Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Xperia Z3 (D6603) Copper

Zobraziť katalóg
Sony Xperia Z3 (D6603) Copper
4,8 35 hodnotení
Mobilný telefón 5.2 "IPS Full HD 1920x1080, Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad core 2.5 GHz, RAM 3GB, interná pamäť 16GB, MicroSD až 128GB, Fotoaparát 20.7 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Nano SIM, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  RO212z9c3 Produktové číslo:  1288-7956 Stránky výrobcu
Sony Xperia Z3 (D6603) Copper 357,16 € Zánovné

Sony Xperia Z3 (D6603) Copper

Sony Xperia Z3 (D6603) Copper je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Pod kontrolou

Základná výbava

 Sony Xperia Z3
 Mobilný telefón Sony Xperia Z3
 Zábava

Bezkonkurenčná zábava

Spojenie najjasnejšieho 5.2" displeja s Full HD rozlíšením 1920 x 1080 px s najnovšími zvukovými technológiami od Sony. S procesorom od Qualcommu taktovaným na 2.5GHz spoločne s 3GB operačnej pamäte RAM, sa telefón rozhodne nezadýcha ani pri hraní najnáročnejších hier. Zariadenie Xperia Z3 spája najnovšie hry s najlepšími technológiami Sony. Pripojte sa k systému PS4 prostredníctvom domácej siete Wi-Fi a hrajte svoje obľúbené hry s ovládačom DUALSHOCK4.

 Fotoaparát

Najlepší fotoaparát pre najlepšie zážitky

Fotoaparát vybavený 20.7 megapixelmi a LED bleskom prináša bezkonkurenčné možnosti fotografovania aj pri slabom osvetlení. Vďaka technológiám Cyber-shot a Handycam môžete zachytiť smiech v každom svetle, nahrávať plynulé videá za pohybu a zhotovovať ostré snímky pod vodou.

 Mobilný telefón Sony Xperia Z3
 Odolnosť

Voda alebo prach vás trápiť nemusí

Vďaka najvyššiemu hodnoteniu odolnosti proti vode a prachu sa nemusíte obmedzovať a báť sa telefonovať aj keď prší, alebo fotografovať priamo pod vodou.

 Hudba

Vychutnajte si ničím nerušenú zábavu

Vypnite až 98 % okolitého hluku, nech už ste kdekoľvek, a užite si svoju hudbu a filmy na maximum.

 Výdrž batérie

2 dni bez problémov

Získate ten najpokročilejší fotoaparát, hranie novej generácie a dvojdňovú výdrž batérie - to všetko v tenkom a kompaktnom dizajne. Je to smartphone, ktorý posúva hranice možností. Pre tých, ktorí sa neuspokoja so životom na 10 %.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
20,7 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2,2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím chtěl bych poradit mám Sony Xperia a potřebují sní přeposlat fotky na jiný mobil třeba běs istagram a podobně nebo přes Bluetooth ale nenabídne mi to můžu jen přesunout ,odstranit jak to mám udělat dík moc

Dobry den kedy zacnete znovu predavat tento tel.?

Príslušenstvo pre Sony Xperia Z3 (D6603) Copper
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií