Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sphero 2.0

Zobraziť katalóg
Sphero 2.0
4,1 31 hodnotení
Robot - diaľkovo ovládaná cez Bluetooth (dosah až 30m), maximálna rýchlosť 2m/s, LED diódy, Bluetooth, kompatibilita s iOS / Android / Windows Phone
Kód:  DDV2001 Produktové číslo:  S003RW1

Sphero 2.0

Sphere 2.0 je revolučná "magická guľa", ktorú intuitívne ovládate nakláňaním, dotýkaním a vlnením pomocou smartpohonu či tabletu s operačným systémom Andoid, iOS alebo Windows. Sphere predstavuje novú dimenziu zábavy, v ktorej sa ponoríte do sveta neuveriteľne zábavných hier. Guľa prekonáva rôzne prekážky , je vodeodolná a je schopná plávať na vodnej hladine. Sphere vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa pohodlne zmestí do každej tašky či do vrecka na bundy a vy ju tak budete môcť nosiť všade so sebou.

Herný zážitok

Sphere ponúka nový úžasný spôsob hrania a mieri k novým zážitkom k tzv. rozšírenej hernej realite. Pre guľu Sphere 2.0 bolo už vyvinuté viac ako 30 hier a neustále vznikajú ďalšie, vďaka čomu poskytuje mnoho vzrušujúceho herného využitia. Prostredníctvom tejto gule môžete zabíjať vyskakujúcich zombíkov, precvičiť si golf či ukázať svoj jazdecký um na závodnej dráhe. Ak by vám však tieto hry nestačili, môžete si jednoducho vytvoriť svoje vlastné.

Orbotix Sphero 2.0

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Ako vyplniť?

Ovládání Orbotix Sphero 2.0

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Ako vyplniť?

Jednoduché ovládanie

S ovládacím zariadením sa Sphere spojí pomocou technológie Bluetooth, vďaka ktorej spoľahlivosti je potom pripojenie vždy citlivé a plynulé, a to dokonca až na vzdialenosť 30 metrov. Guľa je mimoriadne odolná, môžete ju využívať dokonca aj pri vodných radovánkach. Nevadia jej nečistoty, prach, sneh ani piesok. Ak sa znečistí, stačí ju len umyť vodou. Sphere je vybavená mnohofarebnou LED technológiou, ktorá umožňuje meniť jej farbu presne podľa vašej nálady. O napájanie sa stará Li-Pol batéria, ktorá poskytuje na jedno nabitie viac ako hodinu prevádzky.

Zábavná magická guľa

  • Revolučný spôsob hrania
  • Kompatibilná s iOS, Android, Windows Phone
  • Mení farby
  • Odolnosť proti vode
  • Kompaktné rozmery
Orbotix Sphero 2.0

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Ako vyplniť?

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky produkty z kategórie programovanie pre deti
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, programování je možné u všech verzí (Sphero 2.0, Sphero SPRK+, Sphero Mini) anebo jen u některých ? Děkuji.

Jak vypadâ nabíječka je usb

Dobrý den, nemohu se rozhodnout mezi sphero 2.0 a sphero ollie. Co bych si měl podle vás vybrat? Předem děkuji za odpověď.

Pomoc jak prenastavit ze sphero jede dopredu kdyz dam joistyck k sobe a opacne kdyz chci aby jel dopredu tak jede dozadu proste sou prehazeny strany popripade nejak resetovat

Dobrý den, myslíte že je dobře kupovat Sphero Mini? Nebo je lepší koupit Sphero 2.0?

Je prosím možné objednat novou nabíječku na Sphero 2.0? Nemusí být originál, jen aby byla funkční. Děkuji

Dobrý den je co je nejlepší sphero 2.0 nebo sphero sprk+ nebo sphero ollie

Je vodotěsný

Jak dlouho se nabiji

Svití?

12
Diskusia a poradňa k Sphero 2.0
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero 2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero 2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero 2.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sphero 2.0.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií