Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Appen

Zobraziť katalóg
Appen
4,0 17 hodnotení
Kreatívna hračka určené pre chlapcov a dievčatá, vhodné od 2 rokov
Kód:  ZI164 Produktové číslo:  8595582220202

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Appen

Chytré elektronické pero Appen je určené pre deti, ktoré si s ním môžu naplno hrať a maľovať na tablete či smartfóne. Je podporované systémom Android aj iOS, takže nie je nič ľahšie, než si stiahnuť zadarmo aplikáciu a začať sa baviť. Pre používanie nie sú potrebné ani batérie, takže sa nebudete musieť obťažovať s výmenou starých za nové. Toto pero totiž komunikuje s tabletom či chytrým telefónom prepojením cez audio vstup, kam zapájate napríklad slúchadlá. Aké ľahké! 

 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Appen vzdělávací hračka

Maľovanie a vyfarbovanie

Nechajte svoju ratolesť vytvárať s perom Appen jedinečné diela! Stačí len prepustiť uzdu fantázii a ponoriť sa do sveta kreativity, a to bez použitia výtvarných potrieb a papierov. Dieťa môže pomocou aplikácie využívať aj animované nálepky a vyfarbovať ich. Hrot pera umožňuje kresliť hrubé či tenšie čiary v závislosti na tom, ako silno sa na pero zatlačí. 

Učenie je zábava

Pero vaše dieťa pútavou formou zoznámi s písmenkami, číslami a tvary. V aplikácii môžete vyberať z ponuky aktivít ako pre predškolákov, tak pre mladšie deti. Zaobchádzanie s perom je tak jednoduché, že ho s prehľadom zvládnu deti od 2 rokov. 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Appen vzdělávací hračka

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Appen vzdělávací hračka

Čas na hranie

V neposlednom rade slúži pero Appen aj ako joystick. Umožňuje dieťaťu hrať dve hry - zábavnú jazdu s autíčkami z Formule 1 a hru "Odkrývaj a hádaj", v ktorej hráč spoznáva ukryté obrázky. Tieto aktivity dieťa nielen zabaví, ale cibrí jeho logické uvažovanie, schopnosť koncentrácie a koordináciu očí a rúk.  



Špecifikácia:

Kompatibilita:
Aktualizovaný zoznam podporovaných zariadení nájdete tu
pred nákupom prosím skontrolujte kompatibilitu svojho zariadenia!

Obsah balenia:
1x Appen
1x náhradný hrot
Návod

Odporúčaný vek:
2+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
2 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
2 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nedaří se mi nalézt aplikace v obchod play, jak se přesně jmenuje?

Https://https://www.alza.cz/hracky/appen-d2217565.htm?o=2 Dobrý den , lze toto pero připojit k i Podu ? Moc děkuji Melicharová .

Diskusia a poradňa k Appen
Príslušenstvo pre Appen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Appen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Appen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Appen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Appen.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií