AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AirDog

Zobraziť katalóg
AirDog
Dron - pripojenie k ovládaču pomocou Bluetooth, rýchlosť až 64km/h
Kód:  CES9a001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AirDog

Adrenalínové športy sú super a koľkokrát sa stane, že si chcete zaobstarať záznam z vašej nápaditej akcie. Síce si už dnes môžete kameru pripevniť napríklad na helmu, ale nie je to proste ono. Kvadrikoptéra AirDog je nádherné riešenie, ktoré bolo aktuálne predstavené na veľtrhu CES 2015. Podľa prvých záberov ide o skutočne mimoriadnu vychytávku, ktorá vystrelí akčné zábery o niekoľko levelov vyššie.

Úplne nový pohľad na adrenalínové zábery


Ide totiž o relatívne malého drona, ktorý sleduje náramok nazvaný AirLesh. Ten si ľahko pripevníte niekam na telo a dron vás potom prenasleduje ako verný psík. Pomocou dodávanej aplikácie na chytrý telefón si navolíte podrobnejšie možnosti - napríklad uhol a vzdialenosť záberu. Všetko je odolné proti poveternostným podmienkam, ale dron sa však zatiaľ nevie sám vyhýbať prekážkam v podobe konárov. Vo vzduchu však vydrží 10 až 20 minút, takže máte dostatok priestoru na natočenie akčných scén. AirDog je totiž pripravený na umiestnenie GoPro kamery.


Povinnosti, ktoré musia byť dodržané pri obsluhe dronov, nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Obsah balenia
Dron Hotovo!

Let

Ovládanie
Mobilom Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AirDog Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AirDog. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airdog. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airdog. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AirDog.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií