
20,7 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím vás dívala jsem se u vás na nabídku mobilních telefonů a nemohla jsem si nevšimnout výrazné ceny u tohoto viz odkaz. https://www.alza.cz/sony-xperia-z1-compact-d5503-white-d1635212.htm?catid=18851259#popis Jenom by mě zajímalo co je s telefonem ,,špatně''. :) Jak je použitý popř co chybí. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, obracím se na Vás žádostí o upřesnění pojmu ZÁNOVNÍ ZBOŽÍ u produktu RO212z6a (mobilní telefon SONY XPERIA Z1 Compact). ZÁNOVNÍ znamená rozbalený, ale nepoužitý nebo vzhledem k záruce zkrácené o 3 měsíce je telefon 3 měsíce používaný? Předem děkuji za informaci.

Dobry den. Mam Dotaz - mam telefon Sony Xperia Z1. Spadnoul mi na zem a praskl displej. Potrebuju vymenit displej conejdriv. Prosim teda o cenovu nabidku a mozne terminy opravy. S pratelskym pozdrvem. D. Yosyfovych

Príslušenstvo pre Sony Xperia Z1 Compact (D5503) White
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií