Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sound Heroes: AD´OM Prime

Zobraziť katalóg
Sound Heroes: AD´OM Prime
Bluetooth reproduktor pre bezdrôtový prenos hudby z mobilného telefónu či tabletu, dosah až 10m, s výškou 45 cm a váhou 3kg, doba hrania na jedno nabitie až 8 hodín, 2x USB 2.0 výstup, slot na SD kartu, RGB LED podsvietenie s výkonom 5 Watt
Kód:  SDHR001
Sound Heroes: AD´OM Prime Predaj skončil

Sound Heroes: AD´OM Prime

Sound Heroes AD'OM Prime je bezdrôtový reproduktor s veľmi nevšedným dizajnom. Tento reproduktor môžete spárovať s telefónom alebo tabletom podporujúcim technológiu Bluetooth. Bezdrôtový prenos je realizovaný až na vzdialenosť 10 metrov. Reproduktor je dizajnovaný do sošky, ktorá symbolizuje humanoida. Soška je postavená na špeciálnom podsvietenom podstavci. Celá postava je tiež podsvietená zabudovanými RGB LED pásikmi s výkonom 5 Wattov. Postava má výšku 45 centimetrov a váži 3 kilogrami.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Sound Heroes: AD'OM Prime

  • Bluetooth reproduktor s neobyčajným dizajnom
  • Výška sošky: 45 cm
  • Celková hmotnosť: 3 kg
  • Môže slúžiť aj ako Wi-Fi extender
  • Slot na SD kartu
  • Celofarebné podsvietenie s výkonom 5 Wattov
  • 2 × USB 2.0 výstupy

Špeciálne funkcie reproduktora

Tento Bluetooth reproduktor môže slúžiť aj ako Wi-Fi extender, teda ho môžete využiť pre zvýšenie signálu. V podstavci sa nachádza slot pre SD kartu, na nej si môžete uložiť ďalšiu hudbu a púšťať si ju aj bez mobilného telefónu. Zariadenie vydrží hrať na jedno nabitie až 8 hodín. V podstavci je tiež dymový dispenser, ktorý môžete využiť pre lepší pôžitok z hudby, napríklad aj na párty.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sound Heroes: AD´OM Prime
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sound Heroes: AD´OM Prime.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií