Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SoundMAGIC E10C zlatá

Zobraziť katalóg
SoundMAGIC E10C zlatá
Slúchadlá -celokovové zátky s originálnym dizajnom a trojtlačidlovým ovládaním pre smartfóny, kompatibilný s iOS, 10mm neodymové meniče, mikrofón, 15Hz–22kHz, 100dB
Kód:  SMG003f3 Produktové číslo:  6949379001260 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SoundMAGIC E10C zlatá

Hľadáte slúchadlá, ktoré by boli schopné ponúknuť živý detailný zvuk so silným basovým základom? V tom prípade si nenechajte újsť túto skvelú ponuku od spoločnosti SoundMAGIC. Celokovové zátky s naozaj vydareným dizajnom vás rozhodne nenechajú pokojnými. O dostatočnú dynamiku zvuku sa starajú 10 mm neodymové meniče. Relatívne vysoká citlivosť (100 dB) umožní bezproblémové dosiahnutie posluchovej hlasitosti s ľubovoľnými prenosnými prehrávačmi. Slúchadlá disponujú pripojením cez 3,5 mm jack konektor, vďaka ktorému je možné využitie u širokého spektra elektronických zariadení. Pripojiť tak mobilný telefón, notebook, MP3 prehrávač či stolný PC nebude najmenší problém. 

Kľúčové vlastnosti

  • Komfortné usadenie v uchu a výrazný dizajn
  • Silný basový základ s detailnou reprodukciou
  • Jedinečná kovová konštrukcia slúchadiel v modrom vyhotovení
  • Použiteľné so širokou paletou smartphonov, notebookov aj PC
  • Skvelý pomer medzi kvalitou a cenou

Široké vybavenie

Poteší vás 1,2 m dlhý kábel, ktorý sa nezamotáva. Na kábli nájdete aj mikrofón s trojtlačidlovým ovládaním pre smartfóny. Kompatibilné s iOS a Android. Používateľov určite poteší, že súčasťou balenia je päť párov rôznych nástavcov (vrátane dvojitých), klip pre uchytenie kábla na odev a redukcia pre pripojenie na dva jacky do počítača. V balení tiež nájdete transportné puzdro pre lepšie a bezpečnejšie prenášanie v čase, keď slúchadlá nebudete používať. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Zlatá Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SoundMAGIC E10C zlatá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SoundMAGIC E10C zlatá.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií