AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Speck Presidio Clear Onyx Black MacBook Pro 13 (2016)

Zobraziť katalóg
Speck Presidio Clear Onyx Black MacBook Pro 13 (2016)
Ochranný kryt - ultra tenký, dvojvrstvová konštrukcia, pogumované nožičky na spodnej časti krytu, IMPACTIUM™ CLEAR materiál chráni pred poškriabaním a pádmi
30,07 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SPCK005d6h Produktové číslo:  91219-5446
Speck Presidio Clear Onyx Black MacBook Pro 13 (2016) 30,07 € Zánovné

Speck Presidio Clear Onyx Black MacBook Pro 13 (2016)

Speck Presidio Clear Onyx Black MacBook Pro 13 (2016) je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Chráňte svoj MacBook Pro 13 ako oko v hlave. Časté prenášanie či neustála manipulácia s prístrojom prináša riziká v podobe poškodenia vášho MacBooku. Riešiť to môžete taškou alebo puzdrom, avšak spoločnosť Speck má pre vás lepšie riešenie. Presidio je špičkový ochranný kryt vyrobený presne na mieru MacBooku Pro 13. Pre dôkaz kvality bol podrobený veľmi náročným testom podľa vojenských štandardov. Aj preto je schopný ochrániť počítač aj pri páde z výšky až 1,22 metra. Okrem svojej mimoriadnej odolnosti sa môže pochváliť aj veľmi malou hrúbkou, takže nijako zvlášť nenavyšuje rozmery zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Určený pre MacBook Pro 13 (2016)
  • Mimoriadna odolnosť - spĺňa vojenské štandardy
  • Dvojvrstvová tenká konštrukcia
  • Odolá pádu z výšky až 1,22 metra
  • Ochráni zariadenie pred nárazmi a poškriabaním

Jedinečná konštrukcia

Kryt je navrhnutý tak, že disponuje špeciálnou dvojvrstvovou konštrukciou z materiálu Impactium Clear, ktorá maximálne absorbuje všetky nárazy. Inštaluje sa na vonkajšiu časť prístroja - takže na spodnú stranu a kryt displeja. Spodná strana je navyše vybavená gumovými nožičkami, aby MacBook necestoval po stole. Zvýšené okraje umožňujú bezpečné uchopenie. Ďalšou výhodou tohto krytu je, že odoláva pôsobeniu svetla a nežltne - po celú svoju životnosť si zachová svoju pôvodnú farbu. Samozrejmosťou sú presné výrezy pre všetky konektory.

Parametre a špecifikácia

Max. uhlopriečka notebooku
13" Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
13" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je i pro MacBook PRO 2017 13palců? Děkuji za informaci.

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií