Cobi Action Town - Mobilná policajná veliteľstva

Zobraziť katalóg
Cobi Action Town - Mobilná policajná veliteľstva
Stavebnica obsahuje 360 ??dielikov a 4 figúrky, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa8439 Produktové číslo:  5902251015732 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cobi Action Town - Mobilná policajná veliteľstva Predaj skončil

Cobi Action Town - Mobilná policajná veliteľstva

Kto si stavia, nehnevá. Využite osvedčené pravidlo a zabavte svoje deti stavebnicou modelu mobilného policajného veliteľstva. Nielenže deti zažijú veľa zábavy, ale navyše si ešte precvičia svoju zručnosť, priestorovú predstavivosť a trpezlivosť. Detská fantázia prenesie vášho potomka do sveta veľkých, kde je potrebné chytiť zločinca, ktorý práve vykradol banku. A kto iný by v tom mohol pomôcť ako šikovní a rýchli policajti s vyspelou technikou?

hlavné prednosti

  • stavebnice mobilného policajného veliteľstva
  • kamión s kompletným policajným zázemím
  • 360 dielikov a 4 figúrky posádky
  • bočné vyklápacie časti a rampa pre nájazd motorky
  • pre deti od 6 rokov

Bočné vyklápacie časti, rampa pre nájazd

Stavebnica Cobi Action - Mobilná policajná veliteľstvo je chytro navrhnutá hračka pre deti, ktoré rady stavajú. Stavebnica sa skladá z 360 dielikov a 2 figúrok policajtov a 2 figúrok policajtiek. Policajný kamión v sebe dômyselne skrýva modernú techniku ??a poskytuje policajtom všetky zázemie pre ich prácu. Kamión má otváracie bočné časti a zadnú vyklápaciu rampu pre nájazd motorky, ktorá je súčasťou stavebnice. Hračka je vhodná pre deti od 6 rokov.

Rozmery kamiónu:
29,3 × 11 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:
» Všetky Cobi stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cobi Action Town - Mobilná policajná veliteľstva Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Action Town - Mobilní policejní velitelství. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Aktion Town - Mobil Polizeipräsidium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Aktion Town - Mobil Polizeipräsidium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cobi Action Town - Mobil rendőrkapitányság.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií