Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dino Alfons Mucha - Snívanie večerných panorám

Zobraziť katalóg
Dino Alfons Mucha - Snívanie večerných panorám
5 3 hodnotení
Puzzle panoramatický, 1000 kusov, doporučený vek od 15 rokov
Kód:  HRAa729 Produktové číslo:  8590878545182
Dino Alfons Mucha - Snívanie večerných panorám Predaj skončil

Dino Alfons Mucha - Snívanie večerných panorám

Alfons Mucha bol a stále je svetoznámy český maliar, grafik a dizajnér, ktorý sa preslávil svojim užitím umenia (plagáty, knihy, etikety, šperky). Zameranie jeho diela spadá do secesnej éry a jeho sláva ostáva tak ďaleko.

Alfons Mucha je považovaný za jedného z zakladateľov plagátového umenia, kde jeho dominantným výrazom bolo zobrazenie ženy . Dokázal zachytiť a vykresliť ideál krásy času . Preto je jeho práca stále obdivovaná a popularita jeho práce nie je upokojujúca.

Milovníci umenia Alfonso Mucha a hádanky puzzle môžu teraz kombinovať svoje záujmy v produkte Alfonsa Muchu : Snívanie večera.

Ďalšie informácie:

Rozmery krabice:
37 x 27 x 5,5 cm

Veľkosť obrazu:
32 x 96 cm

hmotnosť:
0,78 kg
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dino Alfons Mucha - Snívanie večerných panorám
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Alfons Mucha - Snění večera panoramatické. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Alfons Mucha - Abendträume Panorama. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Alfons Mucha - Abendträume Panorama. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dino Alfons Mucha - Napszakok: Este - panoráma puzzle.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií