Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Barbie - Farebný účes

Zobraziť katalóg
Barbie - Farebný účes
Herná sada odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa6636 Produktové číslo:  0887961216172

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barbie - Farebný účes Predaj skončil

Barbie - Farebný účes

Panenka Barbie je velká parádnice! Přichází k vašemu děvčátku nyní ve speciální sadě, se kterou si užije spoustu zábavy. Může jí barvit dlouhé vlasy a vytvářet jedinečné účesy. Pomocí 36 barevných štítků a vody může vaše holčička štětečkem rozmíchat barvu a nanášet ji na vlásky malé parádnice Barbie. Podle svého uvážení může barvit vlasy nebo třeba jen jejich jednotlivé pramínky. Po zaschnutí barvy může vaše malá slečna pomocí speciálních gumiček vytvořit barevný účes podle své fantazie. Dopřejte své malé princezně, aby se stala kadeřnicí a zdokonalila účes své panenky!

Balení herního setu obsahuje:

  • panenku Barbie s dlouhými vlasy
  • 36 barvicích štítků
  • míchací paletku
  • lžičku se štětcem
  • hřeben
  • 3 gumičky

Krásný účes malé krásky Barbie 

Dívky mohou z dlouhých vlasů panenky Barbie tvořit speciální účesy, mohou vlasy barvit a zase je mýt. Krásná Barbie bude trpělivě držet a snášet dlouhé česání a parádění, barvení vlasů i jejich umývání. Udělejte z vlasů Barbie duhový závoj, který bude zdobit její rozkošnou hlavičku. S panenkou a barvami na vlasy si vaše děvčátko užije spoustu legrace a bude si také trénovat svou šikovnost. Hračka je vhodná pro děti již od tří let. Umožněte své šikulce využít všech dovedností a obarvit i učesat vlasy panenky Barbie!

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barbie - Farebný účes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie - Barevný účes. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie - Farbe Frisur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie - Farbe Frisur. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie - Színes frizura.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií