AD homeoffice AD homeoffice

Boikido - Kočík pre bábiky

Zobraziť katalóg
Boikido - Kočík pre bábiky
Herná sada rozmery 55 x 31 x 63,5 cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa7167

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Boikido - Kočík pre bábiky Predaj skončil

Boikido - Kočík pre bábiky

Podpořte ve své holčičce přirozenou kreativitu a nalezněte spouštěč její fantazie. Tím se může stát originální hrací kočárek, který v ní probudí pečovatelské instinkty. Nechte malou maminku, aby své miminko v kočárku vozila na procházky, houpala jej a hýčkala. Pogumovaná kolečka jsou šetrná k podlaze a tlumí zvuky. Originální design v kombinaci s jasnými barvami vytváří kouzelné herní prostředí, které ocení nejen vaše dcerka, ale i vy. 

Klíčové vlastnosti

  • Rozvoj kreativity
  • Kvalitní a zdravotně nezávadný materiál
  • Navrženo francouzskými designéry
  • Jasné barvy
  • Originální design

Boikido - návrat tradice, která nerezaví

Firma Boikido ve své výrobě navazuje na dlouhotrvající tradici ručně dělaných hraček šetrných k životnímu prostředí. Ty by měly děti upoutat svou jednoduchostí. Přirozeně pracují s dětskou fantazií, kreativitou a myslí obecně. Příznivě působí na jemnou motoriku a smysly. Podporují v dětech zdravé sebevědomí a učí je samostatnosti. Dokonale tak ladí potřeby rodiče a dítěte. 

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Boikido - Kočík pre bábiky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boikido - Kočárek pro panenky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií