Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony ZV-1 + Mikrofón ECM-W2BT

Zobraziť katalóg
Sony ZV-1 + Mikrofón ECM-W2BT
5 3 hodnotení
Digitálny fotoaparát – kompakt, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, bez hľadáčika, elektronická, optická stabilizácia obrazu, 1" snímač, rozlíšenie snímača 20,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 6 × 10,55 × 4,35 cm (V׊×H), hmotnosť 0,294 kg, externý mikrofón súčasťou balenia
Kód:  OS080zv1a2 Produktové číslo:  Bundle Stránky výrobcu

Sony ZV-1 + Mikrofón ECM-W2BT

Parametre digitálneho fotoaparátu Sony ZV-1

  • Obrazový snímač Exmor RS CMOS (20,1 Mpx)
  • Objektív Vario-Sonnar T f/1,8 – 2,8 (24 – 70 mm)
  • Veľkosť snímača: 1"
  • Uhlopriečka displeja: 3"
  • Maximálne rozlíšenie videa: 4K
  • Pokročilé funkcie: výklopný displej, tri smerové mikrofóny, stabilizátor obrazu, Bluetooth
  • Súčasťou balenia je mikrofón ECM-W2BT

Kompaktný digitálny fotoaparát ako stvorený na vlogovanie

Vlogovací fotoaparát Sony ZV1 je ideálny nástroj pre všetkých tvorcov video obsahu, ktorí chcú upgradovať z inteligentných telefónov na kameru s profesionálnejším výstupom. Vďaka špičkovej obrazovej technológii a inteligentným funkciám vytvára digitálny fotoaparát Sony ZV-1 vysokokvalitný obsah a navyše ponúka maximálne jednoduché ovládanie bez zložitého nastavovania. Fotoaparát Sony ZV1 disponuje variabilným LCD displejom, ktorý sa postará o pohodlné vyhotovovanie selfie snímok a výkonnú stabilizáciu obrazu pre kvalitné nahrávanie v exteriéri.

Nová aktualizácia firmwaru fotoaparátu Sony ZV-1 umožňuje vysoko kvalitný živý prenos videa a zvuku

V digitálnom fotoaparáte Sony ZV-1 teraz možno využiť bezplatnú aktualizáciu firmwaru, ktorá vám umožní využiť vysoko kvalitný obraz fotoaparátu a zvuku k priamemu prenosu. To dosiahnete pripojením k počítaču. Teraz tak budete môcť využiť kvalitný zabudovaný mikrofón a prvotriednu obrazovú kvalitu fotoaparátu Sony ZV-1 na sprostredkovanie živého prenosu cez najrôznejšie platformy sociálnych sietí alebo sa zúčastniť videokonferencií. Ak fotoaparát Sony ZV-1 pripojíte k jednému zo smartfónov Sony Xperia, môžete naživo streamovať na cestách a používať smartfón Xperia ako externý displej na čítanie komentárov a sledovanie živého prenosu.

Tento aktualizovaný firmware je k dispozícii pre Windows a Mac. Na stiahnutie tu.

Všesmerový mikrofón Sony ECM-W2BT súčasťou balenia

Mikrofón Sony ECM-W2BT

Súčasťou balenia je aj klopový bezdrôtový mikrofón Sony ECM-W2BT, ktorý zachytáva čistý a jasný zvuk, účinne tiež potláča vonkajší hluk. Mikrofón sníma zvuk zo všetkých smerov – stačí ho len umiestniť do blízkosti úst hovorcu. Súčasťou je tiež ochrana proti vetru.

  • Všesmerové snímanie
  • Pripojenie pomocou Bluetooth Qualcomm aptX Low Latency
  • Vysoko kvalitný prenos zvuku z mikrofónu do prijímača
  • Čistý zvuk aj vo veterných podmienkach
  • Výdrž batérie až 9 hodín
  • Sony ECM-W2BT je odolný proti prachu a vlhkosti
  • Režim MIX na nahrávanie hlasu dvoch osôb
  • Pripojenie cez päticu alebo jack
Sony ZV-1

Obrazová kvalita optimalizovaná pre vlogy

Aj napriek kompaktným rozmerom je vlogovací fotoaparát Sony ZV-1 vybavený palcovým obrazovým snímačom Exmor RS CMOS, ktorý sa postará o špičkovú kvalitu snímok s ostrými detailmi a prirodzeným podaním farieb. Senzor dopĺňa vysokosvetelný objektív Zeiss Vario-Sonnar T f/1,8, ktorý zaistí dokonalé vyniknutie zaostreného objektu.

Sony ZV-1

Bezzrkadlovka Sony ZV1 s krištáľovočistým záznamom zvuku

Na zachytenie kvalitného zvuku je bezzrkadlovka Sony ZV-1 vybavená tromi vstavanými mikrofónmi so smerovou charakteristikou, vďaka čomu bude váš hlas vždy úplne zreteľný. Na nahrávanie v exteriéri stačí k bezzrkadlovke Sony ZV1 pripojiť poveternostnú ochranu, ktorá eliminuje rušivý zvuk vetra. Ak chcete dosiahnuť profesionálnu kvalitu zvuku, je možné k fotoaparátu pripojiť voliteľný externý mikrofón.

Sony ZV-1

Rýchly autofókus s automatickou detekciou očí a tváre

Digitálny fotoaparát Sony ZV-1 využíva pokročilý autofókus s fázovou detekciou na plynulé sledovanie objektu a rýchle zaostrenie na body v rôznej ohniskovej vzdialenosti. Výsledkom sú dokonale ostré videá aj pri rýchlom pohybe. Nechýba ani inteligentná funkcia na detekciu tváre a očí v reálnom čase, vďaka čomu bude sledovaný objekt vždy jasný a ostrý aj pri zložitých svetelných podmienkach.

Sony ZV-1

Prebuďte vašu kreativitu s CSC fotoaparátom Sony ZV1

S CSC fotoaparátom Sony ZV1 získate celý rad funkcií a obrazových efektov, ktoré podporia kreativitu vašich nahrávok. Snímajte spomalené zábery, ktoré všetkým vyrazia dych, alebo aplikujte farebné korekcie či štylizované obrazové filtre. Stlačením jediného tlačidla navyše docielite úžasný bokeh efekt, ktorý rozostrí pozadie snímky a dodá vašim nahrávkam profesionálne parametre.

Sony ZV-1

Vlogovací fotoaparát Sony ZV1 vás urobí krajšími

S fotoaparátom Sony ZV1 už nemusíte mať obavy, ako bude vaša pleť vyzerať pred objektívom. Počas nahrávania sa dokonale prispôsobí akémukoľvek tónu pleti, ktorá vo výsledku vyzerá zdravo a prirodzene. Aktiváciou efektu jemnej pleti v troch stupňoch dosiahnete viditeľne hladšiu pokožku bez aplikácie make-upu.

Sony ZV-1

Funkcia Showcase na prezentáciu produktov

Jednoduchým stlačením tlačidla aktivujete režim Showcase, v ktorom digitálny fotoaparát Sony ZV1 rýchlo zaostruje na objekt umiestnený pred objektívom. Táto funkcia je ideálna napr. pri recenzovaní produktov, keď je prezentovaný objekt zobrazený so všetkými dôležitými detailmi.

Sony ZV-1

Univerzálny grip Sony GP-VPT2BT s funkciou statívu

K foťáku Sony ZV môžete dokúpiť grip Sony GP-VPT2BT, ktorý umožní robiť nahrávky z rôznych uhlov, vrátane záznamu videa vo vertikálnej polohe. Na fotografovanie v interiéri zaiste oceníte schopnosť za chvíľu premeniť grip na praktický statív.

Sony ZV-1

Bezdrôtové Bluetooth rozhranie fotoaparátu Sony ZV1

Grip Sony GP-VPT2BT komunikuje s fotoaparátom Sony ZV1 cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie, takže na jeho pripojenie nie sú potrebné žiadne káble. Pomocou tlačidiel ľahko aktivujete nahrávanie a nechýba ani ovládanie funkcie zoomu či vyvolanie voliteľných funkcií cez tlačidlo C1.

Parametre a špecifikácia

Šírka
10,55 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
4,35 cm Hotovo!
Hmotnosť
294 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,55 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
4,35 cm Hotovo!
Hmotnosť
294 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Sánky na blesk, Vhodné na video Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
20,1 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/2 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
24 sn./s Hotovo!

Video

Podporované rozlíšenie videa
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
70 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/1,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Bajonet
Bez bajonetu Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony NP-BX1 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Externý mikrofón Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Rodinné Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Podporované video formáty
H.264, MP4 Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Sony NP-BX1 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
294 g Hotovo!
Šírka
10,55 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
4,35 cm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dokáže natočit video delší než 30 minut, nebo taky bude mít umělé omezení délky videozáznamu?

Zdravím alzáky, mám dotaz, jde tento foták použít jako webkamera, respektive pro PC v programu OBS? jak se to propojuje? přes HDMI, to bych teda musel dokoupit něco? Nebo stačí USB a foták se připojí do PC a bude vidět i v programu OBS? díky moc

Dobrý den, jaký má tato kamera závit na stativ

Dobrý den, jaká je maximální velikost paměti u tohoto produktu. Děkuji

Dobrý den, dá se ten mikrofon z foťáku sundat ???

Dobrý deň, mám na vás otázku ohľadom konektivity a nabíjania. Plánujem Sony ZV1 použiť ako webkameru prepojiť s Atem striznou prostredníctvom HDMI. Moja otázka je, čo ak prostredníctvom sieťového adaptéru a micro USB Kábul nápojmi Sony ZV1, bude ho dobíjať? Ďakujem

Dobrý den, po novém update firmware je skutečně skvělý i jako webkamera. Jen bych potřeboval doobjednat delší USB kabel, v co nejlepší kvalitě. Můžete mi, prosím, doporučit?

Dobrý den lze připojit (a jaké) dálkové ovládání? Mimo gripu. Děkuji V.H.

Je možné fotoaparát napájať z powerbank -u. Ak áno z akého typu. Aký typ batérie je v zariadení? (náhradná baterka) Grip musí byť prichytený k foťáku. Ak nie aká je dovolená vzdialenosť medzi fotoaparátom a gripom.

Vie niekto vysvetliť čo je to za "akcia" na tento model za 808,90 € keď výrobca udáva odporúčanú MOC 799€? Ďakujem.

123
Diskusia a poradňa k Sony ZV-1 + Mikrofón ECM-W2BT
Príslušenstvo pre Sony ZV-1 + Mikrofón ECM-W2BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ZV-1 + Mikrofon ECM-W2BT.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií