Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sphero SPRK Edition

Zobraziť katalóg
Sphero SPRK Edition
4,8 4 hodnotení
Robot - diaľkovo ovládaný cez bluetooth (dosah až 30m), priehľadný obal, maximálna rýchlosť 2m/s, LED diódy, možnosť programovania, kompatibilita s iOS/Android/Windows Phone
Kód:  DDV2001j Produktové číslo:  S003SAP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sphero SPRK Edition

Sphero SPRK Edition je atraktívna "magická guľa", ktorú intuitívne ovládate nakláňaním, dotýkaním a vlnením pomocou smartfónu či tabletu s operačným systémom Android, iOS alebo Windows. Sphere Sprk Edition vám ukáže novú dimenziu zábavy, v ktorej sa ponoríte do sveta neuveriteľne zábavných hier. Sphero SPRK Edition vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa pohodlne zmestí do každej tašky či do vrecka na bundy a vy ho tak budete môcť nosiť všade so sebou.

Kľúčové vlastnosti

  • Interaktívny dron z produkcie inovatívnej spoločnosti Sphere
  • Priehľadný polykarbonátový obal s regulovateľným osvetlením
  • Ovládanie pomocou aplikácie na všetky hlavné platformy
  • Dostatok zábavných výziev a hier
  • Pripojenie pomocou bluetooth s dosahom až 30 metrov v otvorenom prostredí
  • Možnosť jednoduchého programovania funkcií
  • Batéria vydrží až 60 minút

Ľahké a zábavné ovládanie

S ovládacím zariadením sa Sphero SPRK Edition spojí pomocou technológie bluetooth, vďaka ktorej spoľahlivosti je potom pripojenie vždy citlivé a plynulé, a to dokonca až na vzdialenosť 30 metrov. Guľa je mimoriadne odolná a nijako zvlášť sa nemusíte báť o jej fyzické zničenie. Sphero SPRK Edition má vo svojej výbave mnohofarebnú LED technológiu, ktorá umožňuje meniť jeho farbu presne podľa vašej nálady. O napájanie sa stará Li-Pol batéria, ktorá poskytuje na jedno nabitie viac ako hodinu prevádzky.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se baterie vyměnit?

Dobrý den, jak je produkt odolný proti pádu z výšky (např. 1-2metry?)

Jaké parametry jsou potřeba u telefonu k ovládání hračky

Diskusia a poradňa k Sphero SPRK Edition
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero SPRK Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero SPRK Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero SPRK Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sphero SPRK Edition.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií