AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

SPC Gear SM950

Zobraziť katalóg
SPC Gear SM950
4,7 13 hodnotení
Mikrofón - stolný, pripojenie USB, dĺžka kábla 2,9 m, kondenzátorový, smerové snímanie, frekvencia od 18 do 21000 Hz, pop filter
Kód:  SPCa09f Produktové číslo:  SPG053

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPC Gear SM950

Profesionálny streamovací USB mikrofón s všestranným využitím

Vysoko kvalitný USB mikrofón SPC Gear SM950 s flexibilným nastavením polohy je ideálnou voľbou pre všetkých Youtuberov, vlogerov alebo hudobníkov, ktorým poskytne veľmi presné a jasné zachytenie zvuku. Mikrofón sa postará oprirodzenú reprodukciu hlasu, spevu aj akustických nástrojov s nízkym šumom na pozadí. SPC Gear SM950 disponuje vysoko kvalitnými komponentmi, ako sú pokročilý prevodník zvuku, čipová sada C-Media USB a internými filtrami. Vo výbave mikrofónu nechýba polohovateľné rameno, odnímateľný pop filter a držiak eliminujúci otrasy mikrofónu.


Kľúčové vlastnosti stolného USB mikrofónu SPC Gear SM950

  • Štýlový vzhľad a robustné kovové puzdro
  • Smerová (kardioidná) charakteristika
  • Frekvenčný rozsah 18 Hz – 21 000 Hz
  • Vzorkovacia frekvencia 16 bit, 48 kHz
  • Citlivosť 135 dB
  • Tlačidlo stlmenia so svetelnou indikáciou
  • Polohovateľné rameno, protinárazový držiak, odnímateľný pop filter
  • Plne nastaviteľné rameno
  • Pripojenie cez USB rozhranie
  • USB kábel s dĺžkou 2,9 m súčasťou balenia
  • Jednoduchá inštalácia Plug and Play

Stolný mikrofón SPC Gear SM950 zaujme robustným dizajnom s atraktívnym vzhľadom

Stolný mikrofón SPC Gear SM950 na prvý pohľad zaujme štýlovým dizajnom s robustným spracovaním. Kovové puzdro je vysoko odolné proti poškodeniu a vhodné na dlhodobé použitie. Citlivé vnútorné komponenty mikrofónu sú chránené tuhým kovovým pletivom a kovovou výstužou.

Záznam zvuku v krištáľovej čistote

Špičkový USB mikrofón SPC Gear SM950 je vybavený veľkými membránami a renomovanou čipovou sadou C-Media USB, ktorá sa postará o správny prenos zvuku vo vysokej kvalite do počítača. Vďaka smerovej (kardioidnej) charakteristike sú veľmi dobre izolované nežiadúce zvuky pozadia a zvukové spätné väzby. Vysoká citlivosť mikrofónu 135 dB umožňuje zaznamenávať aj jemné nuansy hlasu alebo šepot.

SPC Gear SM950 disponuje tlačidlom stlmenia

V hornej časti stolného mikrofónu SPC Gear SM950 sa nachádza tlačidlo stlmenia, pomocou ktorého môžete okamžite vypnúť záznam zvuku, bez toho aby ste narušili hru alebo konverzáciu. O aktuálnom stave mikrofónu vás informuje svetelný indikátor, ktorý sa rozsvieti modro, keď je mikrofón v prevádzke, a na červeno, ak prebieha nahrávanie.

Polohovateľné rameno

Ak počas streamovania často meníte polohy, tak zaiste uvítate flexibilitu plne nastaviteľného ramena, pomocou ktorého môžete rýchlo a pohodlne zmeniť umiestnenie stolného mikrofónu SPC Gear SM950, aby váš hlas zostal vždy jasne počuteľný.

SPC Gear SM950 poskytuje dokonale čistý zvuk bez rušivých vplyvov

USB mikrofón SPC Gear SM950 je dodávaný s protinárazovým držiakom, ktorý eliminuje otrasy mikrofónu spôsobené písaním na klávesnici alebo klepaním do dosky stola. V balení nechýba ani odnímateľný pop filter, ktorý blokuje nadmerný pohyb vzduchu, napr. pri dýchaní, spevu či hlasitom vyslovovaní niektorých hlások a zároveň chráni mikrofón pred prenikaním nečistôt.

Jednoduchá inštalácia Plug and Play

Na prevádzku stolného mikrofónu SPC Gear SM950 nie je potrebné inštalovať žiadny ďalší softvér či ovládače. Po pripojení cez dodávaný USB kábel operačný systém ihneď detekuje nové zariadenie, ktoré bude behom okamihu pripravené na použitie. Vďaka tomu je zaistená kompatibilita s aplikáciami na rýchlu komunikáciu, hernými platformami alebo stanicami na spracovanie digitálneho zvuku.

Parametre a špecifikácia

Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Smerový (kardioida) Hotovo!
Typ mikrofónu
Stolný Hotovo!
Frekvencia od
18 Hz Hotovo!
Frekvencia do
21 000 Hz Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Zásada
Kondenzátorový (elektretový) Hotovo!
Smerová charakteristika
Smerový (kardioida) Hotovo!
Typ mikrofónu
Stolný Hotovo!
Frekvencia od
18 Hz Hotovo!
Frekvencia do
21 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
-135 dB Hotovo!
Maximálna vzorkovacia frekvencia prevodníka
48 kHz Hotovo!
Maximálna bitová hĺbka prevodníka
16 bit Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!
Dĺžka kábla
2,9 m Hotovo!

Vlastnosti

Súčasť balenia
Pop filter, Stojanček Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 300 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj všem, koupil jsem 2ks tohoto mikrofonu k jednomu macbooku se záměrem použít je jako rozhovorové podcastové mikrofony. Bohužel po připojení do počítače se tváří jako jeden mikrofon. Díval jsem se do správce zařízení a oba mají IDENTICKÉ SERIOVÉ ČÍSLO (WTF?!), takže systém si myslí, že je připojen pouze jeden kus. Nevíte, zda se dá tento problém nějak rychle vyřešit (flash firmware - změnou seriového čísla mikrofonu) nebo softwarově? Nebo bude nejlepší oba mikrofony vrátit a koupit od jiné značky, které tímto netrpí? Nechci mít ve studiu každý mikrofon od jiné značky, vypadá to hnusně... Díky za radu

Dobrý den, jaká je maximální šířka desky stolu na který se dá mikrofon upnout? Vidím že je nastavitelný, ale do jaké tloušťky?

Dobrý den, dá se Kabel vytáhnout z ramene? Děkeuji za odpověď.

V krátkém popisku máte uvedeno, že mikrofon se dá připojit přes 3,5 mm Jack. Tato informace však není zmíněná v podrobných informací, ani na oficiálních stránkách výrobce. Jak to tedy ve skutečnosti je?

co kdyz to nebude fungovat s notebookem co mam delat

a co kdyz to nebude fungovat co mam delat?

funguje s notebookem? diky za odpoved

muzu ho pripojit do notebooku?

Pěkný den, pokoušel sem se k mikrofonu dohledat nějaký software, kde bych mohl nastavit například směr snímání, ale bohužel marně. Existuje něco k tomuto modelu? Předem děkuji za odpověď

Je lepší tento mikrofon a nebo hyperx solocast pro youtoubera ktery si chce někdy nahrát i pisnicku

123
Diskusia a poradňa k SPC Gear SM950
Príslušenstvo pre SPC Gear SM950 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPC Gear SM950.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií