AlzaBoxy Q1 Aplikace

Anatomický batoh Abb Set - Disney Autá

Zobraziť katalóg
Anatomický batoh Abb Set - Disney Autá
Školská súprava obsahuje batoh, vrecúško na telocvik a peračník s chlopňou
Kód:  SUC001a Produktové číslo:  5291134014901

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Anatomický batoh Abb Set - Disney Autá Predaj skončil

Anatomický batoh Abb Set - Disney Autá

Set Abb Set - Disney Cars sa skladá z ergonomicky tvarovaného školského batohu, prázdneho jednoposchodového peračníku s chlopní a vrecka na telocvik. Set vyniká veľmi kvalitným spracovaním, nízkou hmotnosťou a originálnym veselým dizajnom s motívom obľúbených Disney Cars. Batoh je ideálny pre prváčikov a žiakov prvého stupňa základnej školy.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Abb Set Disney Cars

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Chrbát batohu vďaka unikátnemu patentovanému systému presne kopírujú tvar detskej chrbtice, čím umožňujú rovnomerné rozloženie záťaže na celú plochu chrbta dieťaťa. Široké, mäkčené, nastaviteľné popruhy sú navrhnuté tak, aby dokonale priľnuli k chrbtu, udržiavali správne rozloženie váhy a pomáhali tak zmenšiť tlak na telo. Naviac je polyetylénové polstrovanie vybavené odvetrávacími kanálikmi proti poteniu.

Batoh disponuje 2 veľkými vreckami na zips, ktoré ľahko pojmú všetky školské potreby. V prednej časti batohu sa nachádza ďalšie vrecká na zips pre uloženie drobnejších predmetov. Všetky vrecká sú prekryté chlopňou na suchý zips, ktorá zabraňuje zatekaniu vody pri daždi. Na bokoch batohu sú umiestnené vrecká na gumu pre pohodlné uloženie desiatového boxu a fľaše na pitie. Pri prenášaní oceníte kvalitné pogumované držadlo a pútko.

Hlavné prednosti

  • anatomická chrbát kopírujúci tvar chrbtice
  • 6 cm široké, nastaviteľné popruhy
  • odvetrávacie kanáliky na polstrovanie chrbta
  • veľmi nízka hmotnosť
  • dno z odolného plastu
  • 2 veľké a 2 malé vrecká na zips
  • 2 vrecká na boku
  • odolný nepremokavý materiál
  • reflexné prvky
  • miesto pre meno, adresu a telefón
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
doplňky

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dno batohu je z pevného plastu, čím je obsah chránený pred nechceným prevrhnutím a pri otvorení sám stojí. Navyše je zabránené poškodenie či zašpineniu spodnej časti batohu, čím sa predlžuje jeho životnosť. Batoh je vyrobený z veľmi odolného, ??nepremokavého materiálu, ktorý sa ľahko udržuje. Pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa za zhoršených svetelných podmienok je batoh opatrený reflexnými prvkami. Vnútri batohu nájdete 3 ďalšie reflexné samolepky, ktoré môžete ľubovoľne umiestniť na batoh a tým zvýšiť bezpečnosť dieťaťa.

Praktická taška na prezúvky, telocvik alebo voľný čas má jednu veľkú kapsu a jednu malú na suchý zips. Taška sa sťahuje pomocou šnúrok, ktoré vedú cez celú zadnú časť a dá sa nosiť na chrbte alebo na ramene. Prázdny peračník s chlopňou pojme 30 písacích potrieb a disponuje tiež miestom na rozvrh. Abb Set Disney vďaka svojim funkciám aj lákavému dizajnu predstavuje špičkovú voľbu pre každého žiačika.

Rozmery:

  • batoh 41,5 x 28 x 25 cm
  • peračník 21 x 14 x 3 cm
  • sáčok 41 x 31 cm

Hmotnosť:
900 g

Nosnosť:
7 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Anatomický batoh Abb Set - Disney Autá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abb Set Disney Auta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anatomische Rucksack Abb Set - Disney Cars. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anatomische Rucksack Abb Set - Disney Cars. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Abb szett Disney Cars.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií