Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

cars

Zobraziť katalóg
cars
Školská súprava obsahuje batoh, 1 poschodový peračník, vrecúško na cvičky, Helf box A4
Kód:  HRAa8426 Produktové číslo:  0-080 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

cars

Školský set s motívom obľúbeného Cars autíčka určite spríjemní výučbu aj domácu prípravu každému žiakovi 1. stupňa základnej školy. Chlapci sa môžu kamarátom pochváliť nielen štýlovým batohom, ale aj zladeným peračníkom, doskami na zošity a sáčkom na cvičky, prezuvky alebo cvičebný úbor. Anatomický batoh je odľahčený a vďaka špeciálne navrhnutým popruhom rovnomerne zaťaží plecia dieťaťa, čím predíde zdravotným problémom. S praktickým HeFT boxom formátu A4 zostanú všetky zošity aj učebnice v poriadku až do konca školského roka. Sťahovacia sáčok na cvičky sa dá pohodlne nosiť aj cez rameno či pripevniť k aktovke.

Prečo zaobstarať celý set 4 v 1?

  • Ušetríte čas so zháňaním jednotlivých potrieb
  • Všetky dôležité školské výbava je spolu zladená
  • Cenovo výhodnejšie než samostatné nákupy
  • Dieťa potešíte viac vecami s obľúbeným motívom

Pohodlný školský batoh

Najhodnotnejší zo setu je práve veľmi ľahký anatomický batoh s rozmermi 33 × 42 × 21 cm, ktorý sa vďaka 3D hliníkovej konštrukcii správne usadí dieťaťu na chrbte. Všetky potrebné pomôcky sa rozdelí do 2 priestranných komôr uzavretých pevnými zipsy a na drobnosti využijete ďalšie 2 menšie predné vrecká. Batoh je vypolstrovaný príjemným priedušným materiálom a jeho široké nastaviteľné popruhy dokonale priľnú k ramenám. Občas sa do školy či domov musí ísť aj v tme a v týchto prípadoch iste oceníte bezpečnostné reflexné plochy. Hodí sa aj bočné vrecká určené na fľaše a pogumovaný úchyt pre rýchle prenášanie v ruke.

Navyše získate ...

Okrem batohu sa nepochybne bude hodiť aj jednoposchodový peračník vybavený pastelkami, fixky, 2 pravítkami, orezávačom a gumou. Ďalšou praktickou pomôckou je box na zošity A4, ktorý ľahko uzavrite gumičkou a zošity aj učebnice zostanú v bezpečí pred poškodením či vysypaním. V neposlednom rade dieťa využije aj sáčok na prezúvky, cvičky alebo úbor do telocviku. Jednoducho ho stiahne, prehodí cez plece a môže vyraziť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre cars Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cars. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cars. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cars. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cars.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií