Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sony Xperia Z3 Compact (D5803) Green

Zobraziť katalóg
Sony Xperia Z3 Compact (D5803) Green
4,8 172 hodnotení
Mobilný telefón 4.6" TFT IPS 1280x720, Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad core 2.5 GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, MicroSD až 128GB, Fotoaparát 20.7 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC , 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Nano SIM, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RO212z6c4 Produktové číslo:  1289-0978 Stránky výrobcu
Sony Xperia Z3 Compact (D5803) Green 296,40 € Použité

Sony Xperia Z3 Compact (D5803) Green

Sony Xperia Z3 Compact (D5803) Green je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Pod kontrolou

Základná výbava

 Sony Xperia Z3 Compact
 Mobilný telefón Sony Xperia Z3 Compact
 Zábava

Bezkonkurenčná zábava

Spojenie najjasnejšieho 4.6"displeja s HD rozlíšením 1280 x 720 px s najnovšími zvukovými technológiami od Sony. S procesorom od Qualcommu takotovaným na 2.5 GHz spoločne s 2 GB operačnou pamäťou RAM sa telefón rozhodne nezadýchá ani pri hraní najnáročnejších hier. Vypočujte si každú notu tak, ako má znieť, so zvukovou technológiou Hi-Res a vypnite všetky okolité zvuky s funkciou digitálneho potlačenia hluku. Využite aplikáciu Filmy a sledujte filmové trháky.

 Fotoaparát

Najlepší fotoaparát pre najlepšie zážitky

Fotoaparát osadený 20.7 megapixelmi a LED bleskom prináša bezkonkurenčné možnosti fotografovania aj pri slabom osvetlení. Vďaka technológiám Cyber-shot a Handycam môžete nahrávať ohromujúce videá v pohybe a vytvárať ostré zábery pod vodou.

 Mobilný telefón Sony Xperia Z3 Compact
 Odolnosť

Voda alebo prach vás trápiť nemusí

Vďaka najvyššiemu hodnoteniu odolnosti proti vode a prachu sa nemusíte obmedzovať a báť telefonovať aj keď prší, alebo fotografovať priamo pod vodou.

 Náramok

Žite inteligetne s technológiou SmartWear

Náramok SmartWear vám pomôže pripomenúť dôležité okamihy. Bez starostí zaznamenávajte veci, ktoré milujete. Bavte sa, vyzerajte skvele, žite inteligentne.

 Výdrž batérie

2 dni bez problémov

Získate ten najpokročilejšie fotoaparát, hranie novej generácie a dvojdňovú výdrž batérie - to všetko v tenkom a kompaktnom dizajne. Je to smartfón, ktorý posúva hranice možného. Pre tých, ktorí sa neuspokoja s životom na 10 %.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
8,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
129 g Hotovo!

Základné parametre

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
20,7 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2,2 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

a jaké je prosím krytí IP ?

Dobrý den mohl bych s tímto telefonem plavat a fotit při tom ?

A ta cena je nějaký špatný vtip??? Nebo je ten telefon úplně nový??? Nebo je k němu třeba zlatá mince velikosti mexického dolaru???

Když jsem měla reklamaci na určitou věc v mobilu, prodlužuje se záruka u té dané věci zase na dva roky, nebo ne. Mám asi sedm dní po záruce a znovu se mi rozbila daná věc. Když tak napište co se s tím dá dělat. Děkuji za odpověď.

Príslušenstvo pre Sony Xperia Z3 Compact (D5803) Green
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií