Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Cobi Jeep Willys s nákladním přívěsem

Zobraziť katalóg
Cobi Jeep Willys s nákladním přívěsem
Stavebnica obsahuje 190 dielikov a 2 figúrky, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa8450 Produktové číslo:  5902251241926 Stránky výrobcu
Cobi Jeep Willys s nákladním přívěsem Predaj skončil

Cobi Jeep Willys s nákladním přívěsem

Poučte tie najmenšie o histórii formou zábavné hry s touto netradičnou stavebnicou! Nielenže sa deti dozvedia niečo nové, ale zároveň si užijú veľa zábavy pri zostavovaní kociek dokopy. Zažite tak so svojimi deťmi adrenalínovú vojenskú akciu vďaka tejto originálnej stavebnicou Cobi Small Army! 

Kľúčové vlastnosti

  • Netradičné a originálne stavebnice
  • Zabaví deti na celý deň
  • Deti sa formou hry učí
  • Táto stavebnica perfektne rozvíja detskú fantáziu

Originálne kolekcia Small Army

Táto stavebnica predstavuje Jeep v klasickom prevedení, v zelenej farbe. Tento model má tiež nákladné príves. Balenie obsahuje 190 kociek, 2 figúrky vojakov a figúrku psa.

rozvíja fantáziu

Tento jedinečný model vojenského vozidla z vojnového obdobia deti nielen zabavia, ale tiež je poučí o histórii. Nechajte pracovať detskú fantáziu a stvorte si svoju vlastnú vojnovú jednotku! Historické udalosti z vojny môžete teraz ovplyvniť aspoň pomocou tejto špeciálnej stavebnicové edície Cobi Small Army!

úplne bezpečná

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cobi Jeep Willys s nákladním přívěsem
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Jeep Willys s nákladním přívěsem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Jeep Willys mit Frachtanhänger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Jeep Willys mit Frachtanhänger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cobi Jeep Willys teherautó utánfutóval.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií