Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero

Zobraziť katalóg
Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero
Robot superhrdina, kompatibilný s iOS / Android zariadeniami, pripojenie pomocou Bluetooth Smart BLE, výdrž cez 2 hodiny, kompletne výrazné animované oči pomocou LCD obrazoviek
Kód:  DDV2011a Produktové číslo:  SP001ROW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero Predaj skončil

Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero

Zaobstarajte vašim deťom neohrozeného pavúčieho muža z "marvelovskej rodiny" superhrdinov a určite sa im rozžiaria oči presne ako jemu. Robotický Spider-Man má kompletne animované oči založené na malých LCD monitoroch, ktoré vedia prehrať širokú škálu animácií. Figúrka je vybavená kvalitnými reproduktormi a je schopná interaktívnej komunikácie s dieťaťom v rámci svojho softvérového nastavenia. Malý superhrdina je naviac vybavený technológiou Bluetooth i WiFi a výkonným dobíjacím akumulátorom pre maximálne pohodlnú a dlhú hru.

Kľúčové vlastnosti robota Sphere Spider-Man

  • Výrazné, kompletne animované oči
  • Bezdrôtové spojenie
  • Dve hodiny zábavy na jedno nabitie
  • Kvalitne reprodukovaný zvuk
  • Interaktívna úroveň komunikácie
  • Spojenie so smartfónom skrze aplikáciu
  • Jemný silikónový povrch

Superhrdina komunikuje so smartfónom

Robotické hračky Sphere sa vyznačujú vysokou mierou interakcie a model Spider-Mana nie je výnimkou. Pomocou aplikácie pre Android aj iOS mu môže dieťa udávať rôzne povely a viesť dlhú komunikáciu. Figúrka dokáže rozprávať príbehy alebo aj vtipy. Je schopná reagovať na prechádzajúcich ľudí, respektíve na pohyb alebo aj fungovať ako budík. Všetky jeho prejavy sú interpretované pomocou kvalitných reproduktorov a animovaných LCD očí.

Vždy pripravený a s aktuálnymi novinkami

Postavička Sphere Spider-Man je opatrená príjemnou povrchovou vrstvou silikónu a nie je nebezpečná ani pre malé deti. V balení nájdete tiež podstavec s microUSB káblom pre dobíjanie postavičky. K neustále aktuálnemu softvéru a najnovším vychytávkam, ktorých je robotický Spider-Man schopný, využite jeho WiFi modul, pomocou ktorého môžete nastaviť automatické sťahovanie aktualizácií nainštalovaného softvéru.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Spiderman Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Spiderman Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky Spider-Man hry
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý sen , je figurka v češtině....

Diskusia a poradňa k Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií