PET AD homeoffice

Piatnik 3D Magnetické puzzle Motýle

Zobraziť katalóg
Piatnik 3D Magnetické puzzle Motýle
16 kusov
Kód:  HRAa4174 Produktové číslo:  5015766021003
Piatnik 3D Magnetické puzzle Motýle Predaj skončil

Piatnik 3D Magnetické puzzle Motýle

Vychutnajte si skvelú zábavu s trochu netradičnou hádankou. Bez ohľadu na to, či ste sa svojimi deťmi umiestnili hore alebo dole, vždy budete mať skvelé chvíle s inovatívnymi a vzrušujúcimi témami 3D. Magnetický dizajn umožňuje ľahké a jednoduché skladanie puzzle. Dokončené práce môžete vložiť do hotovej šablóny a jednoducho ju zavesiť na stenu, kde môžete krásne zdobiť detskú izbu. 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky stavebnice pre deti od 3 rokov
» Všetky detské puzzle

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Piatnik 3D Magnetické puzzle Motýle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piatnik 3D Magnetické puzzle Motýli. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Piatnik 3D Magnetické puzzle Motýli. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Piatnik 3D Magnetické puzzle Motýli. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Magna Puzzle 3D-s pillangós puzzle.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií