Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma MPLA317263

Avengers: Age of Ultron - Thor Deluxe vel. M

Zobraziť katalóg
Avengers: Age of Ultron - Thor Deluxe vel. M
Kostým pre deti
Kód:  HRAa3988 Produktové číslo:  883028045921

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Avengers: Age of Ultron - Thor Deluxe vel. M Predaj skončil

Avengers: Age of Ultron - Thor Deluxe vel. M

Chcete, aby sa vaše dieťa stálo kráľom každého maškarného plesu? Kúpte mu moderný masku inšpirovanú najnovším akčným filmom s najlepšími hrdinami planéty - Avengers: Age of Ultron. Vyberte si obľúbeného hrdinu a získajte obdiv kamarátov, zažite skvelú zábavu a treba získate tiež nejakú tú superschopnosti!

Kostým inšpirovaný Thorom vo veľmi luxusnom prevedení zaujme každého - Thor je odvážny hrdina, ktorého schopnosť rýchleho úsudku mu umožňuje poraziť každého nepriateľa. Okrem toho má tiež skvelý zmysel pre humor a čestnú povahu.

Parametre a špecifikácie:

Motív:
Thor Deluxe

Veľkosť:
M pre deti

Obsah balenia:
Kostým s maskou; kladivo a parochňa nie sú obsahom balenia.

Parametre a špecifikácia

Druh
Kostým Hotovo!

Druh

Druh
Kostým Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Avengers: Age of Ultron - Thor Deluxe vel. M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avengers: Age of Ultron - Thor Deluxe vel. M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Avengers:. Age of Ultron - Thor Deluxe vel M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Avengers:. Age of Ultron - Thor Deluxe vel M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Avengers: Age of Ultron - Thor Deluxe vel. M.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií