Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Anatomický školský set Abb - Disney Ľadové kráľovstvo

Zobraziť katalóg
Anatomický školský set Abb - Disney Ľadové kráľovstvo
Školská súprava obsahuje školský batoh, tašku na telocvik, peračník, rozmery batohu 41,5 x 28 x 25 cm, váha 0,9 kg, nosnosť 7 kg
Kód:  SUC004k Produktové číslo:  5291134000706

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Anatomický školský set Abb - Disney Ľadové kráľovstvo Predaj skončil

Anatomický školský set Abb - Disney Ľadové kráľovstvo

Anatomický školský set Abb - Disney Ľadové kráľovstvo sa skladá zo školského batohu, tašky na telocvik a prázdneho peračníka s chlopní, všetko v modrom dizajne Ľadového kráľovstva, ktorý nadchne predovšetkým fanúšikov
tejto obľúbenej série.

Školský batoh
S anatomickým školským batohom Abb - Disney Ľadové kráľovstvo budú   deti do školy chodiť rady, jeho hlavnou prednosťou je vystužená a ortopedicky tvarovaná chrbát, ktorá dokonale kopírujú detskú chrbticu, čím dochádza k rovnomernému rozloženiu záťaže na celú plochu chrbta. Zároveň chrbát batohu vyrobená z polyetylénu disponujú odvetrávacími kanálikmi, ktoré zabraňujú prepotení detských chrbta. Vďaka nízkej hmotnosti 0,9 kg a polstrovaným nastaviteľným popruhom sa bude batoh školákom na chrbte dobre a pohodlne nosiť. Popruhy o šírke 6 cm sa do ramien nezarezávajú, kopírujú tvar krku a ramien, zmenšujú tlak na telo a napomáhajú správnemu držaniu tela.

Vo vnútornom priestore batohu sa nachádzajú dve veľké a dve menšie vrecká, do prvej veľké vrecká sa zmestia bez problému všetky učebnice a zošity o veľkosti A4, do druhej veľké vrecká zošity o veľkosti A5. Do menších vreciek môžete uschovať desiatu a ďalšie drobné pomôcky. Vrecká sa zapínajú na zips, proti zatekaniu vody pri daždi sú chránené chlopňou s uzatváraním na suchý zips. Bočné strany batohu ponúkajú dve vrecká na gumu, v ktorých nájdete miesto pre fľašu na pitie. Na zadnej strane batohu je miesto, kam môžete vložiť kontaktné informácie o
dieťaťu. Na vreckách a popruhoch sú pre väčšiu bezpečnosť dieťaťa umiestnené reflexné prúžky, k batohu
sú tiež pridané 3 ks reflexných samolepiek, ktoré môžete nalepiť na dno a po stranách batohu.

Odolné plastové dno batohu chráni spodnú časť batohu proti poškodeniu a zašpineniu, predlžuje jeho životnosť. Vďaka nemu drží batoh tvar a po otvorení stojí. Školský batoh môžu žiaci jednoducho zavesiť za pogumované uško na háčik u lavice alebo ho pohodlne nosiť v ruke. Je vyrobený z kvalitného vodeodolného
a nepremokavého materiálu. Jedinečný anatomický batoh je určený pre deti, ktoré navštevujú prvý stupeň základnej školy.

Hlavné prednosti batohu:

  • unikátny patentovaný systém anatomicky tvarovaných chrbta
  • veľmi nízka hmotnosť 0,9 kg
  • odolné dno batohu
  • ramenné nastaviteľné polstrované popruhy
  • vhodný pre deti od prvej triedy základnej školy

Parametre a špecifikácie:

Rozmery batohu:
41,5 x 28 x 25 cm
(Šírka s naplnenými vreckami je 39 cm)

Hmotnosť:
0,9 kg

Nosnosť:
7 kg

Taška na telocvik
Praktická modrá taška ozdobená motívom Ľadového kráľovstvo je vhodná na nosenie prezuviek, oblečenie do telocviku alebo ju môžete využiť vo svojom voľnom čase. Obsahuje jednu veľkú kapsu a malú kapsičku na prednej strane s uzatváraním na suchý zips. Taška sa dá nosiť na chrbte alebo na ramene, sťahuje sa pomocou šnúrok, ktoré vedú cez zadnú časť tašky.

Rozmery tašky:
41 x 31 cm (rozmer prednej kapsičky je 19 x 18 cm)

Peračník s chlopňou
Do modrého peračníka v dizajne Ľadového kráľovstve sa zmestí 30 ks písacích potrieb, svoje miesto nájde aj rozvrh hodín. Žltý jazdec na zipse spoločne s ružovým lemovaním podčiarkujú krásny vzhľad peračníka.

Rozmery peračníka:
21 x 14 x 3 cm (chlopňu má šírku 11,5 cm)

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!
Druh
Školské potreby Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!

Druh

Druh
Školské potreby Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Anatomický školský set Abb - Disney Ľadové kráľovstvo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abb set Disney Ledové království. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anatomische Schule eingestellt Abb - Disney Ice Kingdom. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anatomische Schule eingestellt Abb - Disney Ice Kingdom. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Abb meghatározott Disney Fagyasztott.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií