AlzaPlus+ maličkosti

Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band

Zobraziť katalóg
Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band
Robot - diaľkovo ovládaný cez bluetooth (dosah až 30m), priehľadný obal, maximálna rýchlosť 2m/s, LED diódy, možnosť programovania, kompatibilita s iOS/Android/Windows Phone
Kód:  DDV2001g Produktové číslo:  R001SRW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band Predaj skončil

Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band

Ovládanie cez tablet alebo smartfón

BB-8 nie je len populárny droid z najnovšieho dielu Star Wars, ale aj interaktívny dron navigovaný pomocou tabletu alebo smartfónu, dodávaný spolu s inteligentným náramkom Sphero Band v edícii Star Wars Special. Diaľkové ovládanie drona do vzdialenosti až 30 m umožňuje rozhranie bluetooth a aplikácia BB-8 App Enabled Droid, ktorá je zadarmo dostupná pre všetky kompatibilné operačné systémy (Android, iOS, Windows).

Prispôsobivá osobnosť

BB-8 reaguje na váš hlas a jeho postoje a činy sa odvíjajú od toho, ako s ním komunikujete. Dokáže sa pohybovať rýchlosťou 7,92 km/h, pred fyzickým poškodením ho chráni telo z odolného polykarbonátu a nárazom pomáhajú predísť 2 navigačné zariadenia; gyroskopický senzor a akcelerometer.

Holografická koumunikácia

Okrem režimu klasického ovládania môžete v aplikácii BB-8 App Enabled Droid zvoliť režim Patrol a nechať BB-8 „hliadkovať“ na vopred určenej trase. Režim Message umožňuje posielať droidovi videosprávy, ktoré sa v telefóne alebo tablete prehrávajú v podobe holografického odkazu. Prevádzku drona obstaráva indukčná batéria so 60-minútovou výdržou. Len čo sa vybije, stačí BB-8 umiestniť do dokovacej stanice,kde sa životnosť batérie obnoví.

Tretí spôsob ovládania - inteligentný náramok

Model Sphero BB-8 dopĺňa inteligentný náramok Force Band. S jeho pomocou môžete vďaka bluetooth imaginárne ovládať droida podobnými pohybmi ruky, akými rytieri Jedi používali Silu. Náramok má dosah 25 m a podobne ako BB-8 ho poháňa batéria s hodinovou výdržou.


vypnuté
Sphero BB-8 so všetkým príslušenstvom

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Star Wars Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky Star Wars hry
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lidi kupte si to jinde ,mel mi prijit pred tydnem ale datum doruceni furt posunuji ,takze budu objednavku rusit:(

Vychází zvuky z toho droida a nebo z telefonu jako tomu bylo u předešlé verze?

Je kompatibilní s Xiaomi Redmi Note 4 ?

Odjednal jsem ve čtvrtek 14.12., jaká je šance, že zboží obdržím 20.12. (osobní odběr).

dokáže to taky skákat na rampě předem děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií